Meer resultaten voor duffel

duffel
Duffel UNIZO provincie Antwerpen.
Met activiteiten en infosessies brengen we ondernemers samen en gaan zo aan de slag met uw voorstellen en suggesties. Vlot bereikbare ondernemingen, een sterk handelscentrum, ruimte voor nieuwe en groeiende ondernemingen en een goede gemeentelijke dienstverlening, daar gaan we voor! Van harte welkom bij UNIZO. Voorzitter UNIZO Duffel.
KBC BANK DUFFEL KBC Bank Verzekering.
KBC BANK DUFFEL. KBC BANK DUFFEL. KBC BANK DUFFEL. KBC BANK DUFFEL. Tel: 32 15 30 55 30. Fax: 32 15 30 55 31. Maak een afspraak. Voor een uitgebreidere service kan je ook terecht in KBC BANK LIER-CENTRUM. Enkel op afspraak.
2570 Duffel UiT in Vlaanderen.
zondag 15 april 2018. Duffel, Petanqueclub Duffel. dinsdag 17 april 2018. Duffel, Benedenzaal Wilgenhof. Spel of quiz. woensdag 18 april 2018. Duffel, verschillende locaties. woensdag 18 april 2018. Duffel, Petanqueclub Duffel. donderdag 19 april 2018. Duffel, zaal @ De Locht.
Netedijk Cores Development.
In Residentie Netedijk komt u volledig tot rust. Het is een gedroomde plek voor iedereen: groen, ver van alle drukte en toch dicht bij het centrum. Duffel is een gemeente met alles binnen handbereik om het u zo aangenaam mogelijk te maken.
Duffel Gazet van Antwerpen.
35-jarige man sterft na frontale botsing in Duffel. Een 35-jarige vader van twee jonge kinderen uit Putte is vrijdagnacht om het leven gekomen bij een zwaar ongeval op de Beukheuvel, op de grens van Duffel en Koningshooikt. Om voorlopig onduidelijke re.
Pastorale zone Duffel Kerknet.
Pastorale zone Duffel. Pastorale zone Sint-Katelijne-Waver. Pastorale zone Zemst. Behoren tot Pastorale zone Duffel. Parochie O.-L.-Vrouw van Goede Wil, Duffel. Franciscus van Sales, Mijlstraat. 015 31 15 86. Kapelstraat 10, 2570 Duffel. Om een wijziging te melden, moet je je AANMELDEN.
Home Fort Van Duffel.
Nieuwe leuke erfgoedapp. Ontdek het fort van Duffel met Achille en de Erfgoedapp. Hij leidt jou en je kleinkinderen door 500 jaar geschiedenis. Via leuke opdrachten leer je spelenderwijs alles over het fort, de geschiedenis, de bewoners van vroeger en vandaag.
Fort van Duffel Fortengordels.
Achille neemt je in het fort van Duffel mee op zoek naar de verborgen kanonnen van het fort! Ontdek hoever de kogels vlogen, waarom bomen goed zijn voor beschietingen en hoe het komt dat de treinen zo dicht tegen het fort rijden.
Neem contact op met Nuance in Duffel.
U kunt hier uw tafel reserveren. Kiliaanstraat 6-8, B-2570 Duffel. Tel: 32 15 63 42 65. Voor de deur kunt u met parkeerschijf parkeren. Naast het gemeentehuis en op het plein aan de G. van der Lindenlaan kunt u onbeperkt parkeren.
Duffel Vlaanderen.be.
Duffel is een gemeente in de provincie Antwerpen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Duffel behoort tot de politiezone BODUKAP en de brandweerzone Rivierenland. Alle scholen in Duffel. Meer cijfers in de gemeentelijke profielschets. 015 31 12 02 Fax.

Contacteer ons