Resultaten voor wommelgem

wommelgem
Wommelgem Het Nieuwsblad.
Werken op E313 richting Antwerpen bij rond punt Wommelgem: drie weekends hinder. Het Agentschap Wegen en Verkeer kondigt drie weekends hinder aan op de E313 richting Antwerpen ter hoogte van het rond punt in Wommelgem. Daar moeten vier brugvoegen vernieuwd worden.
Startpagina Gemeente Wommelgem.
Gemeente Wommelgem Menu. Meld je aan. Waarmee kunnen we je helpen? Van A tot Z. Wat is er te doen in Wommelgem? Ik wil iets melden. Ik wil iets aanvragen. Kaakstraat 2 2160 Wommelgem tel. 03 355 12 50 E-mail.
Wommelgem Endurance Nieuws.
De inschrijvingen voor de 32e editie van de protime 10 Mijl van Wommelgem zijn geopend. De recreatieve loopwedstrijd over 4km, 8km of 16km in en rond het historische fort II van Wommelgem vindt dit jaar plaats op 18 maart om 14u.
Wommelgem Wikipedia.
Bronnen, noten en/of referenties. nl Sledsens, A; Wommelgemse Heemkundige Kring De Kaeck vzw, De aloude heerlijkheid Wommelgem: Bijdragen tot de geschiedenis van Wommelgem, Smits Wommelgem Antwerpen, Antwerpen Belgiƫ, 1989. Inventaris van het archief van de provincie Antwerpen, Burgemeesters, 1798-1970: Wommelgem.
Plan wommelgem: carte de wommelgem 2160 et infos pratiques.
Wommelgem Gazet van Antwerpen.
File doordat vrachtwagen container niet opgeladen krijgt. Door een probleem met een container is donderdag verkeershinder ontstaan op de Keerbaan in Wommelgem. Politie haalt man met scootmobiel van drukke autosnelweg. Een oudere man in een scootmobiel is zondag van de E313 geplukt tussen Borgerhout en Wommelgem.

Contacteer ons