Resultaten voor Zepperen

Zepperen
Zepperen Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Opvallend in het landschap: talrijke fruitplantages. Door de nabijheid van het Sint-Truidens industriegebied, toenemende pendel met recente wooninplantingen ten noordoosten en ten zuidoosten van het dorpscentrum. Oppervlakte: 1.117 hectare. Inwonersaantal 1976: 2.686. ULENS J, Notice sur la commune de Zepperen et sur son église monumentale, Maastricht, 1863.
Fietsroutes in Zepperen.
Neem je fiets overal mee op verplaatsing. Geniet samen met je kind op de fiets. Neem alles mee tijdens je fietstocht. Voor je fiets. Fietsroutes in Zepperen. Je vindt hier een overzicht aan fietsroutes in Zepperen. Fietsknooppunten in Zepperen. straal 5 km.
Vestiging Zepperen Openingsuren en contact Sint-Truiden.
Zepperen Wikipedia.
De nederzetting groeide in vochtig Haspengouw bij de Melsterbeek, die ruim 15 kilometer zuidelijker ontspringt nabij de taalgrens van Vlaanderen met Wallonië en aan Geetbets in de Gete vloeit. Sporen van prehistorische en Romeinse aanwezigheid werden langs deze beek en de Eigenbeek in het noorden van Zepperen aangetroffen.
Philip 23 opent café t Elfde Gebod in Zepperen Sint-Truiden Regio HLN.
Philip 23 opent café t Elfde Gebod in Zepperen. 15 september 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Foto Mine Dalemans Philip bij zijn café in Zepperen. Sint-Truiden Philip Blavier 23 opent vandaag café t Elfde Gebod, het enige dorpscafé van Zepperen.
Bezienswaardigheden Zepperen. Wat te doen in Zepperen, België Zoover.
Informatie over Zepperen. Vraag en Antwoord Zepperen. Bestemmingen in de buurt. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Zepperen? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants.
Welkom bij Hoeve Roosbeek.
Kortom, maak er jouw moment van. Een moment om te genieten, om jezelf te belonen, om evenementen vlot te laten lopen. Wij zijn pas tevreden als jouw beleving compleet is. Reserveer hier jouw moment. Hoeve Roosbeek Roosbeekstraat 76 Zepperen T.
Kaart Zepperen ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Zepperen en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Zepperen of bereken een route van of naar Zepperen, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Zepperen.

Contacteer ons