Meer resultaten voor Opdorp

Opdorp
23.000 extra narcissen in Opdorp Buggenhout Regio HLN.
Geert De Rycke De mensen van Middenstand Opdorp Leeft gaan een druk jaar tegemoet. Buggenhout Twintig jaar nadat voor het eerst 100.000 paasbloemen geplant werden op de Dries, komen er 23.000 narcissen bij in Opdorp. Middenstand Opdorp Leeft MOL doet de beplanting in een druk jubileumjaar naar aanleiding van de 25ste verjaardag.
Bezienswaardigheden in Opdorp Overzicht van alle bezienswaardigheden RouteYou.
Bezienswaardigheden in Opdorp Overzicht van alle bezienswaardigheden. RouteYou Bezienswaardigheden Opdorp Overzicht van alle bezienswaardigheden. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
N-VA stelden kandidaten voor in Opdorp Buggenhout Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? N-VA stelden kandidaten voor in Opdorp. 05/05/2018 om 1944: door pierre.van.rossem@telenet.be Print Corrigeer. Buggenhout N-VA oordeelde de Dries in Opdorp best geschikt om een groepsfoto van de kandidaten te schieten, die in oktober naar de gunst van de kiezer dingen.
9255 Opdorp Buggenhout UiT in Vlaanderen.
Opdorp Buggenhout, Capelderij. Van 10 mei 2019 tot 12 mei 2019. Studio Orka / Bronks / De Grote Post INUK. Opdorp Buggenhout, Capelderij. 9255 Opdorp Buggenhout Dries 70. Locatie Bibliotheek of documentatiecentrum. 9255 Opdorp Buggenhout Krapstraat 161. Locatie Bibliotheek of documentatiecentrum.
Opdorp HLN.
Buggenhout De kermisweek in Opdorp zorgt ervoor dat er ook voor en na het voetbal op groot scherm in het voetbaldorp van Middenstand Opdorp Leeft op de Dries. Wandelen, fietsen en kubben met Okra. Buggenhout Naar aanleiding van de kermisweek in Opdorp pakt seniorenvereniging Okra Opdorp uit met een actieve dag.
Opdorp Wikipedia.
Opdorp ligt dan wel in het stroomgebied van de Rupel, die verder ten oosten in Klein-Brabant in de Schelde vloeit, maar het dorp sluit door zijn ligging in de provincie Oost-Vlaanderen soms ook aan bij de Oost-Vlaamse Denderstreek. Opdorp maakt deel uit van het toeristische regioverbond Scheldeland.
De wandelaar in Opdorp Wandelroute RouteYou.
RouteYou Landelijke Gilden fiets, wandel en autoroutes Routes De wandelaar in Opdorp. 1991 keer bekeken Publiek. Toevoegen aan favorieten. Voorstellen als Aanrader. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.
Aha, Opdorp op het Web.
over de fietsroutes die over het grondgebied lopen, de jaarlijkse evenementen en alles wat een toerist praktisch van nut kan zijn. Het tweede deel Leven" en wonen" in Opdorp geeft een opsomming van al wat voor bewoners of toekomstige bewoners van nut kan zijn.
Kasteel van Opdorp Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Voormalig kasteel van Opdorp, thans MPI Capelderij en heemkundig museum. Oudste vermelding van" een opperhuys rondomme omwatert, een hof met schueren ende stallen ende duyfhuys" in de XX-penningcohier van Opdorp van 1572, toen in het bezit van Jan van Marselaer.
De Dries te Opdorp, Buggenhout.
Het dorpsplein in Opdorp is 37, hectaren groot en 4 keer per jaar is het ook een marktplein jaarmarkt, rommelmarkt, kerstmarkt en avondmarkt. Het marktplein van de stad Sint-Niklaas is slechts 32, hectaren. Een verschil dus van 5.000 m 2.

Contacteer ons