Op zoek naar la riva?

la riva
Lariva.
LaRiva, dat is heerlijk wegdromen op een unieke locatie, en toch gezellig thuiskomen dankzij de meest warme ontvangst. Tel / 03 225 01 02. De Londenbrug is afgesloten, maar LaRiva is perfect bereikbaar! Ook is er genoeg parkeergelegenheid en staan de parkeerboys klaar voor u.
La Riva, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. La Riva, Antwerpen. Restaurants in Antwerpen.
La Riva Vandersmissen Feestservice.
Dinner Dance Experiene. Vandersmissen Feestservice La Riva. Ooit was La Riva een opvangplaats voor dokwerkers. Nu worden er diners, huwelijken, modeshows en andere evenementen georganiseerd. Historische elementen bleven bewaard en dat maakt van La Riva een locatie met veel sfeer en allure.
La Riva Uniek gerenoveerd havengebouw Venues Online. La Riva Uniek gerenoveerd havengebouw.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Schrijf je in op de nieuwsbrief. Sitemap Privacy Contact. Ontwerp en ontwikkeling Volta. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.
LaRiva Events Antwerpen Antwerpen Salino.be.
LaRiva kan naar ieders wens en budget, volledig of gedeeltelijk, worden afgehuurd voor seminaries, jubilea, trouw, personeels en familiefeesten, modeshows, productvoorstellingen, exposities en nog heel veel meer. Indien u wenst kunnen wij u met raad en daad bijstaan voor het organiseren van uw exclusief evenement of uniek feest! LaRiva is tevens een ervaren specialist voor uw huwelijk.

Contacteer ons