Resultaten voor itegem

itegem
Feest in Itegem om einde van werken in kern te vieren Heist-op-den-Berg Het Nieuwsblad.
Dat einde wordt op zaterdag 1 juli gevierd op het vernieuwde Sint-Guibertusplein. De eerste fase van de ingrijpende weg en rioleringswerken ging in september 2015 van start vanaf de grens van Hallaar met Itegem tot aan het kruispunt met de Karel Govaertsstraat.
Itegem Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Van 1381 tot 1672 kwam de heerlijkheid Itegem in handen van het geslacht van Immerseel, gevolgd door de familie Gansacker en door de familie van Reynegom. De belangrijkste vertegenwoordiger van eerst genoemde familie is Jan van Immerseel, heer van Itegem van 1474 tot 1504, markgraaf van Antwerpen en raadsheer van Filips de Schone en Maximiliaan van Oostenrijk.
Wandelen in Itegem Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Wandelen in Itegem Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou TomBoudewijns Bezienswaardigheden Itegem Overzicht van alle wandelroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
De beste restaurants in Itegem TripAdvisor.
Toerisme in Itegem. Hotels in Itegem. Restaurants in Itegem. Foto's' van Itegem. Alle restaurants in Itegem. Frans restaurants in Itegem. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
Itegem HLN.
Ilyan ontvangt cheque van 6.692 euro. Heist-Op-Den-Berg Op de slotdag van de Kermisloop van Itegem heeft Ilyan Verschueren uit Itegem een cheque van 6.69230, euro ontvangen van de Itegemse Mannengilde. Ook Letchimi is net als Tiele 3 allergisch voor álles.
Itegem Wikipedia.
Blijkens een oorkonde van keizer Otto II stond het klooster van Sint-Baafs op 19 januari 976 zijn bezit van Noorderwijk en Itegem in de gouw Taxandrië af aan de nobele Folgbert en Reginswinde in ruil voor de villa Holthem Sint-Lievens-Houtem.
Itegem Immo 2dehands.be.
Uniek nieuwbouw en reeds afgewerkt appartement op de bovenste verdieping in een kleinschalig nieuwbouwproject, pal in het centrum van Heist-op. 16 juli 2018 2212: Heistopden-Berg Itegem. Huis te koop in Heist-Op-Den-Berg Itegem, 4 slpks. De Preter Teurfs. Betaalbare instapklare woning te Itegem!
Kaart Itegem ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Itegem en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Itegem of bereken een route van of naar Itegem, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Itegem.
Casa zet 50 personeelsleden uit Itegem op straat Heist-op-den-Berg Het Nieuwsblad.
Dit als gevolg van de gevoelige daling in de te behandelen volumes en pickopdrachten. Casa heeft het voornemen de logistieke activiteiten die momenteel uitgevoerd worden in het distributiecentrum van Itegem te verhuizen naar het nieuwe distributiecentrum van Domus Logistics te Olen.
2222 Itegem Heist-Op-Den-Berg UiT in Vlaanderen.
BINGO AVOND TE ITEGEM. Itegem, Parochiezaal Itegem. Spel of quiz. 2222 Itegem Professor Verbiststraat 2. Jeugd Rode Kruis Heist-op-den-Berg. 2222 Itegem Hallaarstraat 15. 2222 Itegem Hallaarstraat 40. Locatie Jeugdhuis of jeugdcentrum. 2222 Itegem Schoolstraat 28. Locatie Polyvalente zaal of expohal.

Contacteer ons