Zoeken naar elzenveld

elzenveld
Elzenveld.
Boven de Van Gesselzaal en bereikbaar via trap en lift aan de kant van de verbindingsstraat die dwars langs Elzenveld en Sint Elisabethgasthuis loopt ligt de Professor Sommézaal, genoemd naar de geneesheer directeur, die op het terrein van de vroegere moestuin en boomgaard van het ziekenhuis een plantentuin aanlegde langs de Leopoldstraat.
Elzenveld Hotel Seminarie.
De fiets en het openbaar vervoer zijn slimme alternatieven om u tijdens deze werken te verplaatsen naar en in de stad. Kom slim naar Elzenveld via de website Slim naar Antwerpen. Zo vindt u door de werken steeds de weg naar Elzenveld.
Elzenveld, hotels in Antwerp, Oude Stad, België Expedia.be.
82% van gasten beveelt dit aan. 40, / 5 Expedia-gastenscore. Bekijk alle 79 geverifieerde beoordelingen van Expedia. Maagdenhuismuseum 0.1 km. Plantentuin 0.2 km. Alles op kaart weergeven. Boek je kamer bij Elzenveld. Voer je reisdatums in. Dit formulier bevat fouten.
Elzenveld AMUZ Festival van Vlaanderen Antwerpen.
Lange Gasthuisstraat 45, 2000, Antwerpen. Goed om te weten. Een historische kerk als concertzaal. Restauratie en nieuwbouw. Een eigentijds complex. Raad van Bestuur. AMUZ Kammenstraat 81 2000 Antwerpen // Info tickets: 32 03 292 36 80 DI DO, 13.00-16.00 uur.
Hotel Residentie Elzenveld Antwerpen, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Hotels in de buurt van University of Antwerp. Hotels in de buurt van Antwerp Maritime Academy. Alle restaurants in Antwerpen. Restaurants in de buurt van Hotel Residentie Elzenveld. Alle dingen om te doen in Antwerpen. Activiteiten in de omgeving van Hotel Residentie Elzenveld.
Elzenveld Hotel Seminarie Vergaderen Congres/Congres/Trouwen/Feest.
Elzenveld Hotel Seminarie. Voor je congressen, meetings en feesten ben je bij gasthuis Elzenveld aan het perfecte adres! De bucolische binnentuin, de kapel, de voormalige ziekenzalen, het klooster en de. Toevoegen aan favorieten. Vraag een offerte aan voor deze locatie!
Hotel Residentie Elzenveld in Antwerpen België 7.3 vakantie reviews Zoover.
Reageer op deze reviews Reageer. Hotel Residentie Elzenveld scoort een 73, uit 10, op basis van 22 reviews. Acties voor Hotel Residentie Elzenveld. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen Print reviews RSS feed.
Bereikbaarheid Provincie Antwerpen.
Op de website vind u meer informatie over de locatie: www.elzenveld.be. Elzenveld Hotel Seminarie bevindt zich in het historisch centrum van Antwerpen. Het openbaar vervoer is dan ook de beste manier om Elzenveld te bereiken. Trams 4, 7 en 8 stoppen voor de deur op het Mechelseplein.
Hotel Elzenveld Online Booking Antwerpen.
Het Elzenveld, Hotel en Congrescentrum, fungeert als gast-huis in de echte zin van het woord. Het biedt je bedrijf niet alleen een comfortabel en rustig onderkomen in het hart van de metropool, maar ook alle faciliteiten voor congressen, vergaderingen, corporate events.,
Ligging van Charme Hotel Elzenveld in Antwerpen, BB Elzenveld!
Ligging Charme Hotel Elzenveld. Residentie t Elzenveld heeft een vredige binnentuin en combineert rust met een centrale ligging in de buurt van de winkelstraat Meir van Antwerpen. Het hotel biedt een comfortabele accommodatie met gratis WiFi. Lange Gasthuisstraat 45, Antwerpen.

Contacteer ons