Meer resultaten voor duffel

duffel
Openingsuren en contactgegevens Gemeente Duffel.
Gemeente Duffel Waarmee kunnen we je helpen? Openingsuren en contactgegevens. Openingsuren en contactgegevens. OCMW sociale dienst. Wijkkantoor politie Duffel. Zorgcampus ouderen en thuiszorg. Cultuur en erfgoed. HR en loopbaanbeheer. Feedback over de website. Heb je niet gevonden wat je zocht?
Fort Van Duffel Belgiƫ Beoordelingen TripAdvisor.
Alle Duffel hotels. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Fort Van Duffel. Alle restaurants in Duffel. Restaurants in de buurt van Fort Van Duffel. Alle dingen om te doen in Duffel. Activiteiten in de omgeving van Fort Van Duffel.
Eten bestellen in Duffel 2570 Takeaway.com.
Italiaanse pizza, Salades, Pasta. Chinees, Soepen, Noedels. Italiaanse pizza, Amerikaanse pizza, Pita/Kebab. Pizza Meet Point. Amerikaanse pizza, Pita/Kebab, Pasta. Italiaanse pizza, Amerikaanse pizza, Pasta. Italiaanse pizza, Pita/Kebab, Dranken/Snacks. Kip, Italiaanse pizza, Pasta. Pizza Napoli Duffel. Italiaanse pizza, Amerikaanse pizza, Pita/Kebab.
Startpagina Gemeente Duffel.
Gemeente Duffel Waarmee kunnen we je helpen? Startpagina Gemeente Duffel. Openingsuren en contact. Ik wil iets melden. Ik wil een activiteit zoeken. Ik wil een document aanvragen. Geboorte, huwelijk, overlijden, eID, reispas, rijbewijs., Papieren en attesten. Premies en subsidies, uittreksel strafregister, attest van woonst.,
Volkswoningen van Duffel Startpagina.
Een visitatiecommissie van telkens 3 leden uit de visitatieraad brengt dan een bezoek aan de SHM. De 2de visitatieronde is gestart in 2017 en onze maatschappij staat gepland voor 28 en 29 juni 2018. Meer informatie over de Visitatieraad vindt u hier. Volkswoningen van Duffel.
Duffel Oxfam-Wereldwinkels.
Woensdag 1400: 1700.: Vrijdag 1400: 1700.: Zaterdag 1000: 1600.: Activiteiten wereldwinkel Duffel. Draai niet rond de pot! open op zondag. Draai niet rond de pot! Oxfam-Wereldwinkel Duffel vzw. Kiliaanstraat 31, 2570 Duffel. BE 468 403 892. IBAN BE54 7765 9756 8597.
Welkom op de website van KFC Duffel.
Bocholter VV KFC Duffel: Nationale 2de amateurs VI B. KFC Duffel Royal Cappellen Football Club: Voetballen bij KFCD. Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.
Duffel Gazet van Antwerpen.
Maak van Duffel jouw startgemeente! Belg uit Spanje lapt voorwaarden aan zijn laars. Een twintiger uit de streek van Duffel werd gedagvaard omdat hij zijn probatievoorwaarden, die de rechter hem had opgelegd, niet had nageleefd. Hij kreeg destijds een straf met uitstel.
A.C Duffel.
Na een geslaagde seizoenstart op de CrossCup Relays te Gent, de veldloop van Bonheiden en de CrossCup in Mol waar toch al tal van Duffelse atleten zich in positieve zin hebben laten opmerken en met reeds 5 Duffelse veldloopoverwinningen op het conto, is het stilaan tijd voor onze eigen cross te Duffel.
Duffel HLN.
Duffel De leerlingen van basisschool Kiliaan in Duffel rolden gisteren het nieuwe schooljaar in. Aan de schoolpoort lagen turnmatjes, waarop de leerlingen. Stappen en trappen naar winkels. Duffel Voor het tweede jaar op rij organiseert de gemeente Duffel de Stap en Trap'-actie.

Contacteer ons