Op zoek naar Opdorp?

Opdorp
Opdorp HLN.
Dendermonde De 19-jarige Kenyo De Graef uit Dendermonde werd afgelopen weekend in elkaar geslagen tijdens de Bitterballenfuif in Opdorp. De jongeman ging even. Boek over Opdorp in de kijker. Buggenhout Seniorenvereniging Okra Opdorp organiseert op dinsdag 27 februari een boekvoorstelling.
Opdorp zwaait met eigen vlag Buggenhout Het Nieuwsblad.
Vooral de periode dat Opdorp een vrije heerlijkheid was, trekt de aandacht. Opdorp, geprangd tussen het Graafschap Vlaanderen en het Hertogdom Brabant, was toen een soort Monaco avant la lettre, zegt De Brandt. Hier werd handel gedreven zonder al te veel belasting te moeten betalen.
Rangers Opdorp Seniors en jeugd teams.
9255 Opdorp Buggenhout UiT in Vlaanderen.
Opdorp Buggenhout, Capelderij. Van 10 mei 2019 tot 12 mei 2019. Studio Orka / Bronks / De Grote Post INUK. Opdorp Buggenhout, Capelderij. 9255 Opdorp Buggenhout Dries 70. Locatie Bibliotheek of documentatiecentrum. 9255 Opdorp Buggenhout Krapstraat 161. Locatie Bibliotheek of documentatiecentrum.
23.000 extra narcissen in Opdorp Buggenhout Regio HLN.
Geert De Rycke De mensen van Middenstand Opdorp Leeft gaan een druk jaar tegemoet. Buggenhout Twintig jaar nadat voor het eerst 100.000 paasbloemen geplant werden op de Dries, komen er 23.000 narcissen bij in Opdorp. Middenstand Opdorp Leeft MOL doet de beplanting in een druk jubileumjaar naar aanleiding van de 25ste verjaardag.
Opdorp Wikipedia.
Opdorp ligt dan wel in het stroomgebied van de Rupel, die verder ten oosten in Klein-Brabant in de Schelde vloeit, maar het dorp sluit door zijn ligging in de provincie Oost-Vlaanderen soms ook aan bij de Oost-Vlaamse Denderstreek. Opdorp maakt deel uit van het toeristische regioverbond Scheldeland.
Kasteel van Opdorp Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Voormalig kasteel van Opdorp, thans MPI Capelderij en heemkundig museum. Oudste vermelding van" een opperhuys rondomme omwatert, een hof met schueren ende stallen ende duyfhuys" in de XX-penningcohier van Opdorp van 1572, toen in het bezit van Jan van Marselaer.
Aha, Opdorp op het Web.
over de fietsroutes die over het grondgebied lopen, de jaarlijkse evenementen en alles wat een toerist praktisch van nut kan zijn. Het tweede deel Leven" en wonen" in Opdorp geeft een opsomming van al wat voor bewoners of toekomstige bewoners van nut kan zijn.
Huisjesslakken palmen Dries in Buggenhout Regio HLN.
Daarvoor zullen dit jaar 350 huisjesslakken het groene plein inpalmen mooi versierde polyester exemplaren weliswaar. Middenstand Opdorp Leeft MOL trekt hiermee voor haar tweejaarlijkse openlucht tentoonstelling de kaart van de onthaasting. Voor Middenstand Opdorp Leeft MOL is 2018 een feestjaar, want de vereniging bestaat 25 jaar.
De Dries te Opdorp, Buggenhout.
Het dorpsplein in Opdorp is 37, hectaren groot en 4 keer per jaar is het ook een marktplein jaarmarkt, rommelmarkt, kerstmarkt en avondmarkt. Het marktplein van de stad Sint-Niklaas is slechts 32, hectaren. Een verschil dus van 5.000 m 2.

Contacteer ons