Op zoek naar steenhuffel?

steenhuffel
PALM.
Brouwerij PALM Steenhuffel. Brouwerij RODENBACH Roeselare. Brouwerij DE GOUDEN BOOM Brugge. Brouwerij DE HOORN Steenhuffel. Belgian Craft Brewers. In de gastronomie BAPAS. Bier op recepties. DE GOUDEN BOOM. Werken bij PALM. Belgian Craft Brewers. In de gastronomie BAPAS. Bier op recepties.
Welkom op de voorpagina.
Spring naar hoofdnavigatie om in te loggen. Nav weergave zoeken. U bevindt zich hier.: SINT IS GEWEEST. ZAKJES EN TASSEN 19. WELKOM IN 1B! Juf Iris Bosuitstap 14. Kleuters in de klas sch. Eerste schooldag 11. 3A Een gezellige kerst m.
1840 Steenhuffel Londerzeel UiT in Vlaanderen.
Dorpsrestaurant De Buurttafel @ Ter Huffel Steenhuffel. Steenhuffel Londerzeel, Ter Huffel vzw Levedale. Eten en drinken. Van 29 januari 2018 tot 28 januari 2019. Wekelijkse petanquenamiddag Okra Steenhuffel. Steenhuffel Londerzeel, Taverne Gertrude. Van 30 januari 2018 tot 29 januari 2019.
De 5 beste restaurants in Steenhuffel TripAdvisor.
Zoom opnieuw in. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Steenhuffel. Resultaten binnen 40 km van Steenhuffel. Zoekopdracht beperken tot Steenhuffel. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Steenhuffel. Resultaten binnen 40 km van Steenhuffel. Zoekopdracht beperken tot Steenhuffel.
Steenhuffel Wikipedia.
Steenhuffel zou in de 11de eeuw zijn oorsprong hebben en uitgebouwd zijn door de toenmalige heren Hobosch van Merchtem. Omstreeks 1275 vestigt het geslacht de Bouchout zich in Steenhuffel als vazallen van de hertog van Brabant en verstevigen er hun macht.
Steenhuffel is klaar voor het kermisweekend Londerzeel Het Nieuwsblad.
Gina en Kris waren het gastgezin voor het zevende burenfeest van d. Bloedgeven in Steenhuffel. Het Rode Kruis en de Vriendenkring Bloedgevers Steenhuffel nodigen u graag uit voor de bloedinzameling op maandag 11 juni in het Feestzaal Flandria Steenhuffeldorp 54-56 1840 Steenhuffel van 18u tot.
Bezienswaardigheden Steenhuffel Londerzeel.
Hopveld Brouwerij Palm. Leofoon: Museum van telefonie. Stoeterij Brabants trekpaard. Website by Tobania. Volg ons op. Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Akkoord Meer informatie.
vzw De Kampanje: Masters in Music Entertainment.
Welkom op de webstek van De Kampanje, de prettige muziekvereniging uit het Vlaams-Brabantse Steenhuffel. De Kampanje is een vereniging zonder winstoogmerk die bestaat uit drie muziekbands en een muziek en dansopleiding. Er is enerzijds het CBS-orkest, een heuse concertband met een zestigtal muzikanten.
Kaart Steenhuffel ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Steenhuffel en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Steenhuffel of bereken een route van of naar Steenhuffel, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Steenhuffel.

Contacteer ons