Op zoek naar het bourgondisch huis?

het bourgondisch huis
Home HET BOURGONDISCH HUIS nv Natuursteen.
We maken trappen, venstertabletten, deurportieken, vloeren, deuromlijstingen, keukens, deurdorpels en nog veel meer. HET BOURGONDISCH HUIS nv maakt ook grafzerken op aanvraag. Wat betreft vloeren zijn wij gespecialiseerd in natuursteen zoals arduin, bourgondische dallen en marmer. 2017 Het Bourgondisch Huis NV.
Het Bourgondisch huis Toerisme Mol.
Wat te doen vandaag? Wat te doen morgen? Het Bourgondisch huis. Het Bourgondisch huis. 014 31 28 03. Prijsklasse 50 euro. Zitplaatsen binnen 400. Deel deze pagina. Niets missen van Mol? Wij houden je op de hoogte! Abdij van postel.
Openingsuren Het Bourgondisch Huis Brochetterie in Mol.
Ik zoek in Zoeken. Het Bourgondisch Huis Brochetterie. Het Bourgondisch Huis Brochetterie. maandag 11 juni. dinsdag 12 juni. woensdag 13 juni. donderdag 14 juni. vrijdag 15 juni. zaterdag 16 juni. zondag 17 juni. Info laatst gecontroleerd op 28 februari 2014.
Het Bourgondisch Huis/Tafeltijd worden verfijnd buffetrestaurant Made in Kempen.
In Het Bourgondisch Huis kunnen klanten voor een vast bedrag enkele uren onbeperkt eten waarbij ze hun zelfgemaakte brochettes grillen. In het pand ernaast opent hij in 2009 Tafeltijd, waar gasten kunnen proeven van vlees en vissoorten die door de chef worden bereid.
Het bourgondisch huis, Mol Tel: 014312. Restaurants goudengids.be.
Zaterdagavond naar het Bourgondisch huis geweest en om alles in een paar woorden samen te vatten: veel, lekker, overvol op het laatste. Het systeem werkt eigenlijk als volgt: je betaald een bedrag voor een aantal uren dat je zelf wil blijven en in die tijd mag je eten en drinken zoveel je wil.

Contacteer ons