Resultaten voor de notelaar

de notelaar
FRITUUR DE NOTELAAR.
Home KSD De Notelaar.
De 10 meest gestelde vragen. Voor en naschoolse opvang! Welkom bij de Notelaar! Een uniek schooltje verborgen in het groen. Een tweede thuis voor je kleine kapoen. Waar iedereen elkaar door en door kent. Waar je kan worden wie je eigenlijk bent.
BB De Notelaar Toerisme Vlaamse Ardennen.
In de omgeving van een al even oude watermolen, omgeven door de zachtglooiende Vlaamse Ardennen, dát is wat de ecologische uitbating van landhuis De Notelaar u biedt. De twee gastenkamers voor elk maximaal vier personen hebben hun eigen moderne badkamer.
De Notelaar Kasterlee, bistro, brochetterie, restaurant, brasserie, BBQ restaurant, feestzalen, caterling, afhaal, wijnwinkel, kattenberg, kasterlee, lichtaart, tielen, oud-turnhout, retie, dessel, mo
Wij zijn reeds 10 jaar actief in de catering-wereld en zien met de Notelaar onze grootste droom werkelijkheid worden. Wij beschikken over een capaciteit van 300 personen, in onze brochetterie kunnen we tot 130 personen ontvangen, in onze feestzalen afhankelijk van de situatie tot 300 personen.
De Notelaar, Anderlecht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle dingen om te doen in Anderlecht. Activiteiten in de omgeving van De Notelaar. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen.
Hoofd.
De groene oase en het dynamisch schoolteam zorgen ervoor dat kinderen zich hier thuis voelen. Volg ons op Facebook. Gelieve bij afwezigheid van uw kind zowel kleuter als lager het secretariaat tussen 7u45 en 8u45 hiervan op de hoogte te brengen.
Restaurant De Notelaer.
Menu notelaer 3500., Menu Notelaer 35. Salade scampi/ chorizo. Vissoep van de chef of. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
Nieuws.
Hebt u er toevallig ntje op overschot voor haar, dan mag u contact met ons opnemen. 12-7-12: De nieuwe digitale borden hangen naast 5 en 6 nu ook in het 3de en 4de leerjaar. De Notelaar gaat mee met zijn tijd en biedt actieve digitale leeromgevingen aan.
De Notelaar: kamers en ontbijt.
Je kan ons ook gewoon mailen of bellen. BB De Notelaar ondersteunt initiatieven waarbij genieten van de ons omgevende natuur centraal staat. We werken mee aan duurzame activiteiten, en dit in samenwerking met lokale actoren landbouwers, buren, verenigingen, gemeeentes, andere.
Basisschool De Notelaar.
Wat als 1000 leraren 1 dag de tijd krijgen om iets nieuws uit te proberen? Alleen, samen met collegas of met de hele school? Lees verder Bekroond. De Notelaar werd onlangs door de VSV Vlaamse Stichting Verkeerskunde beloond met een zilveren Verkeer op School-medaille.

Contacteer ons