Resultaten voor de farmasie

de farmasie
De Farmasie.
Restaurant De Farmasie in Vosselaar.
Restaurant De Farmasie is gelegen in Vosselaar. Klassieke Franse bereidingen gaan hand in hand met Zuiderse accenten. Tijdens de zomer is het bovendien erg aangenaam toeven op ons heraangelegd terras, met de nadruk op een groen accent. De Farmasie heeft drie vergaderzalen waar u uw zakelijke partners kunt ontmoeten.
De Farmasie in Vosselaar, Antwerpsesteenweg 223, telefoon: 014/71 met openingsuren Brasseries.
Klik voor telefoon Telefoon: 014/71 32 72. Klik voor fax Fax: 014/71 32 73. Brasseries in Vosselaar Cafés in Vosselaar Traiteurs in Vosselaar. Ontdek andere handelaars in de buurt van De Farmasie in Vosselaar. Café Hotel Leffe. Grote Markt 72.
De Farmasie in een nieuw, warm designkleedje Vosselaar Het Nieuwsblad.
Vosselaar Restaurant De Farmasie kreeg een grondige facelift waardoor klanten nu nog comfortabeler kunnen genieten van een betaalbare, hoogstaande keuken. De Farmasie is al sinds 2002 een geliefd adres voor familie-etentjes, zakenlunches en intieme diners. Tijdens de paasvakantie werd het hele restaurant heringericht, volgens een strak maar warm zwart-witschema.
De Farmasie kapt de dag in twee Made in Kempen.
s Avonds mag het nog altijd uitgebreider zijn, hoewel de tijd voorbij is dat dikke contracten worden afgerond met veel eten en drank. De Farmasie stond afgelopen jaar voor de eerste keer in de culinaire gids GaultMillau als nieuw en aanbevolen adres. Bedrijven: De Farmasie.
De Farmasie Bvba Vosselaar 2350 Turnhout, Antwerpsesteenweg 223, ENTERPRISE NUMBER 0456384505.
Antwerpen Turnhout Vosselaar De Farmasie BVBA. Elke minuut zoeken duizenden mensen naar bedrijven zoals de uwe, schrijf u gratis in op Kompass en verhoog de online zichtbaarheid van uw bedrijf. De Farmasie BVBA. Wilt u dit bedrijf contacteren? Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien.
De Farmasie Restaurant RouteYou.
Home Routes Bezienswaardigheden. Deze site gebruikt cookies om je gebruikerservaring en de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie Verbergen. RouteYou Resto.be Bezienswaardigheden De Farmasie.
gelegen aan de Antwerpsesteenweg te Vosselaar Picture of De Farmasie, Vosselaar TripAdvisor.
Things to do. Best of 2018. Log in Join. gelegen aan de Antwerpsesteenweg te Vosselaar Picture of De Farmasie, Vosselaar. De Farmasie Pictures. Photo: gelegen aan de Antwerpsesteenweg te Vosselaar. See all 75 reviews. 1 of 7 Restaurants in Vosselaar.
Carte Restaurant De Farmasie restaurant De Farmasie à Réservation restaurant. Réserver un restaurant en ligne.
Inscrivez-vous à la newsletter login. 1064 restaurants à réserver en ligne. Fr Nl En. Avis des clients. Le guide des restaurants. Termes et conditions d'utilisation' Confidentialité FAQ A propos de Restobookings. Top 10 par region Page d'accueil' Ma réservation Plan du site RestoBookings.fr RestoBookings.lu.
Nieuwbouwproject De Farmacie in Vosselaar Claessens Makelaars.
Residentie de Farmacie is een kleinschalig project van 14 erkende assistentiewoningen in de gemeente Vosselaar met een hedendaagse architectuur. De assistentiewoningen variëren van 61m tot 85m en beschikken allemaal over 1 slk en een inpandig terras. Er bevinden zich zowel een ondergrondse als bovengrondse parking en een gemeenschappelijke ruimte in het gebouw.

Contacteer ons