Meer resultaten voor Arenbergschouwburg

Arenbergschouwburg
VIDEO. Arenbergschouwburg wil meer inzetten op de beleving v. Antwerpen Het Nieuwsblad.
De Arenbergschouwburg in Antwerpen wordt deze zomer gerenoveerd: de werken zijn momenteel volop aan de gang. Met een nieuwe bar en een verticale tuin aan de inkom, wil de Arenbergschouwburg meer in zetten op beleving. Het krijgt daarvoor 400 000 euro van de provincie.
Onthaalverantwoordelijke Arenbergschouwburg publiq.
Instaan voor de algemene veiligheid en toezicht/bewaking van de gebouwen Arenbergschouwburg en Openluchttheater voor en tijdens de voorstellingen. Procedures en regelgeving inzake veiligheid en hygiëne correct doen toepassen en centrale rol in de opvolging van de noodprocedures en het evacuatiegebeuren.
Arenbergschouwburg Concerttickets, line-up, Informatie Live Nation België.
Arenbergschouwburg tickets en informatie. Krijg up to date informatie over Arenbergschouwburg concerttickets, programma's' en meer op LiveNation.be. Hotels in de omgeving. Hilton Hotels is bevoorrecht hotelpartner van Live Nation Hotels in de omgeving. Evenementen in de kijker. 7 jun 2018.
Arenberg Schouwburg Antwerpen WeekUp.
Kamagurka zo 02 apr 20u30. The Bobby James Family invites ma 10 apr 20u30. Kamagurka zo 07 mei 20u30. The Bobby James Family invites ma 08 mei 20u30. Youp van't' Hek di 23 mei 20u15. Youp van't' Hek wo 24 mei 20u15.
Arenbergschouwburg ontruimd wegens brandgeur VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Start / stop automatisch afspelen Volgende. Arenbergschouwburg ontruimd wegens brandgeur. In Antwerpen is vanavond de Arenbergschouwburg ontruimd omdat er een brandgeur hing. De brandweer is ter plaatse en onderzoekt waar de geur vandaan komt. do 03 mei 2306.: In de Arenbergschouwburg is vanavond, rond 22.30 uur het brandalarm afgegaan.
Arenberg Antwerpen Arenberg.
There's' a new kid in town! Straffen Tist, het Arenberg-bier! Nieuw in seizoen 18-19: Vrienden van Arenberg. Solidariteit van Maelstrom. Bekijk alle artikels. Werken voor Arenberg. In samenwerking met. Blijf op de hoogte. een initiatief van Arenberg 2018. Werken voor Arenberg.
Arenbergschouwburg Antwerpen 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Aan de bar is het vaak druk, en bij meerdere voorstellingen op één avond te weinig plaats om te zitten. Doorlopen naar de bar aan het einde van de gang is dan zeker een goede tip. Stel Vib00 een vraag over Arenbergschouwburg.
Arenbergschouwburg HLN.
Nieuwe bar en podium voor Arenbergschouwburg. Antwerpen De Arenbergschouwburg heeft er een nieuw podium bij. De benedenverdieping werd helemaal omgebouwd en de nieuwe bar, Barlokal, werd geïnstalleerd. Nieuwe bar en podium voor Arenbergschouwburg. De Arenbergschouwburg heeft er een nieuw podium bij.
Arenbergschouwburg Wikipedia.
De zaal werd tot 1 januari 2018 beheerd door het Autonoom Provinciebedrijf Arenbergschouwburg van de provincie Antwerpen die het gebouw in 1968 aankocht. De Arenbergschouwburg werd door afslanking van de provinciale bevoegdheden overgeheveld naar de stad Antwerpen en is nu een afzonderlijke pijler binnen de vzw Antwerpen Kunstenstad.
A-stad.

Contacteer ons