Meer resultaten voor schoten

schoten
Gemeente Schoten.
Nieuws uit Schoten. Fotoreportage feestmarkt HelloSchoten. Lees meer over rook en vuurverbod door code rood. 17e-eeuws schilderij uit Sint-Cordulakerk prachtig gerestaureerd. Update: HelloSchoten stelt openingsvoorstelling uit. Schoten test BE-Alert. Bekijk hier de maatregelen tegen besmettelijke ziekte onder vogels. Bekijk al het nieuws uit Schoten.
Home Beeldbank Schoten.
Een project dat beeldmateriaal over Schoten en Schotenaren virtueel verzamelt en ontsluit. De instandhouding, het onderhoud én het verwerven van het beeldmateriaal van BBS wordt verzorgd door vrijwilligers van de Heemkundige Kring Scot / Documentatiecentrum Arsenaal met de steun van het gemeentebestuur.
Schoten België Wikipedia.
Deze abdij had bezittingen te Schoten. Reeds in de 12e eeuw ontstond een wereldlijk Schoten onder de bevoegdheid van de heren van Breda de vlaggen van Schoten en Breda zijn identiek, later die van Bergen-op-Zoom, en een kerkelijk Schoten dat ressorteerde onder de abdij van Villers.
Meer dan 700 cannabisplanten gevonden in Schotense pizzeria Schoten Gazet van Antwerpen.
Maak van Schoten jouw startgemeente! De Paalstraat in Schoten. Foto: Google Street View. Meer dan 700 cannabisplanten gevonden in Schotense pizzeria. 09/03/2018 om 1636: door brip. Een pizzeria in de Paalstraat in Schoten is onlangs door de politie verzegeld, omdat er een omvangrijke cannabisplantage werd aangetroffen.
Schoten Het Nieuwsblad.
Hof Van Schoten steunt eigen bewoners en goede doelen. Het jubileum van Hof Van Schoten, het particuliere woonzorghuis aan de vaart, werd de voorbije dagen uitbundig gevierd. Tijdens het feest werd een nieuwe bakfiets met oprijplaat voor rolstoelen in geb.

Contacteer ons