Zoeken naar pulderbos

pulderbos
De beste restaurants in de buurt van Pulderbos TripAdvisor.
Toerisme in Pulderbos. Hotels in Pulderbos. Restaurants nabij Pulderbos. Wat te doen in Pulderbos. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen.
Pulderbos Wikipedia.
8 Bekende inwoners. Pulderbos was een zelfstandige gemeente tot einde 1976. Pulderbos heeft een oppervlakte van 1035, km en telde op 31 december 2003 2664 inwoners. Het dorp werd in 2008 officieel uitgeroepen tot het geografische middelpunt van de provincie Antwerpen.
Pulderbos Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
inventaris bouwkundig erfgoed geheel plaats. Locatie Pulderbos Zandhoven. Inventarisatie Zandhoven geografische inventarisatie: 01-12-1985 31-12-1985. Van Reeth, Flor Ontwerper. Kempische woon en landbouwgemeente gelegen aan zuidzijde van de autosnelweg E17; weekendtoerisme omwille van de loof en naaldbossen; in 1976: 1841 inwoners, oppervlakte van 1035 hectare. De oudste vermelding van het Pulderbos dateert uit de 13de eeuw.
Pulderbos revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren vzw Goededoelen.be.
Pulderbos revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren vzw Vereniging zonder winstgevend doel Deze organisatie neemt deel aan Music For Life. Officiƫle naam: PULDERBOS REVALIDATIECENTRUM VOOR KINDEREN EN JONGEREN. 2242 Zandhoven Pulderbos. Gezondheid fysieke Gezondheid geestelijke. Telefoon algemeen nummer. Stuur ons een e-mail!
Revalidatiecentrum Pulderbos en Hooidonk gaan samen bouwen o. Zandhoven Gazet van Antwerpen.
08/12/2017 om 1019: door Kristin Matthyssen. Zandhoven Groot nieuws uit de zorgsector in Zandhoven: de beheerraden van het Revalidatiecentrum voor Kinderen en Jongeren in Pulderbos en Domein Hooidonk hebben beslist om samen nieuwe gebouwen op te trekken op de site van Hooidonk aan de Langestraat in Zandhoven.
Bezienswaardigheden Pulderbos. Wat te doen in Pulderbos, Belgiƫ Zoover.
Informatie over Pulderbos. Vraag en Antwoord Pulderbos. Bestemmingen in de buurt. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Pulderbos? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants.

Contacteer ons