Resultaten voor Zepperen

Zepperen
Argenta Zepperen Dekkenstraat 2 info en openingsuren.
Veranderen van pensioenspaarfonds nieuw. Inschrijven op de nieuwsbrief. U bevindt zich hier: Home Bankkantoren Argenta Argenta Zepperen Dekkenstraat 2 info en openingsuren. Argenta Kantoor Kenis Bvba Dekkenstraat 2. Waarmee kan dit kantoor u helpen? Woonleningen Autoleningen Persoonlijke lening Pensioensparen Andere.
Fietsroutes in Zepperen.
Neem je fiets overal mee op verplaatsing. Geniet samen met je kind op de fiets. Neem alles mee tijdens je fietstocht. Voor je fiets. Fietsroutes in Zepperen. Je vindt hier een overzicht aan fietsroutes in Zepperen. Fietsknooppunten in Zepperen. straal 5 km.
Welkom bij Hoeve Roosbeek.
Kortom, maak er jouw moment van. Een moment om te genieten, om jezelf te belonen, om evenementen vlot te laten lopen. Wij zijn pas tevreden als jouw beleving compleet is. Reserveer hier jouw moment. Hoeve Roosbeek Roosbeekstraat 76 Zepperen T.
Zepperen Wikipedia.
Sporen van prehistorische en Romeinse aanwezigheid werden langs deze beek en de Eigenbeek in het noorden van Zepperen aangetroffen. De eerste vermelding van het dorp, in zijn Latijnse vorm Septimburias" of zeven koten, dateert uit het einde van de 8e eeuw.
Begraafplaats Zepperen Openingsuren en contact Sint-Truiden.
Bezienswaardigheden Zepperen. Wat te doen in Zepperen, Belgiƫ Zoover.
Informatie over Zepperen. Vraag en Antwoord Zepperen. Bestemmingen in de buurt. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Zepperen? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants.
Zepperen Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Opvallend in het landschap: talrijke fruitplantages. Door de nabijheid van het Sint-Truidens industriegebied, toenemende pendel met recente wooninplantingen ten noordoosten en ten zuidoosten van het dorpscentrum. Oppervlakte: 1.117 hectare. Inwonersaantal 1976: 2.686. ULENS J, Notice sur la commune de Zepperen et sur son Ć©glise monumentale, Maastricht, 1863.
Kaart Zepperen ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Zepperen en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Zepperen of bereken een route van of naar Zepperen, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Zepperen.

Contacteer ons