Zoeken naar parochiezaal

parochiezaal
liezele.
Parochiezaal De Spil Ronse: homepagina.
Parochiezalen Zwaneven.
Verhuur en reserveren feestzaal Kluisbergen Parochiezaal Kluisbergen Berchem.
Parochiezaal Kluisbergen Berchem. U kan onze zaal huren voor allerlei activiteiten. Verhuur en reserveren feestzaal Kluisbergen. Is te huren per dag. Heeft een maximumcapaciteit van 200 personen. De zaal staat ter beschikking voor activiteiten van verenigingen, familiefeesten, rouwmaaltijden., Wenst u horeca materieel zoals borden, tassen, glazen, bestek.
Sint-Donatianus Brugge een parochiezaal.
Gerard Davidstraat 10. Info: Geert Declerck, Karel Serweytensstraat 7 0471 29 78 15. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Info: Georges Vanparys, Sint-Pieterskerklaan 13 050 31 90 19 0486 46 23 35.
Parochiezaal Breedhout Stad Halle.
Parochiezalen Kerknet.
De parochiezaal biedt ruimte tot vergaderen aan de parochiegemeenschap en de socio-culturele verenigingen van de parochie. De zaal wordt ook ter beschikking gesteld voor familiefeesten en andere feesten. De parochiezaal heeft een maximale capaciteit van 150 personen. Ze beschikt over een goed ingerichte keuken, een verplaatsbaar podium en de nodige stoelen en tafels.
Bij wie kan ik terecht wanneer ik een parochiezaal wens te huren? Parochie Laarne Wetteren.
Bij wie kan ik terecht wanneer ik een parochiezaal wens te huren? U bent hier. Bij wie kan ik terecht wanneer ik een parochiezaal wens te huren? Binnen de nieuwe parochie Laarne-Wetteren kan men nog steeds terecht in 7 parochiezalen.
De Kalfortse parochiezaal.
Het kleine" zaaltje" van de parochiezaal werd café, de grote" zaal" oud podium inbegrepen bleef feestzaal. Onder de bezielende leiding van Désiré Meersmans 1929-2001 bloeide de parochiezaal. Het comité realiseerde de inrichting van een vergaderlokaal op de eerste verdieping van Vrededaal.
Parochiezaal Beigem welkomstpagina.
ONZE BESTE WENSEN VOOR 2018! Welkom op de website van de parochiezaal te Beigem! Gelegen in de dorpskern van de gemeente Beigem, deelgemeente van Grimbergen, kan de zaal een ontmoetingsplaats zijn voor tal van activiteiten georganiseerd door verenigingen en particulieren.

Contacteer ons