Op zoek naar gemeente scherpenheuvel?

gemeente scherpenheuvel
Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem Scherpenheuvel Zichem.
Toerisme en Vrije tijd. Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem. Laatste nieuws Nieuwsberichten. Brandfase rood voor bos en natuurgebieden, ook het Merode-gebied. Het is extreem droog en brandgevaarlijk in de bos en natuurgebieden. Om veiligheidsredenen wordt de toegang tot het gebied afgeraden. Het Agentschap Natuur en Bos heeft dan ook code rood ingesteld voor de bos en natuurgebieden. Volgende richtlijnen zijn van kracht: verboden te roken, verboden vuur te maken en kinderen enkel onder begeleiding in het gebied. Voor onze gemeente heeft dit betrekking op het Merode-gebied.
Winkelwagen API Toerisme Vlaams-Brabant.
Openingsuren stadhuis wijzigen Scherpenheuvel-Zichem Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Openingsuren stadhuis wijzigen. 31/10/2015 om 1644: door Hedwig Neesen Print Corrigeer. Scherpenheuvel-Zichem Vanaf maandag 2 november is het stadhuis van Scherpenheuvel-Zichem langer open op maandag. Voor mensen die voltijds werken is het stadhuis op maandagavond geopend. Die openingsuren zijn vanaf 2 november uitgebreid en lopen van 17 uur tot 20 uur. Op vrijdagnamiddag blijft het stadhuis dan weer gesloten. De nieuwe openingsuren zijn.: Bij een inbraak in een huis aan de Ballaarstraat in Scherpenheuvel-Zichem werd een raam stuk geslagen. Er werd niets gestolen. Vandaag gemeenteraad Scherpenheuvel-Zichem. De gemeenteraad van Scherpenheuvel-Zichem komt vandaag, vrijdag 13 juli, samen. De raad neemt onder meer enkele beslissingen over de functie van algemeen directeur. Stadhuis Scherpenheuvel-Zichem morgen gesloten. Het stadhuis van Scherpenheuvel-Zichem is morgen, woensdag 11 juli, gesloten. Aanleiding is de datum van 11 juli. In een woning aan Groenhoeef in Scherpenheuvel-Zichem werd een inbraakpoging gepleegd. De daders slaagden er niet in het huis te betreden. Sint-Jozef eert Maria. Naar jaarlijkse gewoonte trok een groep gelovigen uit Londerzeel Sint-Jozef het laatste weekend van juni op bedevaart naar Scherpenheuvel.
Stedenbouw en informatie over de gemeente Scherpenheuvel-Zichem.
In de kijker. Install Blevi GD Borgions Vanweerts Peter Aerts Euromazout Wim Boeckxstaens Rudy Delmal Dimitri De Noose Frederik Maurice Lommens Bureau 9000. Onthaal Gemeenten Scherpenheuvel-Zichem Dienst Stedenbouw. Stedenbouw en informatie over de gemeente Scherpenheuvel-Zichem. Tel 013 35 24 00.
Scherpenheuvel-Zichem Wikipedia.
Het westelijk deel van de vroegere gemeente Kaggevinne werd op dat ogenblik eveneens toegevoegd aan de fusiegemeente maar het is geen deelgemeente. De deelgemeente Scherpenheuvel bestaat verder nog uit het dorp Schoonderbuken terwijl Zichem nog de dorpen Keiberg en Okselaar omvat.

Contacteer ons