Meer resultaten voor Mechelen

Mechelen
Mechelen Gazet van Antwerpen.
Het populaire café De Wei in de Mechelse Nauwstraat, vlak bij de Vismarkt, breidt een jaar na de opening uit met een extra zaaltje. Nederlander met visuele beperking komt naar Mechelen voor stemcomputer. In Mechelen kunnen blinden en slechtzienden zondag voor het eerst autonoom stemmen dankzij een proefproject met een audiomodule op de stemcomputer.
Stad Mechelen Startpagina Facebook.
Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Ik heb een hart voor Mechelen. Kunst en amusement. Il Cardinale Mechelen. UiT in Mechelen. Overheidsinstellingen in Mechelen stad. Plaatsen Stad Mechelen Gemeenschapsorganisatie Publieke organisatie Stad Mechelen. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.
UiT in Mechelen.
De verkoop voor vrienden start online opnieuw op 17 juni. UiT zonder uitlaat 2018. UiT zonder uitlaat 2016. vrijdag: 10u 17u. Zaterdag 10u: 16u. Zon feestdagen: 12u30 16u. Gesloten op kerst en nieuwjaarsdag. 070 222 800. VVV Mechelen vzw. 0408 446 808.
Mechelen Het Nieuwsblad.
Mechelen scoort opnieuw hoog in een ranking van zakenblad fDi Magazine, een bijlage van de Britse zakenkrant Financial Times. De stad wordt genoemd als stad van de toekomst in vier categorieën, bij de. Mechelen en Antwerpen scoren sterk als Europese toekomststeden.
360 Virtual Tour Stad Mechelen.
Visit Mechelen 2. Chruch of Our Lady over the Dyle. Church of Our Lady-of-Hanswijk. Church of Our Lady-of-Leliendaal. St Johns Church. Church of St Peter and St Paul. St Rumbolds Cathedral. Hotel 3 Paardekens. Youth Hostel De Zandpoort. Holiday Inn Express.
Mechelen-Kempen Voka.
Met zon 2800 bedrijven, zowel kmos, multinationals als vrije beroepen, actief in zowat alle economische sectoren, vormt Voka Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een uniek ondernemersnetwerk en is het de meest representatieve werkgeversorganisatie in de regio Mechelen-Kempen. Voka KvK Mechelen-Kempen wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor haar leden-ondernemers én potentiële ondernemers.
Hof van Busleyden.
Een Hollander in Mechelen. Uw toren is niet af. Mechelen Meubelen 2.0. Rik Wouters Hoogtepunten. Roep om Rechtvaardigheid. Studiedag 31 mei 2018. Soirée MuzE Roep. Torens aan de Dijle. Torens aan de Dijle. Collectiestuk in de kijker. Gefusilleerden van Mechelen tijdens de Boerenkrijg.
Lamot Mechelen Congres en erfgoedcentrum.
Een uniek congrescentrum gelegen langs het water, in het historisch centrum van Mechelen. De voormalige brouwerij, waar tot de jaren tachtig het legendarische Lamotbier geproduceerd werd, is vandaag één van de meest gedurfde staaltjes hedendaagse architectuur in het hart van Mechelen.
Stad Mechelen.
Meer info vind je hier. Museum Hof van Busleyden pakt uit met solotentoonstelling Berlinde De Bruyckere. Vanaf 15 december kan je in Museum Hof van Busleyden in Mechelen de tentoonstelling It almost seemed a lily van Berlinde De Bruyckere bewonderen.
UiTPAS UiT in Mechelen.
UiT in Mechelen. Kijken en luisteren. UiT met kinderen. Info voor aanbieders. De UiTPAS is een klantenkaart voor sport, cultuur en vrije tijd in Mechelen. Overal waar je komt, spaar je een punt. Dit kan via de UiTPAS-spaarzuil of aan de kassa.

Contacteer ons