Resultaten voor Opdorp

Opdorp
Middelpunt van vlaanderen te Opdorp, Buggenhout.
Het ligt exact in het uiterste hoekje van Oost-Vlaanderen, op enkele meters afstand van Sint-Amands, maar toch in Opdorp. Wie het echt wil zien, gaat langs de Vekenstraat en Driehuizen tot aan het Drie-Provincinpunt Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brabant, slaat daar linksaf tot het einde van Biesten.
Kasteel van Opdorp Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Voormalig kasteel van Opdorp, thans MPI Capelderij en heemkundig museum. Oudste vermelding van" een opperhuys rondomme omwatert, een hof met schueren ende stallen ende duyfhuys" in de XX-penningcohier van Opdorp van 1572, toen in het bezit van Jan van Marselaer.
De wandelaar in Opdorp Wandelroute RouteYou.
This site is available in your language and country. Change the language to English and the country to United States. Klik hier om dit bericht te verbergen. De wandelaar in Opdorp. RouteYou Landelijke Gilden fiets, wandel en autoroutes Routes De wandelaar in Opdorp.
Monumenten te Opdorp, Buggenhout.
Het oud klooster van de zusters Sint-Vincentius a Paulo. Het gemeentehuis van Opdorp. Onze kapelletjes: het Dries kapelletje. De Dries, grootste marktplein van Belgi. De pastorie van Opdorp. De parochie kerk Sint-Amandus. Het kasteel van Opdorp. De stenen molen. Het middelpunt van vlaanderen.
Geschiedenis van Opdorp.
Dit dankzij een deel van de erfenis, 10.000 gulden, van zuster Ursuline, Theresia van Maerselaer en haar erfgenaam Jan-Willem d'Alvarado' y Bracamonte, burggraaf van Hof-te-Melis Lippelo en heer van Opdorp. In 1877 telde Opdorp 1340 inwoners en werd beslist de kerk te vergroten.
Opdorp Wikipedia.
In Opdorp speelt de voetbalclub Rangers Opdorp. Het dorp heeft een schuttersgilde, die schiet op de staande wip. Externe links bewerken. Website van het dorp Opdorp. Zie de categorie Opdorp van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Plaatsen in de gemeente Buggenhout Deelgemeenten: Buggenhout Opdorp.
Rangers Opdorp Seniors en jeugd teams.
Aha, Opdorp op het Web.
over de fietsroutes die over het grondgebied lopen, de jaarlijkse evenementen en alles wat een toerist praktisch van nut kan zijn. Het tweede deel Leven" en wonen" in Opdorp geeft een opsomming van al wat voor bewoners of toekomstige bewoners van nut kan zijn.
9255 Opdorp Buggenhout UiT in Vlaanderen.
Opdorp Buggenhout, Kermistent. Kermis of feestelijkheid. Van 23 augustus 2018 tot 27 augustus 2018. Opdorp Buggenhout, Kasteel van Opdorp. Van 6 november 2018 tot 20 november 2018. Krachtig jezelf zijn. Opdorp, t Klokske Buggenhout. Cursus of workshop. 9255 Opdorp Buggenhout Dries 70.
De Dries te Opdorp, Buggenhout.
Het dorpsplein in Opdorp is 37, hectaren groot en 4 keer per jaar is het ook een marktplein jaarmarkt, rommelmarkt, kerstmarkt en avondmarkt. Het marktplein van de stad Sint-Niklaas is slechts 32, hectaren. Een verschil dus van 5.000 m 2.

Contacteer ons