Op zoek naar la riva?

la riva
La Riva Uniek gerenoveerd havengebouw Venues Online. La Riva Uniek gerenoveerd havengebouw.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Schrijf je in op de nieuwsbrief. Sitemap Privacy Contact. Ontwerp en ontwikkeling Volta. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.
Lariva.
La Riva Locaties voor bijeenkomsten en evenementen Londenstraat 52, Het Eilandje, Antwerpen Telefoonnummer Yelp.
La riva is een PRACHTIGE eventlocatie. Zoals collega-yelper Werner al beschreef is dit een unieke locatie met heel wat geschiedenis! Ik ken La Riva ook nog van de tijd als klasse-restaurant en betreur het feit dat dit niet langer open is.
LaRiva Events Antwerpen Antwerpen Salino.be.
Als voormalige schuilplaats voor dokwerkers heeft het historisch juweeltje sinds de opstart van het resto-bar-eventhall-concept in april 2004 wel heel wat meer te bieden dan toen. LaRiva kan naar ieders wens en budget, volledig of gedeeltelijk, worden afgehuurd voor seminaries, jubilea, trouw, personeels en familiefeesten, modeshows, productvoorstellingen, exposities en nog heel veel meer.
La Riva Vandersmissen Feestservice.
Dinner Dance Experience. Vandersmissen Feestservice La Riva. Ooit was La Riva een opvangplaats voor dokwerkers. Nu worden er diners, huwelijken, modeshows en andere evenementen georganiseerd. Historische elementen bleven bewaard en dat maakt van La Riva een locatie met veel sfeer en allure.
La Riva, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
op 051, km afstand. op 096, km afstand. op 011, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van La Riva. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden. Vegen om te bevestigen data-required."

Contacteer ons