Resultaten voor duffel

duffel
Duffel VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VRT NWS.
Start / stop automatisch afspelen Volgende. Nieuws uit Duffel. KIES18 Tussenstand 5 dagen na 14 oktober: ruim 90 procent van de gemeenten kent zijn nieuwe burgemeester. KIES18 Tussenstand 5 dagen na 14 oktober: ruim 90 procent van de gemeenten kent zijn nieuwe burgemeester.
Rode Kruis-Duffel helpt helpen Duffel.
Leerlingen van T Kofschip te Duffel hebben een cursus gevolgd bij het Rode Kruis Duffel. Tijdens deze cursus hebben ze geleerd hoe ze iemand moeten. Op zaterdag 23 april 2016 werd de nieuwe ziekenwagen van Rode Kruis Duffel ingehuldigd. Wij willen hiervoor Reynaers Aluminium bedanken voor de.
Duffel OKRA.
Tip: om het nieuws van Duffel te lezen, ga naar de Website: https//www.okra.be/trefpunt/Duffel: ga naar onderen met de cursor vrij lang dan komt er nieuws. ga naar onderen en klik op meer nieuws. dan vind u de tekst over een voorzorgsmaatregel.
Volkswoningen van Duffel Startpagina.
Volkswoningen van Duffel breidt uit! Met de uitbreiding van ons personeelsbestand en de bijkomende vraag naar meer individuele gespreksruimte kan een uitbreiding van ons kantoor niet achterblijven.Volkswoningen van Duffel breidt uit! Samen met een architect onderzochten we of het mogelijk was om ons bestaand kantoor uit te breiden met bijkomende bureauruimte voor 6 medewerkers, 2 kleinere vergaderzalen en een vergroting van de archiefruimte.
Duffel De Lijn.
Pas positie afbeelding aan. Alle reizigers die binnen de gemeentegrenzen van Duffel de bus nemen, reizen gratis. De enige voorwaarde is dat de op en afstaphalte van de verplaatsing ook binnen de gemeentegrenzen van Duffel liggen. Het biljet 000, euro derde-betaler is enkel op het voertuig verkrijgbaar.
Netedijk Cores.
In Residentie Netedijk komt u volledig tot rust. Het is een gedroomde plek voor iedereen: groen, ver van alle drukte en toch dicht bij het centrum. Duffel is een gemeente met alles binnen handbereik om het u zo aangenaam mogelijk te maken.
Duffel Gazet van Antwerpen.
35-jarige man sterft na frontale botsing in Duffel. Een 35-jarige vader van twee jonge kinderen uit Putte is vrijdagnacht om het leven gekomen bij een zwaar ongeval op de Beukheuvel, op de grens van Duffel en Koningshooikt. Om voorlopig onduidelijke re.
Pastorale zone Duffel Kerknet.
Pastorale zone Duffel. Pastorale zone Sint-Katelijne-Waver. Pastorale zone Zemst. Behoren tot Pastorale zone Duffel. Parochie O.-L.-Vrouw van Goede Wil, Duffel. Franciscus van Sales, Mijlstraat. 015 31 15 86. Kapelstraat 10, 2570 Duffel. Om een wijziging te melden, moet je je AANMELDEN.
Duffel Vlaanderen.be.
Duffel is een gemeente in de provincie Antwerpen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Duffel behoort tot de politiezone BODUKAP en de brandweerzone Rivierenland. Alle scholen in Duffel. Meer cijfers in de gemeentelijke profielschets. 015 31 12 02 Fax.
OCMW Duffel Sociale Dienst De sociale kaart.
Is een zusterafdeling van. De Craene OCMW Duffel Minder mobielen centrale OCMW Duffel Poets of bejaardenhulp OCMW Duffel Thuisbezorgde maaltijden Sociaal huis Duffel De Waaier Woonzorgcentrum Sint-Elisabeth. Terug naar resultaatslijst. Footer top de sociale kaart. Footer bottom de sociale kaart.

Contacteer ons