Meer resultaten voor ophasselt

ophasselt
Error Title.
Ophasselt HLN.
Geraardsbergen Bij een uitslaande brand in Vrijheid in Ophasselt zijn gisteren twee volwassenen en zes tieners bevangen geraakt door de rook toen ze poogden het. Wandeling in Hasseltbos. Herzele Natuurpunt Herzele gaat op zondag 18 maart wandelen in het Hasseltbos in Ophasselt.
Ramen en deuren, algemene schrijnwerken, Derito Ophasselt.
V-Perfect is de eerste en unieke technologie in de wereld die een esthetisch perfect verstek in PVC-ramen/deuren kan garanderen, dit door te lassen zonder lasnaad! In 2016 investeerde Derito als één van de eerste in België in deze gloednieuwe technologie, zodat wij nu PVC-ramen en.
Welkom bij Eethuis De Lantaarn startpagina Ophasselt.
Al sinds de vorige eeuw is De Lantaarn gevestigd in Ophasselt, een deelgemeente van Geraardsbergen. Hier kunt u in een rustig en sfeervol kader genieten van een heerlijke keuken, gekenmerkt door verzorgde en verse producten. Lekkere gerechten, zoals bijvoorbeeld scampis, een Noordzeetong of een Ierse rib-eye met frietjes zijn verkrijgbaar.
Openingsuren AD Delhaize in Ophasselt.
zondag 8 april. Info laatst gecontroleerd op 11 mei 2016. Info niet correct? Laat het ons weten! Op dinsdag 1 mei 2018 gesloten voor Feest van de Arbeid. Leopoldslaan 58, 9500 Ophasselt. Winkel gratis toevoegen. Openingsuren van alle Aldi winkels.
Bedrijventerrein Ophasselt Industriezone Geraardsbergen.
De beste restaurants in Ophasselt TripAdvisor.
Vakantiepakketten voor Ophasselt. Vluchten naar Ophasselt. Restaurants in Ophasselt. Foto's' van Ophasselt. Alle restaurants in Ophasselt. Populaire keukens in Ophasselt. Delicatessen restaurants in Ophasselt. Frans restaurants in Ophasselt. Zoeken naar 0. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
Brigitte Brigitte en en Ivan Ivan verwelkomen verwelkomen je u graag graag in in Restaurant Restaurant De De Kloef. Kloef.
al 28 jaar een gevestigde waarde in Ophasselt. Patron-chef Yvan beheert de keuken terwijl gastvrouw Brigitte de bediening op zich neemt.Wij. focussen ons op seizoensgebonden gerechten die creatief authentiek doordacht zijn waarbij de seizoenen een grote rol spelen. en lust voor het oog en een streling voor de tong.
Untitled Untitled Document. Document.
Wij wensen samen te werken en te overleggen met de externe relevante actoren voor het realiseren van onze doelstellingen en opdrachten. Om steeds een verantwoorde hulp en dienstverlening mogelijk te kunnen maken, wensen wij een gezond financieel beleid te voeren.
Ophasselt Wikipedia.
Sport en cultuur bewerken. In Ophasselt speelt de voetbalclub Rapide Santos Club Ophasselt, die in 2010 voortkwam uit het vroegere Rapide Club Ophasselt, een van de oudste clubs van de streek. De clubkleuren werden gewijzigd van rood-groen naar rood-groen blauw.

Contacteer ons