Zoeken naar oplinter

oplinter
Oplinter Toerisme Tienen.
Oorlogsmonumenten: de taal van de oorlog. Symboliek van begraafplaatsen en monumenten uit de Groote Oorlog. Militaire begraafplaats Sint-Margriete-Houtem. Monument ter ere van de gesneuvelden bij Sint-Margriete-Houtem. Monument ter ere van de Tiense gesneuvelden en gedeporteerden van WOI. Station van Grimde.
Hoe Oplinter zijn belangrijkste kunstwerk verspeelde Tienen Het Nieuwsblad.
09/06/2015 om 0003: door Raymond Billen Print Corrigeer. Het retabel van Oplinter nu in Brussel. Foto: de reensteen. Tienen De Reensteen, het blad van de Vrienden van de stedelijke Musea, blikt niet zonder nostalgie terug op de rijke traditie van de abdij Maagdendaal in Oplinter.
Home Duivensport Oplinter. Home Portfolio Layout 3 Canvas.
Onze kalender met alle voorwaarden en gratis prijzen al bekeken? De Ware Vrienden Oplinter steunen een uniek duivenproject in de school van Oplinter. De Komptoir Zwei Belgium uit Oplinter was één van onze sponsors. Dankjewel nv PALOMA voor puike sponsoring.
Oplinter Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Locatie Oplinter Tienen. Inventarisatie Tienen geografische inventarisatie: 01-01-1969 31-12-1969. Bron: Genicot L.F, Van Aerschot S, de Crombrugghe A, Sansen H. 1971: Inventaris van het cultuurbezit in Vlaanderen, Architectuur, Provincie Brabant, Arrondissement Leuven, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 1, Luik.
Oplinter Wikipedia.
In een oorkonde van 1159 wordt reeds gesproken over de kerk van Oplinter, wat er op wijst dat het dorp toen al lang bestond. Tot in de dertiende eeuw werd Oplinter gedeeld door drie heren die er elk een kasteel hadden.
Wandelaars vragen dorpshuis in Oplinter Tienen Het Nieuwsblad.
08/06/2018 om 0857: door Raymond Billen Print Corrigeer. Tienen Tijdens een wandeling met CDV vroegen deelnemers naar een dorpshuis" in deelgemeente Oplinter. CDV gaat op" wandel" in verschillende deelgemeeten. In Oplinter vertelde ere-stadsconservator Staf Thomas over heksen, drinkende en dansende nonnen in Maagdendal, Oplinterse kunstwerken in Brussel en Karel de Vijfde die Oplinterse kaas at.
Oplinter.
Na enige tijd werd het tijd om de website in een nieuw kleedje te steken. Omdat deze website geladen is met leuke informatie en honderden weetjes over Oplinter, neemt het dan ook enige tijd in beslag om alles een plaats te geven op de nieuwe webstek.
Club: RG Oplinter.
Club: RG Oplinter. Clubnaam: RG Oplinter. Kleuren: 3A: rood/zwart of groen/zwart VD: paars/wit. Terrein: Dalweg te Oplinter. Lokaal: Caf De Kroeg Sint-Genovevaplein 35 3300 Tienen 016/81 13 59. Naam: BRONCKAERTS ARIE. Adres: NeerlintersesteenwegOPL 10 / 0001 3300 Tienen. Telefoon: 016/81 70 45.
Kaart Oplinter ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Oplinter en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Oplinter of bereken een route van of naar Oplinter, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Oplinter.

Contacteer ons