Meer resultaten voor Averbode

Averbode
Het Moment Abdij van Averbode.
Met enige trots stellen we een bijzondere samenwerking voor tussen de Abdij van Averbode en Rikolto Vredeseilanden, de abdijtafels. Deze goede tafels zijn unieke meubelstukken. Net zoals de tafels die opgesteld staan in Het Moment ademen ze de bijzondere sfeer uit van de Abdij van Averbode.
Averbode Lekker van bij ons.
Abdij Averbode kaas is een halfharde, smeuïge speciaalkaas met een pittige, volle smaak en een gul karakter. In speciale kaaskelders waarin een optimale luchtcirculatie en vochtigheidsgraad nauwgezet in het oog worden gehouden, liggen de bolletjes zo'n' 4 weken en de balken een 6-tal weken te rijpen.
Doen, 3271 Averbode Scherpenheuvel-Zichem UiT in Vlaanderen.
Averbode Scherpenheuvel-Zichem, Abdij van Averbode. Begeleide uitstap of rondleiding. zondag 9 september 2018. Averbode Scherpenheuvel-Zichem, Het Moment van de Abdij van Averbode. Begeleide uitstap of rondleiding. zondag 9 september 2018. Heemkring t Land van Sichem. Averbode Scherpenheuvel-Zichem, Maagdentoren. Kermis of feestelijkheid.
Averbode Wikipedia.
De plaats is vooral bekend vanwege de Abdij van Averbode. Vanwege deze abdij en enkele recreatiegebieden heeft Averbode een toeristische functie. 38 % van het grondgebied van Averbode bestaat uit bos. Volleybalclub VC Averbode speelde meerdere seizoenen op het hoogste nationale niveau en speelde meermaals Europees.
Winkelwagen API Toerisme Vlaams-Brabant.
BALaT KIK-IRPA.
onbekend / Averbode, Abdij van Averbode schilderij. Portret van Ignatius Carleer, provisor van de Abdij van Averbode. Van Dorne, Frans / Averbode, Abdij van Averbode schilderij. Portret van abt Adriaan Trudo Sale van Averbode. Verhaghen, Pieter Jozef / Averbode, Abdij van Averbode schilderij.
Fietsroutes in Averbode.
Neem je fiets overal mee op verplaatsing. Geniet samen met je kind op de fiets. Neem alles mee tijdens je fietstocht. Voor je fiets. Fietsroutes in Averbode. Je vindt hier een overzicht aan fietsroutes in Averbode. Fietsknooppunten in Averbode. straal 5 km.
Averbode Nature Trail van Golazo Natuurpunt.
In" Averbode Bos en Hei hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt aan een gevarieerd landschap met bossen, vennen en heide, een landschap dat weer bruist van het leven en waar zeldzame dieren en planten een veilig onderkomen vinden. We willen daar zoveel mogelijk mensen van laten meegenieten en daarom hebben we ook 38 kilometer paden aangelegd voor wandelaars, fietsers en ruiters.
Averbode Therapeut of psychotherapeut in Averbode en omgeving VindeenTherapeut.be.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. VindeenTherapeut.be 2010-2018 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Een religieuze tocht langs een abdij: Abdij Averbode Wandelroute RouteYou.
Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie Verbergen. Een religieuze tocht langs een abdij: Abdij Averbode. RouteYou Rondjes langs wandelknooppunten Routes Een religieuze tocht langs een abdij: Abdij Averbode. 344 keer bekeken Publiek.

Contacteer ons