Resultaten voor de farmasie

de farmasie
De Farmasie, Vosselaar Tel: 014713. Restaurants goudengids.be.
Die waren trouwens ook zeer zeer lekker. Het menu bestond uit: Zeebaars op een bedje pompoenrisotto met een vinaigrette van geconfijte sjalotjes en dooierzwammen Duo van fazant filet ragout met witloof Fine Champagne en kroketten Het dessetje: Crumble perentaart met een sorbet van eau de vie Poire Hier komen we zeker nog eens terug!
De Farmasie in Vosselaar, Antwerpsesteenweg 223, telefoon: 014/71 met openingsuren Brasseries.
Brasseries in Vosselaar Cafés in Vosselaar Traiteurs in Vosselaar. Ma andag 04/06. Di nsdag 05/06. Wo ensdag 06/06. Do nderdag 07/06. Vr ijdag 01/06. Za terdag 02/06. Zo ndag 03/06. Ontdek andere handelaars in de buurt van De Farmasie in Vosselaar.
De Farmasie in een nieuw, warm designkleedje Vosselaar Het Nieuwsblad.
Vosselaar Restaurant De Farmasie kreeg een grondige facelift waardoor klanten nu nog comfortabeler kunnen genieten van een betaalbare, hoogstaande keuken. De Farmasie is al sinds 2002 een geliefd adres voor familie-etentjes, zakenlunches en intieme diners. Tijdens de paasvakantie werd het hele restaurant heringericht, volgens een strak maar warm zwart-witschema.
Nieuwbouwproject De Farmacie in Vosselaar Claessens Makelaars.
Residentie de Farmacie is een kleinschalig project van 14 erkende serviceflats in de gemeente Vosselaar met een hedendaagse architectuur. De serviceflats variëren van 61m tot 85m en beschikken allemaal over 1 slk en een inpandig terras. Er bevinden zich zowel een ondergrondse als bovengrondse parking en een gemeenschappelijke ruimte in het gebouw.
Restaurant De Farmasie in Vosselaar.
Restaurant De Farmasie is gelegen in Vosselaar. Klassieke Franse bereidingen gaan hand in hand met Zuiderse accenten. Tijdens de zomer is het bovendien erg aangenaam toeven op ons heraangelegd terras, met de nadruk op een groen accent. De Farmasie heeft drie vergaderzalen waar u uw zakelijke partners kunt ontmoeten.
De Farmasie kapt de dag in twee Made in Kempen.
s Avonds mag het nog altijd uitgebreider zijn, hoewel de tijd voorbij is dat dikke contracten worden afgerond met veel eten en drank. De Farmasie stond afgelopen jaar voor de eerste keer in de culinaire gids GaultMillau als nieuw en aanbevolen adres. Bedrijven: De Farmasie.
De Farmasie.
Carte Restaurant De Farmasie restaurant De Farmasie à Réservation restaurant. Réserver un restaurant en ligne.
Inscrivez-vous à la newsletter login. 1064 restaurants à réserver en ligne. Fr Nl En. Avis des clients. Le guide des restaurants. Termes et conditions d'utilisation' Confidentialité FAQ A propos de Restobookings. Top 10 par region Page d'accueil' Ma réservation Plan du site RestoBookings.fr RestoBookings.lu.
De Farmasie, Vosselaar Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De Farmasie is een eetgelegenheid waar je op tal van manieren kan eten. Met vrienden, familie, maar ook een zakenlunch is iets wat perfect kan. Het klassevol etablissement biedt je een culinair hoogstaand niveau waarbij je al kan watertanden bij het horen van de ober.
De Farmasie BVBA BE 0456.384.505 Vosselaar.
Enkel voor ingelogde gebruikers. Lees artikels over De Farmasie in Trends Magazine. Enkel voor ingelogde gebruikers. Bekijk reportages over De Farmasie op Kanaal Z. Rapporten en analyses. Bestel uitgebreid financieel rapport over De Farmasie. Download Roularta Business Information Benchmarks voor De Farmasie.

Contacteer ons