Zoeken naar itegem

itegem
Fietsroutes in Itegem.
Neem je fiets overal mee op verplaatsing. Geniet samen met je kind op de fiets. Neem alles mee tijdens je fietstocht. Voor je fiets. Fietsroutes in Itegem. Je vindt hier een overzicht aan fietsroutes in Itegem. Fietsknooppunten in Itegem. straal 5 km.
Wandelen in Itegem Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Wandelen in Itegem Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou TomBoudewijns Bezienswaardigheden Itegem Overzicht van alle wandelroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
2222 Itegem Heist-Op-Den-Berg UiT in Vlaanderen.
Itegem Heist-Op-Den-Berg, Vrije Basisschool Itegem. Cursus of workshop. zondag 6 mei 2018. Supervlieg Bouw mee aan het kasteel van de ridder en de prinses voor gezinnen met kinderen van 4 tot 12 jaar. Itegem Heist-Op-Den-Berg, Vrije Basisschool Itegem. Cursus of workshop.
Itegem Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Van 1381 tot 1672 kwam de heerlijkheid Itegem in handen van het geslacht van Immerseel, gevolgd door de familie Gansacker en door de familie van Reynegom. De belangrijkste vertegenwoordiger van eerst genoemde familie is Jan van Immerseel, heer van Itegem van 1474 tot 1504, markgraaf van Antwerpen en raadsheer van Filips de Schone en Maximiliaan van Oostenrijk.
Itegem Heist-op-den-berg.
Niet zover van elkaar, langs de Isschotweg, zijn de 19de-eeuwse kastelen Isschot en La Garenne gelegen. De conservenfabriek L'Abeille' en de firma Fort Producten hadden hun hoofdvestigingen in Itegem. Itegem is eveneens het geboortedorp van Cas Goossens, die als directeur-generaal gedurende vele jaren de VRT heeft geleid.
Itegem mag geen slaapdorp worden na vertrek van Casa Heist-op-den-Berg Het Nieuwsblad.
Het is belangrijk dat er deels economische activiteiten blijven bestaan op de terreinen van Casa in Itegem. Dat vindt werkgeversorganisatie Voka en ook het schepencollege is die denkpiste genegen. Wat moet er gebeuren na het vertrek van de hoofdzetel en het distributiecentrum van interieurwinkelketen Casa uit het centrum van Itegem Heist-op-den-Berg?
Itegem Wikipedia.
De naam Itegem komt van Idingehem huis van Ido. Tot de Franse Revolutie lag een groot deel van het huidige grondgebied van Itegem in een kleine enclave van de heerlijkheid Mechelen. De rest behoorde tot het hertogdom Brabant. Tijdens de Franse periode werd Itegem een zelfstandig gemeente in het departement Twee Nethen.
Basisschool Itegem Website van de Basisschool Itegem.
Eitjes koken, bakken, proeven, wegen, nadoen, tekenen, rollen Met eitjes puzzelen en spelen. Over eitjes zingen. Wij kregen deze weken maar geen genoeg van al die eitjes. De leerlingen van 6B maakten eiersalade en spek met roerei! c Basisschool Itegem 2016.
Kaart Itegem ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Itegem en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Itegem of bereken een route van of naar Itegem, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Itegem.

Contacteer ons