Op zoek naar tildonk?

tildonk
Winkelwagen API Toerisme Vlaams-Brabant.
Sint-Angela Tildonk Een lach elke dag.
tot 18 u. Van harte welkom op onze opendeurdag! Read more Inschrijvingen. Voor inschrijvingen in het huidige schooljaar 2017-2018 neem je best eerst contact op met de. Read more Update. Vastenactie 2018 Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we een vastenactie om onze.
Nieuwe jaar start met inbraak in Tildonk Haacht Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Nieuwe jaar start met inbraak in Tildonk. 03/01/2018 om 1204: door Conny Justé Print Corrigeer. Haacht Tussen 31 december en 1 januari werd er ingebroken in een woning in de Postweg in Tildonk. Onbekenden braken in via een zijdeur en wisten een som geld te bemachtigen.
Engelenburcht.
Net als voor de zusters uit het klooster ligt zorg dragen ook Ons na aan het hart. Via de schenking van het kloostergebouw door de vereniging van de religieuzen Ursulinen van Tildonk vzw zal Ons aan een nieuwe toekomst bouwen van het voormalig Ursulinenklooster dat zon rijke geschiedenis heeft.
Engelenburcht My Resto Brasserie // restaurant op de site van het oude Urselinenklooster in Tildonk.
fax 016/69 54 66. Engelenburcht My Resto bevindt zich in Tildonk op de site van het oude Urselinenklooster dat zijn oorsprong vindt in 1818. Sinds 2002 is het voormalige Sint-Angela klooster een beschermd monument en bijna 200 jaar na zijn ontstaan, is de site omgetoverd tot een sociale campus, genaamd Engelenburcht.
Tildonk Wikipedia.
De ridders van Tildonk, vertrouwelingen van de hertog van Brabant, bewoonden er tijdens de 12de eeuw twee motten: Oudenborg en Nieuwenborg op de plaats van het huidige Kasteeltje. In 1699 werd Tildonk tot graafschap verheven ten gunste van Charles L'Archier.'
Gerecht onderzoekt verdachte brand aan woning in Tildonk Haacht Het Nieuwsblad.
Haacht / Tildonk. Een Antwerpse man die eerder al doelwit was van twee schietpartijen, wordt nu ook op zijn nieuwe verblijfadres in Tildonk Haacht geviseerd. In de nacht van zondag op maandag werd aan de woning van zijn nieuwe partner brand gesticht.
3150 Tildonk Haacht UiT in Vlaanderen.
Tildonk Haacht, Kerkhof. donderdag 3 mei 2018. Tildonk Haacht, Zaal ISALA, 3de verd, Engelenburcht. Cursus of workshop. zaterdag 5 mei 2018. Tildonk Haacht, Kloosterschoolsite van ursulinen in Tildonk Haacht. zondag 13 mei 2018. ShareFair Plantenruilbeurs en Pannenkoekennamiddag bij KVLV Tildonk.
Appartementen in Tildonk Residentie Hof Ter Lipse.
Te koop 11. Nieuws en Events. Appartementen in Tildonk Residentie Hof Ter Lipse. In Tildonk bouwt Durabrik 26 moderne nieuwbouw appartementen met ruime leefterrassen om van het buitenleven te genieten. Je kan ook verpozen in de mooie voortuin met bankjes.
WARnings2 Tildonk Haacht UiT in Vlaanderen.
Concert Klassieke muziek. Dankzij de steun van de Provincie Vlaams-Brabant wordt het project WARnings nog eens opgevoerd in de prachtige kerk van de www.engelenburcht.be te Tildonk bij Herent, Leuven op zondag 4 maart 2018 om 16u. Voor dit project heeft Johan Sluys al zijn composities, die te maken hebben met oorlog, samengebundeld.

Contacteer ons