Op zoek naar Zelem?

Zelem
Bezienswaardigheden Zelem. Wat te doen in Zelem, België Zoover.
Informatie over Zelem. Vraag en Antwoord Zelem. Bestemmingen in de buurt. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Zelem? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants.
Vallei van de Zwarte Beek Halen Zelem Natuurpunt.
Afslag 25 Halen op de E314, op de rotonde 3de afslag en na 50 m links naar Zelem tot aan De Pastorie, Dorpsstraat 34 in Zelem. Parking wandelgebied Zelem: Volg de wegwijzers Zwarte Beek vanuit Zelem. Ruime parkeermogelijkheden op het kerkplein van Zelem.
Funerarium Zelem Hansen.
Uitvaartverzorging Hansen biedt de mogelijkheid om niet alleen de laatste groet, maar ook alle voorafgaande groeten in onze funeraria te laten plaatsvinden. De begroetingstijden worden altijd in overleg met de naaste familie afgesproken. Dit kan alle dagen van maandag tot zaterdag. 011 58 73 46. Funerarium Zelem Halen. 3545 Zelem Halen.
Kerkhof" Zelem ligt vol met misbruikte kinderen die zelfmoor. Halen Het Belang van Limburg.
De hulpverleningszone Zuid-West-Limburg heeft vrijdagavond de vernieuwde en uitgebreide kazerne in Herk-de-Stad in gebruik genomen. Brazilië-België op groot scherm in pastorietuin Zelem. Regio Voetballiefhebbers kunnen de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Brazilië gaan volgen in de pastorietuin van Zelem.
Zelem Zomert.
13e editie van Zelem Zomert. Een nieuw jaar, en een nieuwe Zelem Zomert Reserveer alvast vrijdag 29 juni en zondag 1 juli in jouw agenda. Er wordt nog hard aan het programma gewerkt, en zo gauw er activiteiten vastliggen, kunt u die hier volgen.
Zelem Wikipedia.
Dit graafschap werd in 1336 bij het prinsbisdom Luik gevoegd. Met grote zekerheid was Zelem het eigendom van de heren van Diest sinds de 12e eeuw tot 1499. Toen kwam Diest en Zelem in het bezit van het grafelijke Huis Nassau.
3545 Zelem Halen UiT in Vlaanderen.
Van 20 augustus 2018 tot 24 augustus 2018. Zelem Halen, Sporthal De" Kambergen" Zelem. vrijdag 28 september 2018. Gezondheidswandeling Vief Zelem. Zelem Halen, Herberg De Pastorie Zelem. Van 29 oktober 2018 tot 31 oktober 2018. Kleuterkamp Halloween" ism High-Five. Zelem Halen, Sporthal De" Kambergen" Zelem.
Kaart Zelem ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Zelem en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Zelem of bereken een route van of naar Zelem, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Zelem.
Zelem Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Buiten het oostelijk deel van het grondgebied, waar na de Tweede Wereldoorlog nieuwe woonwijken ontstonden onder meer de Schans behield Zelem zijn landelijk karakter met ten zuidwesten het vroegere kartuizerklooster op de Sint-Jansberg en enkele bakstenen hoeven met semi-gesloten en gesloten aanleg; ten noordoosten nog een aantal langgestrekte hoeven in versteend vakwerk.
Zelem Stad Halen.
In tegenstelling tot de andere drie kernen van de stad Halen die vanuit geografisch oogpunt tot het heuvelende Hageland behoren, maakt Zelem deel uit van de Zuiderkempen en is het voor een groot deel ingenomen door natuurgebied met naald en loofbossen.

Contacteer ons