Meer resultaten voor langdorp

langdorp
NMBS Langdorp.
230, per traject. Geldigheidsgebied van de Key Card vanuit het station LANGDORP. ZICHEM / TESTELT / HEIST-OP-DEN-BERG / DIEST / WEZEMAAL / AARSCHOT / BOOISCHOT / BEGIJNENDIJK. Treinen bij vertrek. Treinen bij aankomst. Real time informatie voor het station LANGDORP.
Langdorp Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Franseliniestraat zonder nummer, Aarschot Vlaams-Brabant. omvat Demervallei tussen Aarschot en Diest. Aarschot, Langdorp, Rillaar Aarschot, Diest, Kaggevinne, Molenstede Diest, Averbode, Messelbroek. omvat Donkrandbeplanting van knoteiken. omvat Dorpskern Langdorp. Donkweg, Langdorpsesteenweg Aarschot. omvat Herberg Hooghuys van 1718. Langdorpsesteenweg 241, Aarschot Vlaams-Brabant.
Winkelwagen API Toerisme Vlaams-Brabant.
De 10 beste restaurants in de buurt van station Langdorp.
Beste eetgelegenheden in de buurt van station Langdorp, Aarschot. Restaurants in Aarschot. Restaurants in de buurt van station Langdorp. Restaurants in de buurt van station Langdorp. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 1 van 47 restaurants in Aarschot. Schaluin 33 Aarschot.
Langdorp Wikipedia.
Langdorp is een Vlaamse deelgemeente van de stad Aarschot in de provincie Vlaams-Brabant. 5 Bekende inwoners. Langdorp ligt langs de rivier de Demer, vormt aldus een grensdorp tussen Kempen en Hageland, en bestaat uit de woonkernen Langdorp centrum, Gijmel en Wolfsdonk.
Heimolen Heimolen Heimolen Langdorp. Langdorp. Langdorp.
Welkom op de website van de Heimolen, Langdorp. De Heimolen is een staakmolen uit 1662, gelegen aan de windmolenstraat te Gijmel/Langdorp, Aarschot en is in eigendom van Natuurpunt. In 1999 werd de molen volledig gerestaureerd en terug maalvaardig hersteld, waardoor er nu door enkele vrijwillige molenaars elke zondag kan gemalen worden.
Kaart Langdorp ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Langdorp en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Langdorp of bereken een route van of naar Langdorp, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Langdorp.
Langdorp HLN.
Stadsarchief zoekt namen van inwoners op oude portretten. Aarschot Wie herkent inwoners van Langdorp uit de jaren veertig van de vorige eeuw? Het stadsarchief SADA, het historisch documentatiecentrum van. Aarschot In de voetbalkantine van KVC Langdorp aan de Gijmelsesteenweg in Langdorp bij Aarschot stelde men gisteren in de loop van de dag vast dat dieven.
3201 Langdorp Aarschot UiT in Vlaanderen.
Tweede fotowandelzoektocht langs de mooiste plekjes van Langdorp. Langdorp Aarschot, t Hof van Vlaanderen. Van 9 juli 2018 tot 30 september 2018. Fietsfotozoektocht in omgeving Wolfsdonk. Langdorp Aarschot, Erwin Mondelaers. Van 1 oktober 2017 tot 30 september 2018. Paddenstoelenwandeling Heimolen en omgeving. Langdorp, Heimolen Langdorp.

Contacteer ons