Op zoek naar Mechelen?

Mechelen
UiT in Mechelen.
18.04, 14 17u, Mechelen. Ongekende Evidenties UiTPASvoordeel 11. 25.04, 20.15u, Stadsschouwburg. De wereld redden UiTPAS-voordeel 15 ptn Gratis Ticket. 1721.04 25 26.04 28.04, 20.15, ARSENAAL/LAZARUS. Boekenfestijn Mechelen Nekkerhal. 19 22.04, Nekkerhal. 22.04, 15u, DE MAAN. Foodtruckfestival SMAAK Mechelen. 27 29.04, Veemarkt.
Mechelen Gazet van Antwerpen.
Bewoners creëren eigen buurttuin: stortplaats omgevormd tot mooie plek. Met de hulp van Velt, de Vereniging voor Ecologisch Leven, hebben bewoners zondagnamiddag de eerste kruiden geplant in een buurttuin in de De Langhestraat in Mechelen, in de wijk Heihoek, die opvalt d.
Grote boomplantactie in Mechelen-Noord Natuurpunt.
Ga je liever met een gids op stap? Van 13u30 tot 16u zal een gegidste rondleiding doorgaan waarbij je meer te weten komt over de natuur in Kauwendaal, de toekomstplannen voor het domein en het strategisch project Open ruimte in en om Mechelen.
Mechelen Idee Kids vzw.
Ondersteund door fantastische monitoren. Blijf op de hoogte van onze kampen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en laat je elke maand verrassen. Hou me op de hoogte. Zwaantjesstraat 33, 9090 Melle. 09 210 80 00. 2017 Idee Kids vzw.
Keuringsstation Mechelen Autoveiligheid.
Routebeschrijving naar keuringsstation Mechelen. Javascript is required to view this map. Vanop de autosnelweg E19 Brussel-Antwerpen neemt u de afrit 10 Mechelen-Zuid waar u richting Brussel volgt. Op het einde van de afrit bevindt het station zich aan uw rechterkant.
Leen Bakker winkels in Mechelen Locaties Openingstijden.
Bekijk winkels per provincie Leen Bakker winkels in Mechelen. Wij nodigen je graag uit in één van onze winkels in Mechelen. Onze medewerkers werken hard om elke dag een goed assortiment en goede service aan jou te bieden. Hieronder vind je een overzicht van alle winkels in Mechelen.
Mechelen Fietsersbond.
Bike to Work. Contactpersoon: Luc Van Espen Mail: fietsersbond.mechelen@gmail.com Tel: 015330847 Wie is de Fietsersbond Mechelen? Bekijk onze Facebook-pagina Bekijk ons Twitter-profiel. Wat doet de Mechelse afdeling? Sinds 2004 zijn wij in Mechelen actief onder het motto Meer Mensen Veilig op de Fiets.
Stad Mechelen.
Samenlevingsdienst gaat van start in Mechelen. Op 11 april werd in Mechelen het officiële startschot gegeven van de samenlevingsdienst in Vlaanderen. Een samenlevingsdienst geeft jongeren van 18 tot 25 jaar de kans om zich bij een gastorganisatie vrijwillig in te zetten voor de samenleving.
KV Mechelen.
AFAS Software blijft KV Mechelen trouw. KVM zet juridische stappen voor meer transparantie in Belgisch voetbal. Afbraak hoofdtribune echt van start. Swinkels: In 1B wordt altijd 90 minuten geknokt video. Save-the-date: 11 mei feestdag voor KVM. Germán Mera blijft bij KV Mechelen.
Mechelen in Vuur en Vlam Mechelen Houdt je Warm. Mechelen in Vuur en Vlam Mechelen Houdt je Warm.
Mechelen Houdt je Warm. Ga naar homepagina. Kerstmarkt aan de Dijle. Mechelen in Vuur en Vlam. Mechelen in Vuur en Vlam. 13 tot 20.30 uur. Nog een nieuwe activiteit die aan het programma wordt toegevoegd is Mechelen in Vuur en Vlam.

Contacteer ons