Resultaten voor Tongerlo

Tongerlo
Sporta kampen Dagkampen in Tongerlo.
Sporta Superkampen Supermonitoren. Dagkampen in Tongerlo. Waarom je op dagkamp gaat in Tongerlo? Voor de eindeloze sport en speelmogelijkheden. Supermonitoren die pedagogisch opgeleid zijn. Kinderopvang s morgens 8u-9u en s namiddags 16u-17u. Knutsel, spel en sportmateriaal. Indoorprogramma bij slecht weer.

Bij gelegenheid van de 888ste verjaardag van het ononderbroken bestaan van de religieuze gemeenschap van de norbertijnen van de abdij van Tongerlo werd er een festoen van 888 zonnebloemen en andere bloemen ingezaaid in een brede border aan de voorzijde van de abdij.
Tongerlo Gemeente Westerlo.
Home OVER WESTERLO Dorpen en parochies Tongerlo. Dorpen en parochies. Abdij van Tongerlo. Rond 1130 schonk Giselbertus van Castelre een deel van zijn land in Tongerlo, aan de Norbertijnen van de Sint-Michielsabdij van Antwerpen met de bedoeling er een abdij op te richten.
Abdij van Tongerlo Toerisme Westerlo.
Home Ontdekken Abdij. Abdij van Tongerlo. Abdijstraat 40 Tongerlo. 014 53 99 00. Rond 1130 schonk Giselbertus van Castelre een deel van zijn land in Tongerlo aan de Norbertijnen van de Sint-Michielsabdij van Antwerpen met de bedoeling er een abdij op te richten.
Agenda van Tongerlo Gemeente Westerlo.
Home Vandaag in Westerlo Agenda. Lokaal Dienstencentrum TerHarte. Agenda van Tongerlo. zo 30 september 2018. 11.30 tot 18 uur. Grote eetdag Samana Tongerlo. Inschrijven voor 17 september bij.: Maria D'Eer' 014 54 82 95. Lea Verachtert 014 54 55 30.
Da Vinci's' Avondmaal van Tongerlo canvas.be. canvas. VRTNU. Facebook. Twitter. Instagram. canvas. CIM. Uit in Vlaanderen. VRTNU. VRTNU. VRTNU.
Wist je dat in de Abdij van Tongerlo een magnifieke kopie hangt van dit werk? En niet zomaar een kopie, want mogelijk werkte da Vinci persoonlijk mee aan deze replica. Ontdek de verborgen geschiedenis van Het Laatste Avondmaal van Tongerlo.
Home.
Nu woensdag starttraining U6 om 17u! Kfc Tongerlo, altijd recht vooruit! Onze sportterreinen zijn onlangs ingehuldigd als het STAF KEMPEN SPORTCOMPLEX! Onze 1ste ploeg heeft de finale van de Beker Van Westerlo verloren tegen Oosterzonen met 3-1 na een verdienstelijke partij!
Tongerlo Toerisme te Stad Bree.
Tongerlo fusioneerde, samen met Opitter, in 1977 met Bree. Het is de geboorteplaats van de romanschrijver Jaak Langens, schrijver van o.a. De geklasseerde gotische Sint-Pieterskerk uit de 15de eeuw bezit merkwaardige beelden en grafstenen. Op de Itterbeek liggen nog enkele goed bewaarde watermolens: de Galdermansmolen 1770 en de Keyartmolen 1139.
Fietsen langs abdijen van Averbode en Tongerlo via knooppunten.
Fietsen langs abdijen van Averbode en Tongerlo via knooppunten. Deze fietstocht brengt je naar twee abdijen, die van Averbode en Tongerlo. Wie abdij zegt, zegt paters en, mag het even, dan denkt een mens ook aan bier en kaas. Kortom een beetje de geneugten van het leven.
Tongerlo Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Het bestaan van twee naburige norbertijnenabdijen, namelijk Tongerlo en Averbode, kan verklaard worden door de onderlinge wedijver tussen het hertogdom Brabant en het graafschap Loon, vanaf 1366 het prinsbisdom Luik. De witheren van Tongerlo bepaalden zowel in het kerkelijke, als in het wereldlijke en gerechtelijke vlak het leven in Tongerlo en Oevel.

Contacteer ons