Op zoek naar San Marco Village?

San Marco Village
Global Spirits Expo in San Marco Village Mice Magazine.
Global Spirits Expo in San Marco Village. Global Spirits Expo in San Marco Village. by Mice Magazine maart 22, 2017. Global Spirits Expo is een nieuwe beurs waarbij meer dan honderd internationale standhouders fijne sterkedranken zullen presenteren in het schitterende San Marco Village.
Defecte droogkast zorgt voor brandalarm in San Marco Village Binnenland Nieuws HLN.
Volgens de lokale politie zijn er geen gewonden gevallen en was er van verkeershinder op de Boomsesteenweg weinig te merken. Ondertussen is iedereen terug aan het werk bij San Marco Village, een replica van het San Marcoplein in Venetië dat vooral gebruikt wordt voor trouwfeesten.
San Marco Village Wima Succesrijk Netwerken.
Elke vergaderzaal is voorzien van alle hedendaags comfort en net zoals elk evenement bij San Marco Village wordt de organisatie van uw seminar of vergadering nauw opgevolgd. U bent op zoek naar de ideale locatie om uw product te lanceren of een vakbeurs te organiseren?
Feest en congreslocatie San Marco Village.
We lopen door alle zalen van San Marco Village, die telkens in een ander thema zijn ingekleed. De 3D geeft u een mooi beeld wat wij te bieden hebben maar wij willen u heel graag persoonlijk ontvangen. Maak vrijblijvend een afspraak via info@sanmarcovillage.be.
San Marco Village Vergaderen Congres/Congres/Trouwen/Feest.
San Marco Village. De piazza San Marco heeft de charmes van een zuiders marktplein. Achter de geveltjes bevinden zich de andere feestzalen, die elk een eigen thema hebben. Zo bevindt u zich in een ball. Toevoegen aan favorieten. Vraag een offerte aan voor deze locatie!
San Marco Village feestzaal Schelle Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
San Marco Village won de award in de categorie beste werkgever. San Marco Village wint Horeca Awards. Op 1 februari 2010 werden de Belgische Horeca Awards uitgereikt. San Marco Village kwam in de categorie Feestzalen als grote winnaar uit de bus.
San Marco Village Schelle Antwerpen Salino.be.
Het is de ambitie van San Marco Village om van elke samenwerking een feest te maken. Prachtig Zuiders decor. San Marco Village is een schitterende replica van het San Marcoplein in Venetië. Achter de adembenemend mooie gevels van het overdekte marktplein schuilen vijf verschillende themazalen.
Brandje breekt uit in San Marco Village Schelle Gazet van Antwerpen.
Maak van Schelle jouw startgemeente! Brandje breekt uit in San Marco Village. 11/05/2017 om 1125: door TDK. In San Marco Village aan de Boomsesteenweg in Schelle is donderdagochtend brand uitgebroken. San Marco Village is een bekende evenementenhal, met onder meer een feestzaal en een restaurant.
Waterschade na brand in San Marco Village Schelle Het Nieuwsblad.
In het bekende San Marco Village aan de Boomsesteenweg in Schelle ontstond gisteren brand. Het vuur was snel gedoofd, maar het bluswater richtte aanzienlijke schade aan. De brand bij San Marco Village werd opgemerkt door het personeel. Het vuur was ontstaan in een technische ruimte die ook dienst doet als opslagplaats van onder meer borden.
San Marco Village heeft nieuwe eventlocatie.
San Marco Village bestaat 10 jaar en is een gevestigde waarde geworden in het evenementiële wereldje, zegt Johnny Crijns, afgevaardigd bestuurder van San Marco Village. We organiseren ook veel events buiten San Marco, op lokaties die we zoeken voor onze klanten of lokaties die de klant zelf kiest.

Contacteer ons