Meer resultaten voor la riva

la riva
La Riva Vandersmissen Feestservice.
Dinner Dance Experience. Vandersmissen Feestservice La Riva. Ooit was La Riva een opvangplaats voor dokwerkers. Nu worden er diners, huwelijken, modeshows en andere evenementen georganiseerd. Historische elementen bleven bewaard en dat maakt van La Riva een locatie met veel sfeer en allure.
Lariva.
La Riva Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Event locaties Antwerpen La Riva. Meer info op de website Vraag een voorstel of offerte aan Toon alle foto's.' Het Art Deco kader van LaRiva leent zich perfect voor de organisatie van meetings en seminaries.
LaRiva Events Antwerpen Antwerpen Salino.be.
Als voormalige schuilplaats voor dokwerkers heeft het historisch juweeltje sinds de opstart van het resto-bar-eventhall-concept in april 2004 wel heel wat meer te bieden dan toen. LaRiva kan naar ieders wens en budget, volledig of gedeeltelijk, worden afgehuurd voor seminaries, jubilea, trouw, personeels en familiefeesten, modeshows, productvoorstellingen, exposities en nog heel veel meer.
La Riva Uniek gerenoveerd havengebouw Venues Online. La Riva Uniek gerenoveerd havengebouw.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Schrijf je in op de nieuwsbrief. Sitemap Privacy Contact. Ontwerp en ontwikkeling Volta. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.
La Riva, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. La Riva, Antwerpen. Restaurants in Antwerpen.

Contacteer ons