Resultaten voor de repertoire

de repertoire
De Repertoire, Herentals Tel: 014869. Restaurants goudengids.be.
Het personeel is zeer behulpzaam en doet heel veel moeite om alles volgens je wens te laten verlopen. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 16 oktober 2012. Heerlijk tafelen bij de Repertoire, een stijlvolle zaak.
DE REPERTOIRE ETEN I DRINKEN I VERGADEREN I FEESTEN.
Voor de culinaire genieters onder ons is het belangrijk te vermelden dat De" Repertoire" over een ruime wijnkelder beschikt, met zelfs een aantal Belgische wijntjes. Op een zomerse dag ben je welkom op ons mooie terras, en geniet je mee van ons ruim assortiment Trappistenbieren.
Openingsuren De Repertoire Restaurant in Herentals.
Ik zoek in Zoeken. De Repertoire Restaurant. De Repertoire Restaurant. maandag 27 augustus. dinsdag 28 augustus. woensdag 29 augustus. donderdag 30 augustus. vrijdag 31 augustus. zaterdag 1 september. zondag 2 september. Info laatst gecontroleerd op 4 november 2015. Info niet correct?
De Repertoire, Herentals Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van De Repertoire. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De Repertoire, Herentals.

Contacteer ons