Op zoek naar noorderwijk?

noorderwijk
De beste restaurants in Noorderwijk TripAdvisor.
Zoom opnieuw in. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Noorderwijk. Resultaten binnen 40 km van Noorderwijk. Zoekopdracht beperken tot Noorderwijk. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Noorderwijk. Resultaten binnen 40 km van Noorderwijk. Zoekopdracht beperken tot Noorderwijk.
Wandellus in Noorderwijk Herentals.
In Noorderwijk kunt u voortaan een nieuwe bewegwijzerde wandeling doen. De wandeling is een van drie nieuwe wandellussen in het bosgebied Teunenberg Nieuwe Hoeve dat ook de buurgemeenten Olen en Oevel bestrijkt. De wandeling vertrekt op de parking achter het dorpshuis op de Ring in Noorderwijk.
Fietsroutes in Noorderwijk.
Neem je fiets overal mee op verplaatsing. Geniet samen met je kind op de fiets. Neem alles mee tijdens je fietstocht. Voor je fiets. Fietsroutes in Noorderwijk. Je vindt hier een overzicht aan fietsroutes in Noorderwijk. Fietsknooppunten in Noorderwijk. straal 5 km.
Kasteel van Noorderwijk Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
maakt deel uit van Noorderwijk. is gerelateerd aan Dreef van opgaande linden bij Kasteel van Noorderwijk. de Ghellincklaan zonder nummer Herentals. U kunt deze pagina citeren als.: Agentschap Onroerend Erfgoed 2017: Kasteel van Noorderwijk online, https//id.erfgoed.net/erfgoedobjecten/47250: geraadpleegd op 7 april 2018.
Noorderwijk Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Tijdens het ancien régime deels horend bij het Land van Geel en zeker tot de 16de eeuw verbonden met Morkhoven, waarover de heren van Noorderwijk de jurisdictie hadden. Voorts bestonden er banden met Itegem en Zoerle-Parwijs en waren er meerdere grondbezitters, onder andere de abdij van Tongerlo met een eigen laathof.
Noorderwijk Wikipedia.
De pest woedde er in 1624, 1634 en 1667. Van 1370 tot 1881 is de heerlijkheid nooit verkocht, maar steeds door erfenis overgedragen. Noorderwijk was een zelfstandige gemeente tot einde 1976. Op dat moment had Noorderwijk een oppervlakte van 1316, km en telde ze 3609 inwoners.
Dorpsfeest in Noorderwijk Herentals.
Op zaterdag 29 juli vindt in het centrum van Noorderwijk de derde editie plaats van Noorderwijk Feest. Op het programma staan een rommelmarkt, een fruit, groente en ambachtenmarkt, een zomerterras met vrij podium, een barbecue en een bal populaire met Frank Gerrie, Jorsi en dj Marc Van Rooy.
Kaart Noorderwijk ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Noorderwijk en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Noorderwijk of bereken een route van of naar Noorderwijk, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Noorderwijk.
2200 Noorderwijk Herentals UiT in Vlaanderen.
2200 Noorderwijk Ring 20. 2200 Noorderwijk Morkhovenseweg 153. 2200 Noorderwijk Herentals Ring 35. 2200 Noorderwijk Herentals Ring 26. Locatie Openbare ruimte. YOGAstudio Pia Govaerts, Duipt 22, Noorderwijk-Herentals. 2200 Noorderwijk Herentals Duipt 22. Locatie Zaal of expohal. 2200 Noorderwijk Grote Markt 30.
Bezienswaardigheden Noorderwijk. Wat te doen in Noorderwijk, België Zoover.
Informatie over Noorderwijk. Vraag en Antwoord Noorderwijk. Bestemmingen in de buurt. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Noorderwijk? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants.

Contacteer ons