Zoeken naar steenhuffel

steenhuffel
Steenhuffel Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Dorpscentrum zonder specifiek karakter; voorts een verspreide bewoning langs een uitgebreid wegennet, waarvan de Smisstraat en de Heerbaan Romeinse heirweg de oudste zijn, en die met hun aftakkingen eerder het karakter van wijken krijgen. De bebouwing bestaat, op enkele middelgrote boerderijen en het voormalig kasteel van Diepenstein na, voornamelijk uit boerenhuizen en kleine hoevetjes van baksteen, voor het merendeel ter vervanging van leem en vakwerkbouw, waarvan trouwens overblijfselen. en VERHASSELT L, Toponymie van Steenhuffel, Steenhuffel, 1971.
LONDERZEEL-MALDEREN-STEENHUFFEL INHOUD VAN DE WEBSITE LONDERZEEL VROEGER.
Tot verheffing van het volk van Londerzeel, Malderen en Steenhuffel: bevat a de Volksbibliotheek van Steenhuffel., b Speuren naar sporen van culturele activiteit in Londerzeel, Malderen en Steenhuffel in de 19 de eeuw. Gezondheidszorg in Londerzeel, Malderen en Steenhuffel 1525-1914: bevat a aspecten van de gezondheidszorg over.
1840 Steenhuffel Londerzeel UiT in Vlaanderen.
Steenhuffel Londerzeel, De Kampanje. zondag 20 mei 2018. Steenhuffel Londerzeel, Kerk Steenhuffel. Kermis of feestelijkheid. maandag 21 mei 2018. Steenhuffel Londerzeel, Jaarmarkt Steenhuffel. Markt of braderie. Van 19 mei 2018 tot 22 mei 2018. Pinksterkermis te Steenhuffel. Steenhuffel Londerzeel, Kermisplein.
Steenhuffel Wikipedia.
Steenhuffel zou in de 11de eeuw zijn oorsprong hebben en uitgebouwd zijn door de toenmalige heren Hobosch van Merchtem. Omstreeks 1275 vestigt het geslacht de Bouchout zich in Steenhuffel als vazallen van de hertog van Brabant en verstevigen er hun macht.
De 5 beste restaurants in Steenhuffel TripAdvisor.
Resultaten binnen 40 km van Steenhuffel. Zoekopdracht beperken tot Steenhuffel. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Steenhuffel. Resultaten binnen 40 km van Steenhuffel. Zoekopdracht beperken tot Steenhuffel. 1 van 5 Restaurants in Steenhuffel. verjaardagslunch met 5 personen 17/03/2018.
Bezienswaardigheden Steenhuffel Londerzeel.
Hopveld Brouwerij Palm. Leofoon: Museum van telefonie. Stoeterij Brabants trekpaard. Website by Tobania. Volg ons op. Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Akkoord Meer informatie.
Doen, 1840 Steenhuffel Londerzeel UiT in Vlaanderen.
Dorpsrestaurant De Buurttafel @ Ter Huffel Steenhuffel. Steenhuffel Londerzeel, Ter Huffel vzw Levedale. Eten en drinken. Van 29 januari 2018 tot 28 januari 2019. Wekelijkse petanquenamiddag Okra Steenhuffel. Steenhuffel Londerzeel, Taverne Gertrude. Van 30 januari 2018 tot 29 januari 2019.
Kaart Steenhuffel ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Steenhuffel en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Steenhuffel of bereken een route van of naar Steenhuffel, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Steenhuffel.

Contacteer ons