Op zoek naar de farmasie?

de farmasie
De Farmasie in Vosselaar Tablebooker.
Met die ervaring tilt hij nu de Farmasie naar een hoger niveau. de farmasie is een bistro met een hedendaagse productkeuken, waarin frisheid, versheid en productkwaliteit samen gaan met moderne kooktechnieken en een stijlvolle dressering de ideale term is hier bistronomie: gastronomisch genieten zonder de excessen van de sterrenkeukens.
De Farmasie, Vosselaar Tel: 014713. Restaurants goudengids.be.
Die waren trouwens ook zeer zeer lekker. Het menu bestond uit: Zeebaars op een bedje pompoenrisotto met een vinaigrette van geconfijte sjalotjes en dooierzwammen Duo van fazant filet ragout met witloof Fine Champagne en kroketten Het dessetje: Crumble perentaart met een sorbet van eau de vie Poire Hier komen we zeker nog eens terug!
De Farmasie.
Restaurant De Farmasie in Vosselaar, Vlaams Gewest, Belgium GaultMillau.
De Farmasie 12/20. Adapted for Disabled. Een prettige sfeer, lokale seizoenproducten, een kaart die elke maand verandert, een mooi terras om van de zon te genieten is dat nog niet genoeg? Juist, er is ook een mooi aanbod wijnen per glas, naast een bierkaart die de liefhebbers blij zal maken.
De Farmasie, Vosselaar Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De Farmasie is een eetgelegenheid waar je op tal van manieren kan eten. Met vrienden, familie, maar ook een zakenlunch is iets wat perfect kan. Het klassevol etablissement biedt je een culinair hoogstaand niveau waarbij je al kan watertanden bij het horen van de ober.
Restaurant De Farmasie in Vosselaar.
Restaurant De Farmasie is gelegen in Vosselaar. Klassieke Franse bereidingen gaan hand in hand met Zuiderse accenten. Tijdens de zomer is het bovendien erg aangenaam toeven op ons heraangelegd terras, met de nadruk op een groen accent. De Farmasie heeft drie vergaderzalen waar u uw zakelijke partners kunt ontmoeten.
De Farmasie Vosselaar Openingsuren Antwerpsesteenweg 223.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren De Farmasie Vosselaar. De Farmasie in Vosselaar is momenteel gesloten maar gaat vandaag terug open van 1730: tot 2100. De Farmasie Vosselaar. 2350 Vosselaar Tel: 014 71 32 72. Deze week: 30 jul. Volgende week: 06 aug.

Contacteer ons