Meer resultaten voor domein martinus

domein martinus
Eigenaar Domein Martinus legt uitbreidingsplannen uit Zoersel Het Nieuwsblad.
Zoersel Er zijn nog geen concrete bouwplannen voor het uitbreiden van hotel en congrescentrum Domein Martinus in Halle-Zoersel, laat eigenaar-uitbater Lode Van der Auwera 47 weten. En als die er komen, zal er geen overlast zijn voor de buren, vervolgt hij.
Martinushoeve Zoersel Domein Martinus, HALLE Tel: 033840. Seminaries Organisatie van goudengids.be.
Martinushoeve Zoersel Domein Martinus. Een recensie schrijven? Martinushoeve Zoersel Domein Martinus. SNIEDERSPAD 133, 2980 HALLE. 03 384 02 23. 03 384 02 71. Seminaries Organisatie van. Organisatie van seminaries. Andere interessante bedrijven in de buurt. Lange Gasthuisstraat 45, 2000 Antwerpen.
Domein Martinus Hotel overnachting, feestzaal, conferentieruimte, seminarie, trouwfeesten in Antwerpen.
Martinus group staat naast Domein Martinus ook voor een feeëriek kasteel in het zuiden van Frankrijk high end catering op de plek van uw keuze. 2018 The M Group Domein Martinus. Design development by Seven Days in Drupal. Privacy Policy Cookie Policy.
MeetingKempen Domein Martinus.
Vraag brochure aan. Domein Martinus ligt in een oase van rust in de prachtige Zoerselse bossen op slechts 10 minuten van Antwerpen. Een professioneel team onder leiding van Lode Runa Van der Auwera omringt je met de grootste zorgen. Het domein is sinds jaren bekend als het conferentiecentrum en beschikt over 11 perfect uitgeruste seminarieruimten, allen met daglicht en de meeste met rechtstreekse toegang tot de tuin.
Domein Martinus Zoersel, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Domein Martinus. Alle dingen om te doen in Zoersel. Activiteiten in de omgeving van Domein Martinus. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
Domein Martinus Vergaderen Congres/Congres/Trouwen/Feest.
In een oase van rust, tussen de Zoerselse bossen en op slechts vijftien minuten rijden van Antwerpen centrum vind je Domein Martinus. Een professioneel team onder leiding van de. Toevoegen aan favorieten. Vraag een offerte aan voor deze locatie! Velden met een zijn verplicht.
Hotel Domein Martinus België Halle Booking.com.
Na reservering kunt u alle gegevens van de accommodatie inclusief telefoonnummer en adres vinden in uw reserveringsbevestiging en uw account. Domein Martinus Reserveer nu. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor Domein Martinus door recente gasten met een 8 beoordeeld.

Contacteer ons