Meer resultaten voor Tongerlo

Tongerlo
Bezienswaardigheden in Tongerlo Overzicht van alle bezienswaardigheden RouteYou.
Bezienswaardigheden in Tongerlo Overzicht van alle bezienswaardigheden. RouteYou Bezienswaardigheden Tongerlo Overzicht van alle bezienswaardigheden. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
Tongerlo Blond BierPassie Bier community.
Tongerlo heeft een heel verhaal. Brouwerij Haacht, die een licentie heeft van de Norbertijnerabdij van Tongerlo, liet het bier lang elders brouwen, maar bekwaamde zich als pilsbrouwer door de jaren heen in de processen van hoge gisting en hergisting op fles.
Wandeling van Tongerlo naar Westerlo, gratis wandelroute kaart.
Westerlo als fusiegemeente telt met Tongerlo, Oevel en Zoerle-Parwijs drie deelgemeenten. Op deze wandeling maken we nader kennis met het paradepaardje van Tongerlo, de norbertijnenabdij en gaan we de mooiste groene plekjes van Westerlo verkennen. Westerlo pakt graag en terecht uit met het predikaat Parel van de Kempen.
Brouwerij Haacht. YouTube icon. Facebook icon.
Verkozen tot World's' Best Beer Beste Bier ter Wereld op de World Beer Awards 2014. Zilver op de Asia Beer Awards 2013. Zilver op de Asia Beer Awards 2013 in de categorie Belgian Blonde Ale. Australian International Beer Awards 2012.

Erg gehavend, met slechts zes overlevenden van de honderdzesentwintig, kon Tongerlo in 1837-1840 het gemeenschappelijk leven hernemen in het kasteel van Broechem. Moedig zocht men met oude waarden naar nieuwe wegen. Op 1 juli 1840 kwam een kleine groep terug naar Tongerlo.
Abdij van Tongerlo Toerisme Westerlo.
Home Ontdekken Abdij. Abdij van Tongerlo. Abdijstraat 40 Tongerlo. 014 53 99 00. Rond 1130 schonk Giselbertus van Castelre een deel van zijn land in Tongerlo aan de Norbertijnen van de Sint-Michielsabdij van Antwerpen met de bedoeling er een abdij op te richten.
Top 10 activiteiten in de buurt van Abdij Tongerlo TripAdvisor.
2 van 3 dingen om te doen in Tongerlo. Abdijstraat 40, Tongerlo, Bree 2260 Belgiƫ. 01, km van Abdij Tongerlo. 3 van 3 dingen om te doen in Tongerlo. Geneinde 1, Tongerlo, Bree 2260 Belgiƫ. 03, km van Abdij Tongerlo.
Abdij Tongerlo 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Abdij van tongerlo moet je zeker gezien hebbenals, je houd van abdijen en kastelener, xijn nog verscheidene paterswaaronder, nog ern pasr jongerener, is de kerk met, herl mooi beeldwerker, is ook een museumen, ern boekenwinkelmet, ook nog andere snuisterijenwaar, je je hartje kan ophalenje, kan.
Nieuw bewijs: er hangt een stukje Da Vinci in Tongerlo Westerlo Het Nieuwsblad.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis. Nieuw bewijs: er hangt een stukje Da Vinci in Tongerlo. 11/12/2017 om 0200: door Wim Jacobs. Het Laatste Avondmaal in de abdij van Tongerlo is een echte Leonardo da Vinci. Of toch een beetje.
Abdij van Tongerlo Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
De ankerplaats Abdij van Tongerlo is gelegen op grondgebied van de gemeente Westerlo in de Antwerpse Zuiderkempen. De begrenzing wordt gevormd door de Heksenbrug en de Oevelse Dreef in het westen, de Bosstraat in het noorden, de bewoning van Tongerlo in het oosten en Goorken en Overwijs in het zuiden.

Contacteer ons