Zoeken naar pulderbos

pulderbos
Blanco Pagina.
Pulderbos Wikipedia.
8 Bekende inwoners. Pulderbos was een zelfstandige gemeente tot einde 1976. Pulderbos heeft een oppervlakte van 1035, km en telde op 31 december 2003 2664 inwoners. Het dorp werd in 2008 officieel uitgeroepen tot het geografische middelpunt van de provincie Antwerpen.
Revalidatiecentrum Pulderbos en Hooidonk gaan samen bouwen o. Zandhoven Gazet van Antwerpen.
08/12/2017 om 1019: door Kristin Matthyssen. Zandhoven Groot nieuws uit de zorgsector in Zandhoven: de beheerraden van het Revalidatiecentrum voor Kinderen en Jongeren in Pulderbos en Domein Hooidonk hebben beslist om samen nieuwe gebouwen op te trekken op de site van Hooidonk aan de Langestraat in Zandhoven.
Pulderbos revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren vzw Goededoelen.be.
Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben. Pulderbos revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren vzw Vereniging zonder winstgevend doel. Officiële naam: PULDERBOS REVALIDATIECENTRUM VOOR KINDEREN EN JONGEREN. 2242 Zandhoven Pulderbos.
Woonzorgcentrum Pniël Pulderbos Zandhoven.
Pniël is een woonzorgcentrum gelegen in het landelijke Pulderbos, Zandhoven. Er is plaats voor 120 bewoners waarvan 5 in kortverblijf, die opgenomen worden ongeacht hun filosofische, godsdienstige of politieke achtergrond. Op deze site bieden we een inkijk in wie wij zijn en wat wij te bieden hebben.
Kaart Pulderbos ViaMichelin.
Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Pulderbos of bereken een route van of naar Pulderbos, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Pulderbos. De plattegrond Pulderbos van ViaMichelin: raadpleeg de beroemde Michelin-kaarten die zijn gebaseerd op meer dan een eeuw ervaring.

Contacteer ons