Resultaten voor rekem

rekem
Hells Angels richten chapter op in Rekem Lanaken Het Nieuwsblad.
De afdeling Eastboarder in Rekem is de tweede in onze provincie en veroorzaakt spanningen in het Maasland. Politie en gemeente zijn extra alert. Sinds dit jaar is de motorclub Hells Angels prominent aanwezig in Rekem. Ze richtten een clubhuis op aan de Steenweg, vlak naast de voetbalterreinen van AA Rekem.
Fietsroutes in Rekem.
Neem je fiets overal mee op verplaatsing. Geniet samen met je kind op de fiets. Neem alles mee tijdens je fietstocht. Voor je fiets. Fietsroutes in Rekem. Je vindt hier een overzicht aan fietsroutes in Rekem. Fietsknooppunten in Rekem. straal 5 km.
Rekem Wikipedia.
Na de aanleg van de Zuid-Willemsvaart, die Rekem afsnijdt van Uikhoven, en de N78 valt het uiteen in drie delen: Oud-Rekem, de gehuchten Boven en Daalwezet en de nieuwe woonwijken ten noorden en zuiden van de Populierenlaan en aan de N78.
Bezienswaardigheden Rekem. Wat te doen in Rekem, Belgiƫ Zoover.
Informatie over Rekem. Vraag en Antwoord Rekem. Bestemmingen in de buurt. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Rekem? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants.
Dorpswandeling Oud-Rekem Toerisme Limburg.
Missie voor Toerisme Limburg VZW: Met publieke en private actoren binnen de vrijetijdseconomie een marktgericht, kwaliteitsvol, attractief en duurzaam toerisme ontwikkelen en stimuleren. Daarbij streven we naar meerwaarde voor alle toeristische actoren, en positioneren we Limburg als een sterk merk en als een onderscheidende toeristische bestemming in het hart van Europa.
Rekem Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
VANDERHOEVEN M, Een Urnengrafveld te Rekem, Limburg. Tijdschrift voor Limburgse geschiedenis, oudheidkunde en volkskunst 38, 1958, 8-9, p.169-182. VERBOIS R, Geschiedenis der kerken, kloosters en kapellen van Rekem, Rekem, 1965. VERBOIS R, Geschiedenis van Rekem en zijn keizerlijk graafschap, Rekem, 1972.
3621 Rekem Lanaken UiT in Vlaanderen.
Rekem Lanaken, kantine AA Rekem. Van 6 september 2017 tot 29 juni 2018. Start to Kabouter Hapkido. Rekem Lanaken, Martial Art Center Hapkido Chung Do Kwan Rekem. Van 14 augustus 2017 tot 29 juni 2018. Rekem Lanaken, Martial Art Center Hapkido Chung Do Kwan Rekem.
Pilootproject verkent mogelijkheid inrichting natuurbegraafplek in Nationaal Park Hoge Kempen Rekem Agentschap voor Natuur en Bos.
Pilootproject verkent mogelijkheid inrichting natuurbegraafplek in Nationaal Park Hoge Kempen Rekem. In 1921 kreeg het kasteel van DAsprimont Lynden in Oud-Rekem de functie van psychiatrisch ziekenhuis, onder de naam Rijkskrankzinnigengesticht. De instelling verhuisde eind jaren zestig naar de Daalbroekstraat en heet tegenwoordig Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem OPZC Rekem.
Hotel Boomgaard Rekem Lanaken. Gloednieuw driesterrenhotel. Hotel Boomgaard Rekem.
De 6 beste hotels accommodaties in Rekem, Belgiƫ hotels in Rekem.
Wat gasten zeiden over Rekem.: 10 Een tijdje terug is ons dorp uitgeroepen tot mooiste dorp. Een tijdje terug is ons dorp uitgeroepen tot mooiste dorp van vlaanderen.Hierbij bedoelen ze Oud Rekem een historische kern wat ooit een welvarend stadje was.

Contacteer ons