Zoeken naar hasselt

hasselt
UHasselt Universiteit van vandaag.
UNIVERSITEIT HASSELT, KNOWLEDGE IN ACTION. De Universiteit Hasselt is een jonge universiteit, een dynamisch centrum van onderwijs, onderzoek en dienstverlening, met twee campussen Diepenbeek en Hasselt en zes onderzoeksinstituten. Haar baseline Knowledge in action onderstreept de ambitie en het engagement van de UHasselt: mee de schouders zetten onder het vormgeven van een innovatieve, duurzame toekomst van de regio.
Hasselt België Wikipedia.
Hasselt is de hoofdstad van de Belgische provincie Limburg en telt ongeveer 77.000 inwoners, die Hasselaars 1 worden genoemd. De stad is de zetel van het bisdom Hasselt en ook de hoofdplaats van het kieskanton en de twee gerechtelijk kantons Hasselt.
Hasselt omgeving Toerisme Limburg.
Fietsen, wandelen, zwemmen, kajakken, luieren in Hasselt en haar omgeving beleeft iedereen een spetterende tijd. Events in Hasselt omgeving. Kerstmarkten, Jeneverfeesten, festivals, nocturnes, concerten, marktjes, braderieën Alle evenementen in Hasselt omgeving vind je hier. Shoppen in Hasselt omgeving. Hasselt is ook het perfecte decor voor een shoppingtrip.
Buienradar.be Weersverwachting voor Hasselt.
Tijd Temp Gevoel Wind Buien Neerslag Zon. Bekijk alle dagen 5-daagse verwachting per uur. Zonsopkomst en zonsondergang. De zon gaat om sunrise op in Hasselt. De zon gaat om sunset onder in Hasselt. Weer voor Hasselt, Limburg, België wordt opgehaald.
Hotspot Hasselt Open bedrijvendag.
Er is echter goed nieuws: wie deelneemt aan de selfiewedstrijd in Hotspot Hasselt maakt kans op een exclusief bezoek aan de gevangenis, inclusief ontbijt voor 2 personen! Spring dus maar gauw op je fiets, volg de fietsroute die we voor je uitstippelden langsheen de Hasseltse bedrijven, en beleef bedrijvig Hasselt met vrienden en familie!
Rijksarchief te Hasselt Rijksarchief in België.
Om opzoekingen in de archieven uit de repressieperiode van de Krijgsraden/Krijgsauditoraten van onder meer de ressorten Antwerpen, Turnhout, Mechelen, Hasselt en Tongeren te vergemakkelijken, zijn voorlopig een aantal notitie en strafuitvoeringsregisters vanuit het Rijksarchief te Antwerpen-Beveren en vanuit het Rijksarchief te Hasselt overgebracht naar het Algemeen Rijksarchief 2 depot Joseph Cuvelier.
DE UNIE HASSELT-GENK z33.
Het paviljoen kan op aanvraag gebruikt worden voor evenementen. Meer informatie via Z33 of Bethanië Campus Hasselt. Kanaal Paviljoen is een samenwerking tussen a20 architecten, Quartier Canal en Z33 huis voor actuele kunst. Bethanië Campus Hasselt., Brugbemdenstraat 1, Hasselt. KRIJN DE KONING.
CIAP Home.
Een solotentoonstelling van Alice De Mont Gent, 1985. Guy Bleus / A scented dialogue between the postman and his electronic shadow. Een solotentoonstelling van Guy Bleus Hasselt, 1950. CIAP vzw, Lombaardstraat 23, B-3500 Hasselt T 32 011 22 53 21 E info@ciap.be.
Stad Hasselt.
Heb jij ideeën om Hasselt verder te laten evolueren tot een smart city en wil je die met ons delen? Kom dan op dinsdagavond 22 mei naar onze workshop! Volg Stad Hasselt op sociale media. Facebook Twitter LinkedIn Flickr. 2016 Stad Hasselt.
UiT in Hasselt.
Logeren in Hasselt. Voeg een eigen evenement toe. Via bovenstaande link kan je een eigen event aan de uitdatabank toevoegen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Volg Uit In Hasselt.: Facebook Instagram Twitter. 2016 Uit In Hasselt.

Contacteer ons