Zoeken naar opoeteren

opoeteren
Immo te koop in Opoeteren 3680 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook
Immo te huur in Opoeteren. Appartement te huur in Opoeteren. Huis te huur in Opoeteren. Garage te huur in Opoeteren. Grond te huur in Opoeteren. Bedrijfsvastgoed te huur in Opoeteren. Kot/kamer te huur in Opoeteren. Bekijk ook het aanbod in de regio rond Opoeteren.:
Renderend horecapand met terrassen en bovengelegen woonst in Opoeteren Maaseik Detail Nicole Janssen.
Renderend horecapand met terrassen en bovengelegen woonst in Opoeteren Maaseik. Deze taverne/ijssalon De" Trammelant" bestaat reeds 27 jaar en is een goed draaiende zaak in Opoeteren, een deelgemeente van Maaseik. Door de gezellige terrassen worden de voorbijkomende fietsers en wandelaars meteen aangetrokken.
Woning verkocht in Opoeteren Immoké bvba.
Vrijstaande woning op 8 a 14 ca met 3 slpk. Eggestraat 23 3680 Opoeteren. GELIJKVLOERS: Inkomhal met trap naar de verdieping, vestiaire en gastentoilet, L-vormige woonkamer met zithoek 322, x 356, m met houtkachel en eetkamer 301/240, x 716, m met pelletkachel, ruime leefkeuken 410, x 360, m met buitendeur die uitgeeft op het zuid-georiënteerde, overdekte terras.
Opoeteren Wikipedia.
Dit station lag echter op het grondgebied van de toenmalige gemeente Dilsen thans een deel van Dilsen-Stokkem, enkele honderden meters van de gemeentegrens met Opoeteren die grens lag bij de zogeheten Driepaal, de grenssteen tussen de toenmalige gemeenten Rotem, Dilsen en Opoeteren.
Opoeteren: Activiteiten evenementen familie, kinderen, vrijgezel Wattedoen.be.
D Za Regionaal Archeologisch Museum Markt 45 Maaseik 15 km. Woont u in de buurt van Opoeteren? Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen.be en blijf op de hoogte van de activiteiten die bij u in de buurt plaatsvinden! Nieuwbrief voorbeeld voor Opoeteren.
Bezienswaardigheden in Opoeteren Overzicht van alle bezienswaardigheden RouteYou.
Bezienswaardigheden in Opoeteren Overzicht van alle bezienswaardigheden. RouteYou Bezienswaardigheden Opoeteren Overzicht van alle bezienswaardigheden. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
Snelbalie Opoeteren Maaseik.
Dag van de Arbeid woensdag 1 mei 2019. Vlaamse Feestdag donderdag 11 juli 2019. Nationale feestdag zondag 21 juli 2019. OLV Hemelvaart donderdag 15 augustus 2019. Toon op kaart. Waar kan je ons bereiken? Schoolstraat 20 3680 Opoeteren. 089 560 560.
Fietsroutes in Opoeteren.
Neem je fiets overal mee op verplaatsing. Geniet samen met je kind op de fiets. Neem alles mee tijdens je fietstocht. Voor je fiets. Fietsroutes in Opoeteren. Je vindt hier een overzicht aan fietsroutes in Opoeteren. Fietsknooppunten in Opoeteren. straal 5 km.
t Dorpshuys.
Ons gezellige terras is een trekpleister voor dorpsgenoten en dagjestoeristen. Opoeteren en omgeving. Opoeteren is een dorpje gelegen op de grens tussen het Maasland en het Nationaal Park Hoge Kempen en is dé ideale uitvalsbasis om deze streken te ontdekken.
Auto in beslag genomen in Opoeteren Maaseik Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Auto in beslag genomen in Opoeteren. 30/03/2018 om 1826: door mireille.maes Print Corrigeer. Maaseik De politie heeft donderdag op de Neeroeterenstraat in Opoeteren een auto in beslag genomen. De bestuurder kon enkel een vervallen keuringsdocument voorleggen.

Contacteer ons