Meer resultaten voor de repertoire

de repertoire
DE REPERTOIRE ETEN I DRINKEN I VERGADEREN I FEESTEN.
Voor de culinaire genieters onder ons is het belangrijk te vermelden dat De" Repertoire" over een ruime wijnkelder beschikt, met zelfs een aantal Belgische wijntjes. Op een zomerse dag ben je welkom op ons mooie terras, en geniet je mee van ons ruim assortiment Trappistenbieren.
De Repertoire is beste brasserie van Belgiƫ Herentals Regio HLN.
De Repertoire is beste brasserie van Belgiƫ. 05 maart 2015. Deel via Facebook 0 Tweet. Foto DLC Op de foto: WillyJoost, Toon en Jef van De Repertoire. Herentals De Repertoire uit Herentals mag zich de beste brasserie van ons land noemen.
De Repertoire, Herentals Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Recreatiedomein Netepark. Hotels in de buurt van Sint-Waldetrudiskerk. Hotels in de buurt van Art Center Hugo Voeten. Alle restaurants in Herentals. Restaurants in de buurt van De Repertoire. Populaire keukens in Herentals. Barbecue restaurants in Herentals.
De Repertoire, Herentals Tel: 014869. Restaurants goudengids.be.
Het personeel is zeer behulpzaam en doet heel veel moeite om alles volgens je wens te laten verlopen. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 16 oktober 2012. Heerlijk tafelen bij de Repertoire, een stijlvolle zaak.
Openingsuren De Repertoire Restaurant in Herentals.
Ik zoek in Zoeken. De Repertoire Restaurant. De Repertoire Restaurant Nu open. De Repertoire Restaurant is vandaag open tot 2230. maandag 9 april. dinsdag 10 april. woensdag 11 april. donderdag 12 april. vrijdag 13 april. zaterdag 7 april. zondag 8 april.

Contacteer ons