Resultaten voor gemeente scherpenheuvel

gemeente scherpenheuvel
Scherpenheuvel-Zichem Wikipedia.
Het westelijk deel van de vroegere gemeente Kaggevinne werd op dat ogenblik eveneens toegevoegd aan de fusiegemeente maar het is geen deelgemeente. De deelgemeente Scherpenheuvel bestaat verder nog uit het dorp Schoonderbuken terwijl Zichem nog de dorpen Keiberg en Okselaar omvat.
Scherpenheuvel-Zichem Vlaanderen.be.
Scherpenheuvel, Averbode, Zichem, Messelbroek, Testelt. Scherpenheuvel-Zichem is een stad in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Leuven. Scherpenheuvel-Zichem behoort tot de politiezone Demerdal-DSZ en de brandweerzone Vlaams-Brabant Oost. Alle scholen in Scherpenheuvel-Zichem. Meer cijfers in de gemeentelijke profielschets.
Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem Scherpenheuvel Zichem.
Er zijn niet alleen veel bedevaarders in Scherpenheuvel deze zomer maar ook leuke doe-opdrachten en raadsels die je kunnen brengen tot het openen van de Schat. Voelsprieten vooruit en actie! Voor de zoektocht heb je een rugzakje met info nodig, dat je moet gaan afhalen bij de dienst toerisme in Scherpenheuvel.
Winkelwagen API Toerisme Vlaams-Brabant.
Openingsuren stadhuis wijzigen Scherpenheuvel-Zichem Het Nieuwsblad.
Sofie 23 gearresteerd nadat ze varken uit gekantelde vrachtwagen wou redden. Een 23-jarige vrouw uit Scherpenheuvel is gisterenmiddag aangehouden door de politie nadat ze een varken dat uit een gekantelde vrachtwagen was gevallen, probeerde te verzorgen. Dat meldt Het Laatste.
Ocmw Scherpenheuvel-Zichem.
Gemeente en OCMW hebben een gemeenschappelijk algemeen directeur en financieel directeur en zetten alweer een belangrijke stap op weg naar integratie. Vacature deskundige HRM met vervangingscontract. Het OCMW zoekt voor de dienst Human Resources Management een halftime deskundige met een vervangingscontract.
Stedenbouw en informatie over de gemeente Scherpenheuvel-Zichem.
Jacquemijn Brandstoffen Bvba Klusjesdienst Carlier Muta Interieur Bvba Aerts Van Gossum Koen Marcel Lauriks Caroline Kinnaert Jos Janssen Siegfried Van Haudenhuyse Olivier De Schrevel. Onthaal Gemeenten Scherpenheuvel-Zichem Dienst Stedenbouw. Stedenbouw en informatie over de gemeente Scherpenheuvel-Zichem. Tel 013 35 24 00.

Contacteer ons