Resultaten voor duffel

duffel
Afdeling Pasar vzw.
Pasar Zomert is een initiatief van Pasar Duffel, Sint Katelijne Waver, Putte, en De Dijletrotters Mechelen. Elke dinsdagavond van juli en augustus kan je telkens een ander stukje van het Nete en Dijleland ontdekken. Meer weten over Pasar Zomert in Duffel.
Welkom op de website van KFC Duffel.
KFC Duffel KSK Lierse-Kempenzonen: Voorbereiding 2018-2019. KFC Duffel KSK Heist: Voetballen bij KFCD. Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.
Webshop Duffel Inloggen.
Selecteer een account om in te loggen als. U heeft niet voldoende rechten. De items in uw winkelmandje zullen verwijderd worden. Wilt u verder gaan? 0 artikelen / 000., Vrije Tijd Duffel Gemeentestraat 21 2570 Duffel 015 30 72 50 vrijetijd@duffel.be.
Wijkkantoor Duffel.
2570 Duffel, Gemeentestraat 21. email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Na de openingsuren kan men steeds terecht in ons zonaal onthaal Berlaarbaan 227 Sint-Katelijne-Waver 015 565100. KEN UW WIJKAGENT. Duffel is ingedeeld in wijken, voorzien van een wijkinspecteur.
Concert, Duffel UiT in Vlaanderen.
Concert Antwerp Symphony Orchestra Mobiel. Duffel, Congrescentrum De Kleiput. zaterdag 27 oktober 2018. Koorconcert: SanseveriaPlus zingt voor De Maretak. Duffel, De Maretak. zaterdag 8 december 2018. Duffel, Feestzaal DE BASIS. 1-3 van 3 resultaten. Ontvang een e-mail als er nieuwe resultaten zijn.
Montessori Duffel Montessorischool.
De leerkracht zorgt voor een goed voorbereide omgeving, waarin het kind wordt uitgenodigd die activiteiten te ondernemen die het helpen zich verder te ontwikkelen. Een belangrijk onderdeel in de leeromgeving van een Montessorischool zijn de leermiddelen, het ontwikkelingsmateriaal" genoemd. Kwakkelenberg 5 Duffel.
42Brasso, Duffel Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Fort Van Duffel. Hotels in de buurt van Openbare bibliotheek Duffel. Alle restaurants in Duffel. Populaire keukens in Duffel. Frans restaurants in Duffel. Thais restaurants in Duffel. Turks restaurants in Duffel.
Duffel voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Duffel, Bibliotheek Duffel. Kermis of feestelijkheid. zondag 26 maart 2017. Duffel, Bibliotheek Duffel. Kermis of feestelijkheid. zondag 26 maart 2017. Duffel, Bibliotheek Duffel. Van 2 januari 2017 tot 1 april 2017. Super secret: spannend detectivespel voor kinderen in Duffel. Duffel, Mechelsebaan Duffel.
Startpagina Gemeente Duffel.
Gemeente Duffel Waarmee kunnen we je helpen? Startpagina Gemeente Duffel. Openingsuren en contact. Ik wil iets melden. Ik wil een activiteit zoeken. Ik wil een document aanvragen. Geboorte, huwelijk, overlijden, eID, reispas, rijbewijs., Papieren en attesten. Premies en subsidies, uittreksel strafregister, attest van woonst.,
Fort van Duffel Fortengordels.
Achille neemt je in het fort van Duffel mee op zoek naar de verborgen kanonnen van het fort! Ontdek hoever de kogels vlogen, waarom bomen goed zijn voor beschietingen en hoe het komt dat de treinen zo dicht tegen het fort rijden.

Contacteer ons