Op zoek naar Zepperen?

Zepperen
Webwijzer Remacluskring Zepperen.
Deze site is niet meer actief, beter googlen naar KLJ Zepperen of op Facebook zoeken naar KLJ Zepperen of OUD KLJ'ers' van Zepperen. Ivan's' Hobbyhoeve: website door Ivan Vanmechelen, Terwouwenstraat, over de teelt van dwerggeitjes en Shetlandpony's, 2005. In te tikken adres: http//users.skynet.be/dwerggeiten.shetlandpony.
Welkom bij Hoeve Roosbeek.
Kortom, maak er jouw moment van. Een moment om te genieten, om jezelf te belonen, om evenementen vlot te laten lopen. Wij zijn pas tevreden als jouw beleving compleet is. Reserveer hier jouw moment. Hoeve Roosbeek Roosbeekstraat 76 Zepperen T.
Activiteiten.
3800 Zepperen Sint-Truiden. 3 gevonden resultaten. vakantiewerking speelpleinwerking Zepperen. Basisschool Het Blavierke Zepperen Sint-Truiden Wanneer. Van 9 juli 2018 tot 23 augustus 2018. Sint-Genovevakerk Sint-Truiden Zepperen. Al in 650 was hier een bedehuis, gewijd aan de heilige Genoveva van Parijs.
Fietsroutes in Zepperen.
Neem je fiets overal mee op verplaatsing. Geniet samen met je kind op de fiets. Neem alles mee tijdens je fietstocht. Voor je fiets. Fietsroutes in Zepperen. Je vindt hier een overzicht aan fietsroutes in Zepperen. Fietsknooppunten in Zepperen. straal 5 km.
Perenboomgaardwandeling in Zepperen biedt wat het belooft Verrassingen om de hoek.
De Ronde van Zepperen 105, km start ook aan de kerk van Zepperen. Haspengouwroute in Hoepertingen. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend.
Zepperen Wikipedia.
De nederzetting groeide in vochtig Haspengouw bij de Melsterbeek, die ruim 15 kilometer zuidelijker ontspringt nabij de taalgrens van Vlaanderen met Wallonië en aan Geetbets in de Gete vloeit. Sporen van prehistorische en Romeinse aanwezigheid werden langs deze beek en de Eigenbeek in het noorden van Zepperen aangetroffen.
Philip 23 opent café t Elfde Gebod in Zepperen Sint-Truiden Regio HLN.
Philip 23 opent café t Elfde Gebod in Zepperen. 15 september 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Foto Mine Dalemans Philip bij zijn café in Zepperen. Sint-Truiden Philip Blavier 23 opent vandaag café t Elfde Gebod, het enige dorpscafé van Zepperen.
Kaart Zepperen ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Zepperen en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Zepperen of bereken een route van of naar Zepperen, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Zepperen.
Remacluskring Zepperen.
Remaclus was een actief prediker in de Ardennnen en ontving te Zepperen omstreeks 655 de jonge edelman Trudo, die hem om raad kwam vragen nopens zijn roeping. Zepperen is een voormalige zelfstandige gemeente ten oosten van de stad Sint-Truiden in Belgisch-Limburg, Vlaanderen, en maakt sinds 1976 deel uit van de fusiegemeente Sint-Truiden.
Bezienswaardigheden Zepperen. Wat te doen in Zepperen, België Zoover.
Informatie over Zepperen. Vraag en Antwoord Zepperen. Bestemmingen in de buurt. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Zepperen? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants.

Contacteer ons