Meer resultaten voor de notelaar

de notelaar
Hoofd.
De groene oase en het dynamisch schoolteam zorgen ervoor dat kinderen zich hier thuis voelen. Volg ons op Facebook. Gelieve bij afwezigheid van uw kind zowel kleuter als lager het secretariaat tussen 7u45 en 8u45 hiervan op de hoogte te brengen.
BB De Notelaar Belgiƫ Nederzwalm-Hermelgem Booking.com.
Beoordeeld door gasten na hun verblijf bij BB De Notelaar. 500 m van het stadscentrum. 53 km van Luchthaven Lille-Lesquin. BB De Notelaar Reserveer nu. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor BB De Notelaar door recente gasten met een 93, beoordeeld.
Centrum voor Kortverblijf De Notelaar Gemeente Beveren.
Home Inwoners Welzijn Kinderopvang Senioren Centrum voor Kortverblijf De Notelaar. Centrum voor Kortverblijf De Notelaar. Het kortverblijf biedt tijdelijk opvang en begeleiding aan 6 ouderen met een fysieke en/of psychische zorgbehoefte. Dit verblijf heeft plaats in een aangepaste woongroep binnen het woonzorgcentrum De Notelaar.
De Notelaar Kasterlee, bistro, brochetterie, restaurant, brasserie, BBQ restaurant, feestzalen, caterling, afhaal, wijnwinkel, kattenberg, kasterlee, lichtaart, tielen, oud-turnhout, retie, dessel, mo
Wij zijn reeds 10 jaar actief in de catering-wereld en zien met de Notelaar onze grootste droom werkelijkheid worden. Wij beschikken over een capaciteit van 300 personen, in onze brochetterie kunnen we tot 130 personen ontvangen, in onze feestzalen afhankelijk van de situatie tot 300 personen.
Nieuws.
Hebt u er toevallig ntje op overschot voor haar, dan mag u contact met ons opnemen. 12-7-12: De nieuwe digitale borden hangen naast 5 en 6 nu ook in het 3de en 4de leerjaar. De Notelaar gaat mee met zijn tijd en biedt actieve digitale leeromgevingen aan.
Restaurant De Notelaer.
Framboos/ yoghurt/ munt. Menu notelaer 3500., Menu Notelaer 35. Salade scampi/ chorizo. Vissoep van de chef of. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
De Notelaar, Kasterlee Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Ons vorig bezoek aan De Notelaar was een toppertje. Dit bezoek, ditmaal met familieleden, was ook weer uitstekend, laat staan zelfs beter. Zeer vlotte bediening, en ze kijken niet op een flesje wijn of een Duveltje meer. Deze all in formule is letterlijk ALL IN.
De Notelaar Home.
Wij" heten u hartelijk welkom op onze website." Welkom op de website van De Notelaar. Ontdek onze vernieuwde zaak met zonneterras en afgesloten speeltuin met reuzeslide! We bedienen U graag van croque monsieur tot all in menu, ook onze uitgebreide tearoomkaart zal U zeker bekoren.
Basisschool De Notelaar.
Zie in Leer verder Klik op Koekjes en dan onderaan op koekjes wmv Je kan de beeldgrootte veranderen door een hoekpunt te verslepen. Lees verder 2014 Basisschool De Notelaar Knesselarestraat 28, 8730 Oedelem Tel. 050 78 88 32 Fax 050 79 22 40.
Two4one restaurant: De Notelaar in Kasterlee.
Welkom bij de Notelaar in Kasterlee! Waar verse producten, kwaliteit, een eerlijke keuken en vriendelijke bediening elkaar blindelings vinden. De Notelaar biedt u 2 formules aan, enerzijds Brochetterie, anderzijds feestzalen waar we garant staan voor uw totaalverzorging. Reserveer vandaag nog uw voordelig diner. De Notelaar biedt volgende Two4One deals aan.:

Contacteer ons