Zoeken naar ramsel

ramsel
Home.
Onze activiteiten bestaan uit twee delen. In het voorjaar starten we ieder jaar met het bekende Keep-On-Running" programma om de mensen van Ramsel en omstreken te mogelijkheid te geven om op 10 weken tijd vanaf nul een afstand van 5 km te leren lopen.
Home K. Ramsel F.C.
Hoe lid worden? Nieuwe voetbalterreinen aan kleiput Ramsel RTV. Wat bij een ongeval? Wordt KRFC lid! Schrijf je in. Kijk op KBVB. Met dank aan onze sponsors. Schoolstraat 2230 Ramsel. 32 16 699 021. Stationsstraat z/n 2230 Ramsel. 32 16 695 910.
Wandelen in Ramsel Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Wandelen in Ramsel Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou Wikipedia Bezienswaardigheden Ramsel Overzicht van alle wandelroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
Ramsel Wikipedia.
Op 1 januari 1977 werd Ramsel een deelgemeente van Herselt. Merkwaardig want Ramsel was tot 1865 een gehucht van Herselt en werd dat jaar een zelfstandig gemeente. Vanaf de 18e eeuw was Ramsel vooral bekend voor zijn steenbakkerijen, waarvan de sporen in het landschap nog merkbaar zijn.
Ramsel Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Jan II van Wesemael was de laatste van dit geslacht die zich heer van Westerlo en Herselt mocht noemen; na zijn dood in 1464 kwam Herselt met inbegrip van Ramsel, na diverse verwikkelingen in 1482 aan de familie de Merode, die de heerlijke rechten bleef uitoefenen tot het einde van het ancien regime.
Kaart Ramsel ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Ramsel en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Ramsel of bereken een route van of naar Ramsel, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Ramsel.
2230 Ramsel Herselt UiT in Vlaanderen.
Ramsel Herselt, Fanfarelokaal. Cursus of workshop. Van 4 augustus 2018 tot 5 augustus 2018. Fanfare Ramsel Mosselfeest. Ramsel Herselt, Dorpsplein Ramsel. Eten en drinken. zondag 12 augustus 2018. Terra Nova 2018 Ezelcruise augustus. Ramsel, De Vliertuin. Begeleide uitstap of rondleiding.
Ramsel HLN.
Herselt Bewoners van een huis in de G. Van den Heuvelstraat in Ramsel Herselt hebben braakschade ontdekt aan hun voordeur. De daders hebben geen buit. Herselt Een 18-jarige voetganger uit Ramsel Herselt is woensdagmiddag rond 12.30 uur aangereden door een bestelwagen.

Contacteer ons