Op zoek naar schoten?

schoten
CC Schoten.
Foyer De Kaekelaar zoekt een nieuwe uitbater! De gemeente Schoten en het Cultuurcentrum zoeken een nieuwe concessionaris voor Foyer De Kaekelaar! Circus Ronaldo: ticketverkoop gestart. Na lang wachten kan je eindelijk je tickets voor Fidelis Fortibus van Circus Ronaldo bestellen!
Schoten België Wikipedia.
Deze abdij had bezittingen te Schoten. Reeds in de 12e eeuw ontstond een wereldlijk Schoten onder de bevoegdheid van de heren van Breda de vlaggen van Schoten en Breda zijn identiek, later die van Bergen-op-Zoom, en een kerkelijk Schoten dat ressorteerde onder de abdij van Villers.
Schoten Het Nieuwsblad.
Vlajo en de provincie Antwerpen bekroonden. Easy4You, een samenwerking tussen de Sint-Ludgardisschool Merksem en het Sint-Jozefinstituut Schoten, tot beste Antwerpse minionderneming van het jaar. Federale voedselagentschap houdt controles in Borgerhout en Schoten. In deze tijden waarin voedsel al wel eens onder vuur ligt, is het Federale Voedselagentschap woensdag een grote controleactie begonnen in Borgerhout en Schoten.
Home Beeldbank Schoten.
Een project dat beeldmateriaal over Schoten en Schotenaren virtueel verzamelt en ontsluit. De instandhouding, het onderhoud én het verwerven van het beeldmateriaal van BBS wordt verzorgd door vrijwilligers van de Heemkundige Kring Scot / Documentatiecentrum Arsenaal met de steun van het gemeentebestuur.

Contacteer ons