Op zoek naar Tongerlo?

Tongerlo
Hotels nabij Abdij van Tongerlo Antwerpen, België: Antwerpen Hotel Gids.
Zouden ze echt wat aan moeten doen. Dit hotel in Aartselaar ligt op 32, km van Universiteit Antwerpen Campus Drie Eiken en op 34, km van Edegemse Golf Club. Zie alle 57 hotels vlak bij Abdij van Tongerlo, Antwerpen. Jouw recente zoekopdrachten.
Tongerlo-Westerlo Sporta OVSG.
Rij altijd rechtdoor, door Herselt-dorp, in de richting van Westerlo N19.; Voor je in het centrum van Westerlo bent, sla je bij de tweede verkeerslichten aan je rechterzijde zie je de Aldi, links af, richting Tongerlo.; Volg deze wegBoerenkrijglaan, tot op het T-Kruispunt en sla links af je ziet aan de overkant de abdij.;
Openingsuren Spar in Tongerlo.
Op dinsdag 1 mei 2018 gesloten voor Feest van de Arbeid. Op donderdag 10 mei 2018 gesloten voor Hemelvaart. Langstraat 61, 2260 Tongerlo. 014/54 48 05. Andere supermarkt in regio Tongerlo Populair in Tongerlo. Geneinde 30 2260 Tongerlo. DreamLand Geens Goederen.
Tongerlo Antwerpen Wikipedia.
Het sportcentrum Sporta is in Tongerlo gevestigd. Externe links bewerken. www.tongerlo.org website van de abdij van Tongerlo. Zie de categorie Tongerlo Antwerpen van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Plaatsen in de gemeente Westerlo Deelgemeenten: Oevel Tongerlo Westerlo Zoerle-Parwijs.
De 10 beste restaurants in de buurt van Abdij Tongerlo.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Abdij Tongerlo. Restaurants in Tongerlo. Restaurants in de buurt van Abdij Tongerlo. Restaurants in de buurt van Abdij Tongerlo. Abdijstraat 40, Tongerlo, Bree, België. Lees beoordelingen van Abdij Tongerlo. 6 van 24 restaurants in Westerlo.
Top 10 activiteiten in de buurt van Abdij Tongerlo TripAdvisor.
Beste activiteiten in de buurt van Abdij Tongerlo. Wat te doen in Tongerlo. Activiteiten in de omgeving van Abdij Tongerlo. Wat te doen in de buurt van Abdij Tongerlo. Abdijstraat 40, Tongerlo, Bree, België. Lees beoordelingen van Abdij Tongerlo. Da Vinci Museum.
Abdij Tongerlo 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Wat te doen in Tongerlo. Foto's' van Tongerlo. Kaart van Tongerlo. Alle Tongerlo hotels. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Abdij Tongerlo. Hotels in de buurt van Da Vinci Museum. Hotels in de buurt van Tongerlo.
Nieuw bewijs: er hangt een stukje Da Vinci in Tongerlo Westerlo Het Nieuwsblad.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis. Nieuw bewijs: er hangt een stukje Da Vinci in Tongerlo. 11/12/2017 om 0200: door Wim Jacobs. Het Laatste Avondmaal in de abdij van Tongerlo is een echte Leonardo da Vinci. Of toch een beetje.
Tongerlo HLN.
Westerlo Bert Lievens uit Tongerlo en de uit Oevel afkomstige Luka Cruysberghs zijn twee van de vier finalisten in The Voice van Vlaanderen op VTM. Westerlo Dieven hebben tijdens het weekend twee buxusplanten gestolen uit een tuin aan Tolhuis in Tongerlo.
Wandeling Tongerlo/Westerlo met wandelroute van Tongerlo naar Westerlo wandelen.
Je bent hier Home Luswandelingen per regio België, Provincie Antwerpen Van Tongerlo naar Westerlo. Van Tongerlo naar Westerlo. Van Tongerlo naar Westerlo. Westerlo als fusiegemeente telt met Tongerlo, Oevel en Zoerle-Parwijs drie deelgemeenten. Op deze wandeling maken we nader kennis met het paradepaardje van Tongerlo, de norbertijnenabdij en gaan we de mooiste groene plekjes van Westerlo verkennen.

Contacteer ons