Meer resultaten voor den en heuvel

den en heuvel
Den en Heuvel Toerisme Kasterlee.
Je bent hier.: Den en Heuvel. Den en Heuvel. Dit voormalig hotel wordt nu verhuurd als vakantiewoning. De unieke combinatie van in het centrum gelegen te zijn en ook vlakbij de Kastelse bossen te liggen maakt van dit een interessante verblijfplaats.
Hotel Den en Heuvel in Kasterlee België 7.1 vakantie reviews Zoover.
Reageer op deze reviews Reageer. Hotel Den en Heuvel scoort een 71, uit 10, op basis van 10 reviews. Acties voor Hotel Den en Heuvel. Review toevoegen Foto's' toevoegen Print reviews RSS feed. Informatie over Kasterlee. Vraag en Antwoord Kasterlee.
Den En Heuvel: faciliteiten en beoordelingen 2018 Expedia.nl.
Boek online of bel 020 2008484 Meer info. Ma-Za 9-20 uur, Zo 1030-1830: uur. Hotels in Antwerpen. Den En Heuvel, Antwerpen Den En Heuvel, Antwerpen, huidige pagina. Den En Heuvel. 3.0 van 5.0. Kaart Geelsebaan 72-74 Kasterlee B2460 België. alleen voor leden van Expedia.
Openingsuren Den en Heuvel Kasterlee Geelsebaan 72-74.
Den en Heuvel. Den en Heuvel aan de Geelsebaan 72-74 in Kasterlee is vandaag geopend van 0700: tot 0200. Koopzondagen, koopavonden en openingsuren voor de overige dagen deze week en volgende week kan je vinden in de tabel bovenaan deze pagina.
Hotel Kasterlee: Vergelijk prijzen van hotels in Kasterlee. Direct boeken bij Expedia.
Den En Heuvel. Geelsebaan 72-74, Kasterlee Kaart. 40, / 5 7 beoordelingen. Leuk hotel, zeer vriendelijk personeel en een fantastische omgeving. Dit gezinsvriendelijke hotel ligt in Kasterlee, op 06, km van Sint-Willibrorduskerk en binnen 10 km afstand van Bobbejaanland Meer.
Gebroeders Loos BVBA, bouwonderneming, appartementsbouw, rusthuisbouw, projectontwikkeling, appartement, appartementen, rusthuis, rusthuizen, projecten, projectontwikkeling, bosrand, den en heuvel, lo
U komt meer te weten over ons bedrijf en zijn geschiedenis, onze talrijke referenties op het gebied van appartements., industrie, rusthuis en woningbouw en de verschillende projecten die wij in uitvoering hebben. Wij staan u graag te woord over onze mogelijkheden.
Huisartsen Praktijkhuis De Heuvel.
Patiënten informatie 3. Zijn honderdduizenden mensen besmet met een nieuwe soa? Kan overleg tussen arts en patiënt het antibioticagebruik verminderen? Hebt u vragen over het levenseinde? Doen hartpatiënten het beter wanneer ze op afstand medisch gevolgd worden? 2015 Praktijkhuis De Heuvel.
Bekend hotel-restaurant Den en Heuvel Kasterlee is failliet Made in Kempen.
Bekend hotel-restaurant Den en Heuvel Kasterlee is failliet. Paul Huysmans 10 januari 2017. De handelsrechter in Turnhout heeft vandaag het bekende hotel-restaurant Den en Heuvel aan de Geelsebaan in Kasterlee failliet verklaard. Zaakvoerder Frédéric Peeters had zelf de boeken neergelegd.
Onderzoek naar 100 gastarbeiders in failliet hotel Kasterlee Regio HLN.
KASTERLEE Het gemeentebestuur van Kasterlee onderzoekt of en aan welke voorwaarden er gastarbeiders kunnen verblijven in Den en Heuvel. Het voormalige hotel langs de Geelsebaan ging ruim een jaar geleden failliet, maar sinds enkele maanden verblijven er honderd Oost-Europese gastarbeiders.
Den en Heuvel: vlot en volgens de regels van de kunst Lifestylenieuws uit de Kempen Onderox Magazine.
Welkom in de kempen. Onder de loep. Tussen pot en pint. Terug naar overzicht Den en Heuvel: vlot en volgens de regels van de kunst. KASTERLEE Den en Heuvel is de plaats bij uitstek als je je culinair wil laten verwennen.

Contacteer ons