Op zoek naar San Marco Village?

San Marco Village
Party locatie in Antwerpen San Marco Village.
Ons aanbod A Z. Home Event locaties Antwerpen Party locatie in Antwerpen San Marco Village. Party locatie in Antwerpen San Marco Village. Meer info op de website Vraag een voorstel of offerte aan Toon alle foto's.' San Marco Village Party locatie in Antwerpen.
Feest en congreslocatie San Marco Village.
De service en kwaliteit die u gewend bent binnen San Marco Village brengen wij op een locatie naar uw wens. Laat u inspireren. Verwen uw gasten met een adembenemend evenement en steun op de vakkennis van het team van Level-C.
San Marco Village Visit Mechelen.
San Marco Village is een evenementenhal naar het voorbeeld van het prachtige San Marcoplein in Venetiƫ. Naast de indrukwekkende binnenzaal beschikken wij ook over verschillende zijzalen in een zuiders decor die u kunt huren voor allerlei feesten, meetings en beurzen voor 10 tot 2000 personen.
San Marco Village, Schelle Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. San Marco Village, Schelle. Restaurants in Schelle. San Marco Village. San Marco Village. 6 van 6 Restaurants in Schelle.
San Marco Village Schelle Antwerpen Salino.be.
Het is de ambitie van San Marco Village om van elke samenwerking een feest te maken. Prachtig Zuiders decor. San Marco Village is een schitterende replica van het San Marcoplein in Venetiƫ. Achter de adembenemend mooie gevels van het overdekte marktplein schuilen vijf verschillende themazalen.
San Marco Village feestzaal Schelle Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
San Marco Village won de award in de categorie beste werkgever. San Marco Village wint Horeca Awards. Op 1 februari 2010 werden de Belgische Horeca Awards uitgereikt. San Marco Village kwam in de categorie Feestzalen als grote winnaar uit de bus.

Contacteer ons