Resultaten voor Betekom

Betekom
De beste restaurants in Betekom TripAdvisor.
We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Betekom. Resultaten binnen 40 km van Betekom. Zoekopdracht beperken tot Betekom. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Betekom. Resultaten binnen 40 km van Betekom. Zoekopdracht beperken tot Betekom.
Mammobiel stopt in Betekom Begijnendijk Het Nieuwsblad.
Begijnendijk Van 21 tot 30 maart en van 16 tot 18 april staat de mammobiel aan het sportcentrum De Tumkens in Betekom. Alle vrouwen tussen 50 en 69 ontvangen een uitnodiging om deel te nemen aan het preventief onderzoek tegen borstkanker.
Supermarkten warenhuizen Betekom goudengids.be.
20 resultaten voor supermarkten warenhuizen Betekom. 1 Proxy Delhaize Betekom. Pastoor Pitetlaan 19, 3130 Betekom Begijnendijk. Pastoor Pitetlaan 33, 3130 Betekom Begijnendijk. 3 Vanderelst S. Corneel Vissenaekensplein 11, 3130 Betekom Begijnendijk. 830: 1215, 1315: 1830.: 4 Carrefour market. Baalsesteenweg 12, 3130 Begijnendijk.
Startpagina Gemeente Begijnendijk.
De leden van het Lokaal Overleg Kinderopvang LOK hebben een sticker ontworpen die horecazaken op hun toegangsdeur kunnen kleven, zodat ouders duidelijk kunnen zien waar ze samen met hun kinderen rustig en met een gerust hart iets kunnen gaan eten en/of drinken.
Home www.kacbetekom.be.
Weet je papa. Ik wil komen voetballen. voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina! Sommige widgets kunnen meerdere malen worden toegevoegd. Bij meermaals toevoegen wordt achter de widgetknop aangegeven hoeveel keer de widget is toegevoegd. Best off Belgian Football.
Betekom Wikipedia.
Betekom is een dorp in de Belgische provincie Vlaams-Brabant en een deelgemeente van Begijnendijk. Betekom ligt in de Zuiderkempen aan de Demer. In Betekom bevindt zich een oude molen. Zicht op Betekom en de Sint-Laurentiuskerk. 5 Bekende inwoners van Betekom.
KVLV betekom. KVLVBetekom.
donderdag 11 november 2010 2049.: Welkom bij KVLV Betekom! KVLV Betekom is een vereniging van, voor en met zelfbewuste vrouwen die actief willen deelnemen aan diverse activiteiten. Wij bieden een gevarieerd programma aan, dat jaarlijks wordt opgesteld door een ploeg enthousiaste bestuursleden.
Kaart Betekom ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Betekom en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Betekom of bereken een route van of naar Betekom, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Betekom.
Betekom Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
inventaris bouwkundig erfgoed geheel plaats. Locatie Betekom Begijnendijk. Inventarisatie Begijnendijk geografische inventarisatie: 01-01-1969 31-12-1969. Bron: Genicot L.F, Van Aerschot S, de Crombrugghe A, Sansen H. 1971: Inventaris van het cultuurbezit in Vlaanderen, Architectuur, Provincie Brabant, Arrondissement Leuven, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 1, Luik.
Dorpskernvernieuwing Betekom Gemeente Begijnendijk.
Het centrum van Betekom krijgt een grondige opknapbeurt. Vanaf april 2017 tot najaar 2018 worden er verschillende werken uitgevoerd. Niet alleen onder de grond wordt er hard gewerkt aan de vernieuwing van de riolering en nutsleidingen, ook de straten en pleinen worden helemaal opnieuw aangelegd.

Contacteer ons