Resultaten voor hasselt

hasselt
Man neergeschoten in Hasselt Hasselt Regio HLN.
Hasselt In Hasselt heeft een man vanavond een schotwonde opgelopen de buurt van de Overmerelaan. Buurtbewoners van de N80 hoorden meerdere schoten. De gewonde man werd aangetroffen in de Overmerelaan. Hij is afgevoerd naar het ziekenhuis, maar zou geen levensbedreigende letsels hebben opgelopen.
Toerisme in Hasselt 2018 Beoordelingen TripAdvisor.
BB's' in Hasselt. Vluchten naar Hasselt. Restaurants in Hasselt. Wat te doen in Hasselt. Foto's' van Hasselt. Kaart van Hasselt. Alle Hasselt hotels. Hoteldeals voor Hasselt. Lastminutehotels in Hasselt. Zakenhotels in Hasselt. De beste familiehotels in Hasselt. 5-sterren hotels in Hasselt.
Hasselt omgeving Toerisme Limburg.
Fietsen, wandelen, zwemmen, kajakken, luieren in Hasselt en haar omgeving beleeft iedereen een spetterende tijd. Events in Hasselt omgeving. Kerstmarkten, Jeneverfeesten, festivals, nocturnes, concerten, marktjes, braderieën Alle evenementen in Hasselt omgeving vind je hier. Shoppen in Hasselt omgeving. Hasselt is ook het perfecte decor voor een shoppingtrip.
Hasselt 2018 Levensloop. arrow_corner 277 copy 3. arrow_corner 277 copy 6.
Bloembollen tvv Levensloop Hasselt team Ter Heide. Alle activiteiten Activiteit voorstellen. Levensloop Hasselt 2018 op Facebook. Levensloop Hasselt 2018 op Facebook. Levensloop Hasselt 2018 op Twitter. Levensloop Hasselt @ Levensloop3500. 6 uur 18 min. We mogen vandaag weer een splinternieuw team verwelkomen!
Rijksarchief te Hasselt Rijksarchief in België.
Vandaag beschikt het Rijksarchief te Hasselt over twee leeszalen: een microfilmleeszaal met 21 plaatsen en een documentenleeszaal met 49 plaatsen. Het Rijksarchief te Hasselt bewaart en beheert archief dat werd gevormd op het grondgebied van de gerechtelijke arrondissementen Hasselt en Tongeren Limburg of op plaatsen die op een bepaald ogenblik in de geschiedenis tot dit grondgebied behoorden.
Restaurant Het Hooghuis Hasselt geschiedenis, groepsvoorstellen, Rolling Stones.
Van harte welkom op de website van restaurant Het Hooghuis, hét adres bij uitstek voor fijnproevers in Hasselt en omstreken. Het Hooghuis combineert namelijk zijn rijke geschiedenis met een passie voor authentieke gerechten, en dat proeft u van bij de eerste hap.
Jeugd Hasselt.
Activiteiten Hasselt vtbKultuur.
Hasselt van 05/07/2018 tot 05/07/2018. Een herinnering aan 12 augustus 1914 te HALEN. Hasselt van 10/08/2018 tot 10/08/2018. Provinciale Cultuurtrip Soester" Börde, DUITSLAND. Hasselt van 28/09/2018 tot 30/09/2018. LEZING Een" paleis voor de doden" door Herman Clerinx. Hasselt van 08/10/2018 tot 08/10/2018.
Stad Hasselt.
Straatartiesten en muzikanten die de komende maanden hun acts willen brengen in de Hasseltse straten en nog geen vergunning hebben, kunnen zich nu inschrijven voor de audities van 2 mei. Variatie is troef, want we gaan niet alleen op zoek naar straatmuzikanten, ook andere artiesten met visuele acts zijn meer dan welkom! Volg Stad Hasselt op sociale media.
Hasselt Het Belang van Limburg.
HASSELT Vanaf 1 juli zullen Glenn Ross en Nicole Schellekens de deuren van hun restaurant Rosch in de Hasseltse Dorpsstraat het hele weekend dichthouden. Een van de hoofdredenen: Op zaterdag word je m. In de Lazarijstraat in Hasselt is zondagavond een inbraak vastgesteld in een gebouw.

Contacteer ons