Zoeken naar Betekom

Betekom
Doen, 3130 Betekom Begijnendijk UiT in Vlaanderen.
Basketstage voor U8, U10 en U12. Betekom, Sportcentrum De Tumkens. Van 5 januari 2018 tot 22 juni 2019. Badminton op vrijdag. Betekom, Sportcentrum De Tumkens. Van 5 september 2018 tot 26 juni 2019. Betekom, Sportcentrum De Tumkens. Betekom, Sportcentrum De Tumkens.
Betekom Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
inventaris bouwkundig erfgoed geheel plaats. Locatie Betekom Begijnendijk. Inventarisatie Begijnendijk geografische inventarisatie: 01-01-1969 31-12-1969. Bron: Genicot L.F, Van Aerschot S, de Crombrugghe A, Sansen H. 1971: Inventaris van het cultuurbezit in Vlaanderen, Architectuur, Provincie Brabant, Arrondissement Leuven, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 1, Luik.
Betekom HLN.
Begijnendijk De Wielerbond Vlaams-Brabant heeft zopas zijn 125-jarige bestaan in Zaal Verhaegen in Betekom gevierd. Voorzitter Jos Smets uit Blanden rechts. Wielerbond Vlaams-Brabant viert zijn 125-jarig bestaan. Leuven De Wielerbond Vlaams-Brabant vierde onlangs zijn 125-jarig bestaan in zaal Verhaegen in Betekom.
Startpagina Gemeente Begijnendijk.
Plan je een grote schoonmaak? Dan kan je al jouw oude spullen, kleding en speelgoed verkopen tijdens de negende editie van de Grote Garageverkoop in Begijnendijk. Deze editie vindt plaats op zondag 2 september 2018 van 9.00 tot 17.00 u.
Dorpskernvernieuwing Betekom Gemeente Begijnendijk.
Het centrum van Betekom krijgt een grondige opknapbeurt. Vanaf april 2017 tot najaar 2018 worden er verschillende werken uitgevoerd. Niet alleen onder de grond wordt er hard gewerkt aan de vernieuwing van de riolering en nutsleidingen, ook de straten en pleinen worden helemaal opnieuw aangelegd.
Betekom Wikipedia.
Betekom ligt in de Zuiderkempen aan de Demer. In Betekom bevindt zich een oude molen. Zicht op Betekom en de Sint-Laurentiuskerk. 5 Bekende inwoners van Betekom. 7 Externe link. Betekom werd reeds vermeld in 1243 maar is ongetwijfeld veel ouder.
De beste restaurants in Betekom TripAdvisor.
Toerisme in Betekom. Hotels in Betekom. Restaurants in Betekom. Wat te doen in Betekom. Foto's' van Betekom. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
Home www.kacbetekom.be.
Weet je papa. Ik wil komen voetballen. voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina! Sommige widgets kunnen meerdere malen worden toegevoegd. Bij meermaals toevoegen wordt achter de widgetknop aangegeven hoeveel keer de widget is toegevoegd. Best off Belgian Football.
3130 Betekom Begijnendijk UiT in Vlaanderen.
Betekom Begijnendijk, Parochiecentrum. Van 20 oktober 2018 tot 21 oktober 2018. Foto Tentoonstelling Fotoclub IRIS. Betekom Begijnendijk, Parochiezaal Betekom. Van 21 oktober 2018 tot 23 oktober 2018. Betekom, Sportcentrum De Tumkens. Kermis of feestelijkheid. vrijdag 26 oktober 2018. Betekom, Parochiecentrum Betekom.
Kaart Betekom ViaMichelin.
Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Betekom of bereken een route van of naar Betekom, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Betekom. De plattegrond Betekom van ViaMichelin: raadpleeg de beroemde Michelin-kaarten die zijn gebaseerd op meer dan een eeuw ervaring.

Contacteer ons