Meer resultaten voor steenhuffel

steenhuffel
Te koop in Steenhuffel Vitrine.
650.000 Landhuis in Merchtem 207, km buiten Londerzeel 650.000. Zeer rustig gelegen landhuis met 6 slaapkamers 1 bur. badkamer 2 douchek. 259.000 Herenhuis in Kapelle Op Den Bos 230, km buiten Londerzeel 259.000. Charmante rijwoning met 4slpk, tuin en garage.
1840 Steenhuffel Londerzeel UiT in Vlaanderen.
Steenhuffel Londerzeel, SK Steenhuffel. Eten en drinken. Van 4 februari 2018 tot 4 februari 2019. Steenhuffel Londerzeel, Kerk Steenhuffel. Van 4 februari 2018 tot 4 februari 2019. Steenhuffel Londerzeel, Kerk Steenhuffel. zaterdag 9 februari 2019. Concert: UB The Incredibles II.
Pizza Heat Steenhuffel Heerlijke pizza's, pasta's' en meer!
ENKEL BIJ AFHAAL. Tip: op andere dagen steeds 10% korting bij afhaal. PIzza Heat Steenhuffel. Pizza Heat Steenhuffel. 1840 Steenhuffel, Belgium. Administratieve gegevens vestiging Berlare.: MY PIZZA BVBA Heerbaan 159 1840 Steenhuffel BTW BE0684922344. 2017 Pizza Heat bvba Alle rechten voorbehouden.
Home Feestzaal Flandria Steenhuffel.
Mogelijkheid inpluggen op geluidsinstallatie. Beamer projectiescherm aanwezig. Ontdek onze zalen. Like ons op Facebook. Feestbesprekingen: Elke woensdag van 18u00 tot 21u30h kan u langskomen zonder afspraak. Contact / Route. 2014 Feestzaal Flandria Steenhuffeldorp 54-56 1840 Steenhuffel Tel. 052 30 92 15.
Steenhuffel Wikipedia.
Steenhuffel zou in de 11de eeuw zijn oorsprong hebben en uitgebouwd zijn door de toenmalige heren Hobosch van Merchtem. Omstreeks 1275 vestigt het geslacht de Bouchout zich in Steenhuffel als vazallen van de hertog van Brabant en verstevigen er hun macht.
Bouwmaterialen Gebroeders Hermans: Home.
Om u een nog ruimere materialenkeuze en een betere service te kunnen aanbieden, werd er enkele jaren geleden een tweede filiaal geopend. Naast ons moederbedrijf te Steenhuffel Londerzeel kan u nu ook terecht in ons filiaal te Mollem Asse. Aangezien wij zoveel mogelijk trachten in te spelen op de noden van de markt, bieden wij u ook graag oplossingen aan voor de actuele energiebesparende en milieubewuste maatregelen in de bouwwereld.
TK Belgica Kwaliteitsvolle dans en turnen in Steenhuffel.
Welkom op de website van Dans en turnclub Belgica, e en vzw met vele disciplines en een zeer enthousiast en gedreven team dat er voor zorgt dat de lessen in goede banen worden geleid. Op maandag 4 september starten wij opnieuw met de lessen.
Steenhuffel is klaar voor het kermisweekend Londerzeel Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Steenhuffel is klaar voor het kermisweekend. Het pinksterweekend staat in Steenhuffel in het geheugen gegrift als het kermisweekend bij uitstek. Het kermisweekend wordt op vrijdag 18 mei letterlijk op gang gegooid in Taverne Gertrude waar zaterdag ook optredens zijn.
PALM.
Brouwerij PALM Steenhuffel. Brouwerij RODENBACH Roeselare. Brouwerij DE GOUDEN BOOM Brugge. Brouwerij DE HOORN Steenhuffel. Belgian Craft Brewers. In de gastronomie BAPAS. Bier op recepties. DE GOUDEN BOOM. Werken bij PALM. Belgian Craft Brewers. In de gastronomie BAPAS. Bier op recepties.
Prijs mazout in Steenhuffel: 05162, /litre.
Inderdaad, Mazoutonline is een platform dat voor u elke dag de evolutie van de mazouttarieven in Belgiƫ opvolgt, ondermeer in Steenhuffel. Daarom hebben wij voor elke gemeente mazoutleveranciers geselecteerd op basis van kwalitatieve criteria. In het geval van Steenhuffel, hebben wij mazoutverdelers geselecteerd die kwaliteitsproducten kunnen leveren en die steeds een professioneel niveau van service bieden.

Contacteer ons