Meer resultaten voor Outgaarden

Outgaarden
Fietsroutes in Outgaarden.
Neem je fiets overal mee op verplaatsing. Geniet samen met je kind op de fiets. Neem alles mee tijdens je fietstocht. Voor je fiets. Fietsroutes in Outgaarden. Je vindt hier een overzicht aan fietsroutes in Outgaarden. Fietsknooppunten in Outgaarden. straal 5 km.
3321 Outgaarden Hoegaarden UiT in Vlaanderen.
zaterdag 4 augustus 2018. Outgaarden Hoegaarden, Pastorie. Kermis of feestelijkheid. zondag 21 oktober 2018. Start to Outgaarden. Outgaarden Hoegaarden, Sint-Niklaaskerk. Begeleide uitstap of rondleiding. Van 8 november 2017 tot 6 december 2018. Outgaarden Hoegaarden, Integrama. 3321 Outgaarden Hoegaarden Bostsestraat 2.
Te koop Woning Outgaarden Detail LTC Vastgoedadvies.
Mail ons info@ltcvastgoedadvies.be. Te koop Woning Outgaarden. instapklare woning met 2 slpks, ruime garage en tuin. Deze woning is gelegen in het gezellige Outgaarden met dichte nabijheid van winkel, bank en school en bovendien makkelijk bereikbaar via E40 of bus.
Weinig interesse voor geschiedenis van Outgaarden Hoegaarden Het Nieuwsblad.
Outgaarden vormde vanaf 1807 tot 1922 één gemeente met Zittert-Lummen, maar in 1693 was Outgaarden een gehucht van Hakendover. De auteur analyseerde het document, dat belangrijk is voor stamboomonderzoekers die een voorvader hebben uit Outgaarden. Kempeneers vindt zo negentig inwoners terug, inbegrepen een pastoor en een koster maar die blijkt te wonen in Zittert.
Woning Te Koop Korenstraat 20 in 3321 Outgaarden Ref: QASGL8382180606 IMMOSCOOP.
Heb je nog geen account? Woning te Koop Outgaarden Korenstraat 20. Toevoegen aan favorieten. Te renoveren woning HOB met 3 slaapkamers, parking, loods en tuin op een perceel van 5a 31ca gelegen in het centrum van Outgaarden Hoegaarden. KLEIN BESCHRIJF mogelijk!
Outgaarden Wikipedia.
Het plaatsje telt ongeveer 700 inwoners. Outgaarden, dat Nederlandstalig is, was tot 1922 deel van de gemeente Zittert-Lummen, dat Franstalig is. Bij wet van 26 juli 1922 werd Outgaarden een zelfstandige gemeente. In 1977 werd Outgaarden een deelgemeente van Hoegaarden.
Outgaarden Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Locatie Outgaarden Hoegaarden. Inventarisatie Hoegaarden geografische inventarisatie: 01-01-1969 31-12-1969. Bron: Genicot L.F, Van Aerschot S, de Crombrugghe A, Sansen H. 1971: Inventaris van het cultuurbezit in Vlaanderen, Architectuur, Provincie Brabant, Arrondissement Leuven, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 1, Luik.
Kaart Outgaarden ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Outgaarden en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Outgaarden of bereken een route van of naar Outgaarden, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Outgaarden.
GEMOUT GEMOUT vzw.
Erfpacht site Outgaarden In 2016 maakte de Gemeente Hoegaarden een ontwerp voor een erfpachtovereenkomst bekend voor de site van de vroegere voetbalterreinen te Outgaarden. De voetbalvelden met bijhorende kantine / kleedkamers komen ter beschikking. Een perceel van 2ha 84a 20ca in recreatiegebied.
Error Title.

Contacteer ons