Resultaten voor itegem

itegem
Bezienswaardigheden Itegem. Wat te doen in Itegem, België Zoover.
Informatie over Itegem. Vraag en Antwoord Itegem. Bestemmingen in de buurt. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Itegem? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants.
Feest in Itegem om einde van werken in kern te vieren Heist-op-den-Berg Het Nieuwsblad.
Dat einde wordt op zaterdag 1 juli gevierd op het vernieuwde Sint-Guibertusplein. De eerste fase van de ingrijpende weg en rioleringswerken ging in september 2015 van start vanaf de grens van Hallaar met Itegem tot aan het kruispunt met de Karel Govaertsstraat.
Wandelen in Itegem Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Wandelen in Itegem Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou TomBoudewijns Bezienswaardigheden Itegem Overzicht van alle wandelroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
Itegem Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Van 1381 tot 1672 kwam de heerlijkheid Itegem in handen van het geslacht van Immerseel, gevolgd door de familie Gansacker en door de familie van Reynegom. De belangrijkste vertegenwoordiger van eerst genoemde familie is Jan van Immerseel, heer van Itegem van 1474 tot 1504, markgraaf van Antwerpen en raadsheer van Filips de Schone en Maximiliaan van Oostenrijk.
2222 Itegem Heist-Op-Den-Berg UiT in Vlaanderen.
Open Kerkendag Sint-Guibertuskerk Itegem. Itegem Heist-Op-Den-Berg, Sint-Guibertuskerk Itegem. zondag 17 juni 2018. 9e Zegeltjeswandeltocht zondag 17 juni 2018. Itegem, Parochiezaal Itegem. BINGO AVOND TE ITEGEM. Itegem, Parochiezaal Itegem. Spel of quiz. 2222 Itegem Professor Verbiststraat 2. Jeugd Rode Kruis Heist-op-den-Berg.
Itegem Heist-op-den-berg.
Niet zover van elkaar, langs de Isschotweg, zijn de 19de-eeuwse kastelen Isschot en La Garenne gelegen. De conservenfabriek L'Abeille' en de firma Fort Producten hadden hun hoofdvestigingen in Itegem. Itegem is eveneens het geboortedorp van Cas Goossens, die als directeur-generaal gedurende vele jaren de VRT heeft geleid.
De beste restaurants in Itegem TripAdvisor.
We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Itegem. Resultaten binnen 40 km van Itegem. Zoekopdracht beperken tot Itegem. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Itegem. Resultaten binnen 40 km van Itegem. Zoekopdracht beperken tot Itegem.
Itegem Wikipedia.
Blijkens een oorkonde van keizer Otto II stond het klooster van Sint-Baafs op 19 januari 976 zijn bezit van Noorderwijk en Itegem in de gouw Taxandrië af aan de nobele Folgbert en Reginswinde in ruil voor de villa Holthem Sint-Lievens-Houtem.
Itegem mag geen slaapdorp worden na vertrek van Casa Heist-op-den-Berg Het Nieuwsblad.
Het is belangrijk dat er deels economische activiteiten blijven bestaan op de terreinen van Casa in Itegem. Dat vindt werkgeversorganisatie Voka en ook het schepencollege is die denkpiste genegen. Wat moet er gebeuren na het vertrek van de hoofdzetel en het distributiecentrum van interieurwinkelketen Casa uit het centrum van Itegem Heist-op-den-Berg?
Kaart Itegem ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Itegem en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Itegem of bereken een route van of naar Itegem, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Itegem.

Contacteer ons