Op zoek naar den en heuvel?

den en heuvel
Den en Heuvel is nu vakantiewoning voor Roemenen en Polen Kasterlee De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video. camera. close. correct. Verw
Den en Heuvel is nu vakantiewoning voor Roemenen en Polen. Voormalig hotel Den en Heuvel aan de Geelsebaan in Kasterlee is door Toerisme Vlaanderen erkend als complex van vakantiewoningen. Eigenaar Frederic Peeters verhuurt dertig kamers aan het bedrijf van Hans Hoeks.
Bekend hotel Den en Heuvel in Kasterlee failliet RTV.
De zaakvoerder heeft zelf de boeken neergelegd; de personeelskosten werden te hoog. Burgemeester Kennes betreurt het faillissement, want Den en Heuvel was het laatste van 4 hotels dat na de eerste wereldoorlog Kasterlee als toeristische bestemming op de kaart zette.
Onderzoek naar 100 gastarbeiders in failliet hotel Kasterlee Regio HLN.
Kasterlee Het gemeentebestuur van Kasterlee onderzoekt of en aan welke voorwaarden er gastarbeiders kunnen verblijven in Den en Heuvel. Het voormalige hotel langs de Geelsebaan ging ruim een jaar geleden failliet, maar sinds enkele maanden verblijven er honderd Oost-Europese gastarbeiders.
Den En Heuvel, Kasterlee Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Den En Heuvel, Kasterlee. Restaurants in Kasterlee. Den En Heuvel. Den En Heuvel GESLOTEN. Geelsebaan 72-74, Kasterlee 2460, België.
Hotel Den en Heuvel in Kasterlee België 7.0 vakantie reviews Zoover.
Hotel Den en Heuvel scoort een 70, uit 10, op basis van 10 reviews. Acties voor Hotel Den en Heuvel. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen Print reviews RSS feed. Informatie over Kasterlee.
Bekend hotel-restaurant Den en Heuvel Kasterlee is failliet Made in Kempen.
Bekend hotel-restaurant Den en Heuvel Kasterlee is failliet. Paul Huysmans 10 januari 2017. De handelsrechter in Turnhout heeft vandaag het bekende hotel-restaurant Den en Heuvel aan de Geelsebaan in Kasterlee failliet verklaard. Zaakvoerder Frédéric Peeters had zelf de boeken neergelegd.
Den en Heuvel: vlot en volgens de regels van de kunst Lifestylenieuws uit de Kempen Onderox.
Welkom in de kempen. Onder de loep. Tussen pot en pint. Terug naar overzicht Den en Heuvel: vlot en volgens de regels van de kunst. KASTERLEE Den en Heuvel is de plaats bij uitstek als je je culinair wil laten verwennen.
N-VA klaagt overlast aan nabij voormalig hotel Den en Heuvel Kasterlee Gazet van Antwerpen.
27/02/2018 om 1122: door Paul Keyenberg. Kasterlee Gemeenteraadsleden Kris Goossens en Jeroen Van de Water N-VA klagen de overlast aan waar omwonenden van voormalig hotel Den en Heuvel in Kasterlee last van hebben. Hotel Den en Heuvel aan de Geelsebaan in Kasterlee sloot ruim een jaar geleden de deuren.
Overlast aan voormalig hotel Den en Heuvel baart N-VA en buurt zorgen Nieuws dat je raakt. 24/24u Nnieuws.be.
Home Nieuws Overlast aan voormalig hotel Den en Heuvel baart N-VA en buurt zorgen. Overlast aan voormalig hotel Den en Heuvel baart N-VA en buurt zorgen. Door: Mark Jaspers. Hotel/restaurant Den en Heuvel sloot een dik jaar geleden de deuren.
Den en Heuvel Kasterlee, België foto's' en reviews TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Den en Heuvel. Alle dingen om te doen in Kasterlee. Activiteiten in de omgeving van Den en Heuvel. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Contacteer ons