Resultaten voor leuven

leuven
Leuven Het Nieuwsblad.
Bouw fietsspiraal loopt opnieuw vertraging op. Het zit de stad Leuven en de NMBS niet mee met de bouw van de fietsspiraal aan het station van Leuven, want opnieuw loopt het project vertraging op. Deze keer ligt een faillissement van de aannemer aa.
Veel" vrouwen durven straat niet meer op" Leuven Regio HLN.
Daarom installeren ze roze SOS-palen. De CDV-vrouwen van Leuven willen er volop voor gaan om Leuven een Smart City te maken door het inzetten van Smart City-technologie. Een" belangrijk aspect van slimme steden is om mensen zich veilig te laten voelen, klinkt het bij CDV-gemeenteraadslid Els Van Hoof.
Leuven HLN.
Leuven De afdeling jeugd van de stad Leuven heeft gisteren een Vuile Kleren dag georganiseerd op de verschillende stedelijke speelpleinwerkingen van. Leuven Bad volgend jaar een feit? Leuven De voorbije maanden werd onderzocht of een zwemkom aan het Victor Broosplein voor OPEK een haalbare kaart was.
Paasfeesten Leuven Dans kleurt de lente!
De buitenlandse groepen hebben hun reis naar Leuven geannuleerd om wille van de terreurdreiging. Daarom zijn de voorstelling van 25/3 en 28/3 afgelast. Zaterdag 26/3 dansen we wel in de straten en op de Grote Markt. Paasfeesten Leuven 2016 beƫindigd.
Starters zelfstandigen Leuven.
Interleuvenlaan 10, 3001 Heverlee. Ondernemingsloket 016 74 60 88. Sociale zekerheid zelfstandigen 016 74 60 80. Vennootschapsbijdrage 016 74 60 80. Pensioen zelfstandigen 03 613 36 10. Ma-vr: 9u-12u en namiddag enkel op afspraak. Stel een vraag maak een afspraak.
Leuven Zingt! Startpagina.
om 19 u 30. Vlaanderen Zingt in Leuven vzw. p/a Leo Dartelaan 4. GSM: 0473 99 13 55. Tel: 016 22 95 49. Horeca Oude Markt Leuven. Rode Kruis Vlaams-Brabant. Belgian Network Solutions. Friet en broodjesstand Serr. Meer info over de zomertournee.
Leuven Adressen en toegang Over ons Brailleliga.
Vanaf het station: Vanaf de perrons van het station van Leuven volgt u de ondergrondse tunnel richting centrum: u komt uit aan de bushaltes een beetje rechts rechtover het station. Neem om het even welke bus op het perron nr.2.
CityZine Fine selection for fine people.
Visit Leuven.
Basel maakt eerste hyperfilm van Leuven. Bezoek Leuven in 242: minuten. Basel maakt eerste hyperfilm van Leuven. Bezoek de Leuvense kerken. Nu met extra info in de kerk. Ontdek Leuven per fiets. Vanuit Leuven sta je zo in t groen.
Toerisme in Leuven 2018 Beoordelingen TripAdvisor.
Lastminutehotels in Leuven. Zakenhotels in Leuven. De beste familiehotels in Leuven. Eco-hotels in Leuven. Romantische hotels in Leuven. Luxehotels in Leuven. 5-sterren hotels in Leuven. 4-sterren hotels in Leuven. 3-sterren hotels in Leuven. ibis-hotels in Leuven. Leuven Hotels huisdieren toegestaan.

Contacteer ons