Op zoek naar den en heuvel?

den en heuvel
Bekend hotel-restaurant Den en Heuvel Kasterlee is failliet Made in Kempen.
Bekend hotel-restaurant Den en Heuvel Kasterlee is failliet. Paul Huysmans 10 januari 2017. De handelsrechter in Turnhout heeft vandaag het bekende hotel-restaurant Den en Heuvel aan de Geelsebaan in Kasterlee failliet verklaard. Zaakvoerder Frédéric Peeters had zelf de boeken neergelegd.
Jorisco VERKOPING 2872: FAILLISSEMENT HOTEL DEN EN HEUVEL TE KASTERLEE.
Jorisco Verkoping 2872: Faillissement Hotel Den En Heuvel Te Kasterlee. Start Datum: 8 Maart 2017 1000: Eind Datum: 15 Maart 2017 1600.: Loten sorteren op lot nummer. Indien 5 minuten vóór het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht op dit kavel, wordt de veiling voor deze kavel met 5 minuten verlengd.
Alle opties nog open voor Den en Heuvel Kasterlee Het Nieuwsblad.
Alle opties nog open voor Den en Heuvel. 12/01/2017 om 0300: door pkk. Na het faillissement van hotel-restaurant Den en Heuvel in Kasterlee blijft de vraag wat er gaat gebeuren met de gebouwen aan de Geelsebaan. Volgens curator Gert Verreyt zijn alle opties nog open.
Bekend hotel Den en Heuvel in Kasterlee failliet RTV.
Hotel-restaurant Den en Heuvel in Kasterlee is failliet verklaard. De zaakvoerder heeft zelf de boeken neergelegd; de personeelskosten werden te hoog. Burgemeester Kennes betreurt het faillissement, want Den en Heuvel was het laatste van 4 hotels dat na de eerste wereldoorlog Kasterlee als toeristische bestemming op de kaart zette.
Hotel Den en Heuvel in Kasterlee België 7.0 vakantie reviews Zoover.
Hotel Den en Heuvel scoort een 70, uit 10, op basis van 10 reviews. Acties voor Hotel Den en Heuvel. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen Print reviews RSS feed. Informatie over Kasterlee.
Den en Heuvel 3 Kasterlee, België. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Het 3 sterren hotel Den en Heuvel ligt ideaal in het groen van de Antwerpse Kempen. U kunt hier optimaal van de natuur genieten en tot rust komen. Den en Heuvel biedt de perfect combinatie van lekker eten en comfortabel slapen in een hedendaags interieur.
Faillissement Den En Heuvel te Kasterlee 598949462 FaillissementsDossier.be.
Den En Heuvel. Faillissement Den En Heuvel. Op 10-01-2017 is Den En Heuvel te Kasterlee Antwerpen door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 598949462. De hoofdactiviteit van Den En Heuvel is verschaffen van accommodatie. Er zijn nog geen verslagen beschikbaar.
Hotel Den en Heuvel Weekendjeweg.nl.
Vanuit Hotel Den en Heuvel wandelt en fietst u eindeloos in het recreatiegebied Kabouterberg, de heuvelachtige zandduinen van het natuurdomein De Hoge Mouw of het natuurgebied De Hoge Rielen. Ook kunt u in deze omgeving uitgebreide mountainbike en paardrijtochten maken.
Den En Heuvel: faciliteiten en beoordelingen 2018 Expedia.be.
Boek online of bel 32 02 2008519 Meer info. Als je liever wilt spreken met een vertegenwoordiger van Expedia.be, kun je ons bellen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zon en feestdagen van 10.00 tot 21.00 uur. Hotels in Antwerpen. Den En Heuvel, Antwerpen Den En Heuvel, Antwerpen, huidige pagina. Den En Heuvel.
Den en Heuvel Kasterlee, België foto's' en reviews TripAdvisor.
Alle 2 hotels weergeven Alle 41 restaurants weergeven Alle 4 attracties weergeven. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Den en Heuvel. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden. Vegen om te bevestigen data-required."

Contacteer ons