Resultaten voor lommel

lommel
Object moved.
Lommel A.S.Adventure.
A.S.Adventure Lommel is voorzien van een ruime parking. Met het openbaar vervoer. Plan je reis volledig via de website van De Lijn. Neem de bus tot aan halte Lommel Autoweg. Deze halte ligt op 700m en 9 minuten wandelen van onze winkel.
Startpagina Stad Lommel.
Publieke raadpleging RUP Hertog Jan. Het stadsbestuur wil graag de mening van de bevolking kennen over het ruimtelijk uitvoeringsplan RUP Hertog Jan in Lommel dat in opmaak is. Tot 15 maart 2018 loopt er een publieke raadpleging. Toerisme Lommel Uit in Lommel Lommel vrijwilligt.
Lommel ERA Belgium.
Septakkers 15, 3920 Lommel. Mark as favorite. In villapark gelegen prachtige villa met 4 slaapkamers. Jacob Smitsdreef 8, 3920 Lommel. Mark as favorite. Gerenoveerde villa met 4 mog.6 slpks, 2 badks en ZW-tuin. Gestelsedijk 61, 3920 Lommel. Mark as favorite.
Lommel Markant.
En dat kan je zeker in ons lokaal netwerk! We bieden een kwalitatieve en uitgebreide waaier aan culturele, sportieve en ontspannende activiteiten voor vrouwen. Beleef gezellige momenten bij ons en leer nieuwe vriendinnen kennen. Van harte welkom! Activiteiten van Lommel.
Lommel SK Bouwen aan toekomst en sport.
Limburgse derby 2.0. Lommel SK Patro Eisden. 1ste ploeg 14/04/2018. Lommelfan Jan Bressers steunt Levensloop Lommel. Lommelfan Jan Bressers steunt Levensloop Lommel. Als Lommel SK de eindronde wint en zo na één seizoen weer promoveert naar 1B, zal trouwe Lommel.
Politie Lommel.
Meld het dan aan de FOD Economie via meldpunt.belgie.be en bij het Europees Centrum voor de Consument wanneer het bedrijf dat u belde zich in een ander Europees land bevindt. GRATIS MOTORSCREENING OP ZATERDAG 21 APRIL 2018 IN LOMMEL. Di 03.04.2018 1349.:
Info Sahara City Run Lommel.
De start van de Sahara City Run is op zondag 15 april om 14u 5KM en 15u 10KM en 15KM net naast het Marktplein in Lommel straatnaam: Dorp Lommel. De exacte locatie kan je hier zien. De aankomst van de drie omlopen is op dezelfde locatie als de start.
Tuinhotel LOMMEL.
Het Tuinhotel is gelegen in het bruisende centrum van de stad Lommel met zijn gezellige restaurants, cafeetjes en bezienswaardigheden zoals het imposante glasmuseum. Lommel is ook de natuurstad bij uitstek. Trek er eens op uit en bezoek de Lommelse Sahara of maak een fietstocht langs de mooiste fietsroutes die de stad Lommel te bieden heeft.
Wachtdienst Lommel.
WACHTDIENST Lommel Lommel. DOKTER VAN WACHT 011 55 55 55. Klik hier voor de lijst van de huisartsen in uw regio. Wacht niet tot s nachts na 21u00 om de dokter van wacht te bellen Huisnummers zijn vaak zelfs overdag heel moeilijk leesbaar: laat s nachts dan ook genoeg licht branden!

Contacteer ons