Op zoek naar domein martinus?

domein martinus
Domein Martinus Vergaderen Congres/Congres/Trouwen/Feest.
In een oase van rust, tussen de Zoerselse bossen en op slechts vijftien minuten rijden van Antwerpen centrum vind je Domein Martinus. Een professioneel team onder leiding van de. Toevoegen aan favorieten. Vraag een offerte aan voor deze locatie! Velden met een zijn verplicht.
Eigenaar Domein Martinus legt uitbreidingsplannen uit Zoersel Het Nieuwsblad.
Zoersel Er zijn nog geen concrete bouwplannen voor het uitbreiden van hotel en congrescentrum Domein Martinus in Halle-Zoersel, laat eigenaar-uitbater Lode Van der Auwera 47 weten. En als die er komen, zal er geen overlast zijn voor de buren, vervolgt hij.
Domein Martinus Zoersel, Belgiƫ foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Domein Martinus. Alle dingen om te doen in Zoersel. Activiteiten in de omgeving van Domein Martinus. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
Domein Martinus Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Event locaties Antwerpen Domein Martinus. Meer info op de website Vraag een voorstel of offerte aan Toon alle foto's.' Domein Martinus is een unieke locatie midden in het groen waar u meetings organiseert vanaf 20 personen.
Hotel Domein Martinus Belgiƫ Halle Booking.com.
Na reservering kunt u alle gegevens van de accommodatie inclusief telefoonnummer en adres vinden in uw reserveringsbevestiging en uw account. Domein Martinus Reserveer nu. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor Domein Martinus door recente gasten met een 8 beoordeeld.
Domein Martinus in Halle-Zoersel BE, cadeaubon Weekend Puur Natuur Bongo.
Oude lieftallige hoeves met een aanzienlijke lange geschiedenis staan hier verscholen in het groen of op de hoeken van uitgestrekte velden. In het hart van de gemeente ligt het natuurreservaat het Zoerselbos. Ook het hotel van Domein Martinus is omgeven door bos en een prachtige tuin.
Martinushoeve Zoersel Domein Martinus, HALLE Tel: 033840. Seminaries Organisatie van goudengids.be.
Martinushoeve Zoersel Domein Martinus. Een recensie schrijven? Martinushoeve Zoersel Domein Martinus. SNIEDERSPAD 133, 2980 HALLE. 03 384 02 23. 03 384 02 71. Seminaries Organisatie van. Organisatie van seminaries. Andere interessante bedrijven in de buurt. Lange Gasthuisstraat 45, 2000 Antwerpen.

Contacteer ons