Resultaten voor Zevergem

Zevergem
Te koop in Zevergem Vitrine.
150.000 Grond in Zevergem 150.000. Prachtige bouwgrond voor halfopen bebouwing! 160.000 Grond in Zevergem 160.000. Prachtige bouwgrond voor halfopen bebouwing! 168.000 Grond in Zevergem 168.000. Prachtige bouwgrond voor halfopen bebouwing! 310.000 Grond in Zevergem 310.000. Prachtige bouwgrond voor open bebouwing!
De beste restaurants in Zevergem TripAdvisor.
Zoom opnieuw in. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Zevergem. Resultaten binnen 40 km van Zevergem. Zoekopdracht beperken tot Zevergem. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Zevergem. Resultaten binnen 40 km van Zevergem. Zoekopdracht beperken tot Zevergem.
Zevergem viert dertigste verjaardag Vredespad De Pinte Het Nieuwsblad.
In het begin van de jaren tachtig werd op verschillende plaatsen in Europa actie gevoerd tegen de plaatsing van kernwapens. In het kleine Zevergem was er een heel actieve vredeswerkgroep, gegroeid uit de plaatselijke verenigingen Chiro, KLJ en de natuurvereniging De Stern.
Kaart Zevergem ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Zevergem en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Zevergem of bereken een route van of naar Zevergem, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Zevergem.
Wandelen met een plus: Doornhammekeroute Toerisme Oost-Vlaanderen.
5 toegankelijke wandelroutes door Oost-Vlaanderen speciaal voor wie er vanwege een beperking moeilijker een dagje op uit kan trekken. Ook ideaal voor wie comfortabel met de kinderwagen op stap wil. Wandel meestal langs verharde, brede paden, en veelal uitgerust met toegankelijke voorzieningen en voldoende rustpunten onderweg.
Zevergem Wikipedia.
Elk jaar wordt in Zevergem Zeverrock georganiseerd, één van de grootste muziekfestivals in Oost-Vlaanderen. Zie Lijst van burgemeesters van Zevergem voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Zevergem had als gemeente haar eigen bestuur tot de gemeente in 1977 fusioneerde met De Pinte.
Ons verhaal.
Wij willen u in De Pastorie graag verwennen met artisanale producten van hoogstaande kwaliteit, zowel ter degustatie als in bereidingsmethode, vanuit een passionele beleving. Als basis werkt Pascal met de klassieke franse keuken waaraan hij steeds weer een eigenzinnige twist" geeft.
Gemeente De Pinte Zevergem.
In 1232 werd de heerlijkheid afgestaan aan de Gentse St.-Pietersabdij, met uitzondering van een aantal gronden velden of welden genoemd en het neerhof bleef in het bezit van de dochter van de heer van Zevergem en behoorde tot het leenhof van de Oudburg van Gent.
Welkom bij Brasserie Soda Brasserie.
Scan de QR code in met je iPhone of Android smartphone en ontvang ons wekelijks lunch menu op je scherm. Eens de lunch voorbij is zal deze ook verdwijnen. Wat moet komen staat alvast mooi beschreven. Soda Brasserie Café Grote Steenweg 92 9840 Zevergem.
Zevergem Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
omvat Mieregoed Zevergem. Mieregoed De Pinte. Pont-Noord De Pinte. Pont-Zuid De Pinte. Scheldehout De Pinte. omvat Scheldemeersen tussen Zevergem en Schelderode. Zevergem De Pinte, Zwijnaarde Gent, Melsen, Merelbeke, Schelderode Merelbeke, Eke Nazareth. omvat Scheldevelde en de Zeven Dreven. De Pinte, Zevergem De Pinte.

Contacteer ons