Resultaten voor kasteelhoeve

kasteelhoeve
De Kasteelhoeve Brugse Ommeland.
Toeristische publicaties Brugse Ommeland. Q-label Kies voor kwaliteit. Hoeve om te proeven. Aan je favorieten toevoegen. Boter, karnemelk, yoghurt en platte kaas met hoog sterrengehalte. Culinaire toppers als Peter Goossens en Johan Segers laden in de hoevewinkel hun mandje vol.
Kasteelhoeve Gemeente Hoeilaart.
U bent hier. Home Gemeente en bestuur Over Hoeilaart Bezienswaardigheden Kasteelhoeve. De kasteelhoeve Hof Terheyde behoorde tot het domein van de heerlijkheid Terheide. In haar huidige vorm gaat ze terug tot de 17de eeuw. Een gedeelte is zelfs ouder, maar de hoeve zelf werd in de 19de eeuw aangepast.
Lekker eten in een gezellig kader De Kasteelhoeve BVBA.
Wilt u lekker uit eten waar de verhouding prijs/kwaliteit primeert? Dan bent u bij De Kasteelhoeve aan het juiste adres. Wij zorgen voor een lekkere maaltijd en een leuke ontvangst en bediening. Ons restaurant, met gezellig eigentijds interieur, biedt plaats aan een 45-tal personen.
Kasteel-Hoeve Oplombeek.
Kasteelhoeve Wange Seminars logies in het Hageland.
Kasteelhoeve Nottebohm.
Kasteelhoeve Viconia.
Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia Kasteelhoeve Viconia.
De Kasteelhoeve Recht van bij de boer.
Koning Albert II-laan 35 bus 50. Bezoek ons op Facebook. Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met seizoensproducten, recepten., nieuwe producenten en veel meer nieuws recht van bij de boer. Schrijf me in. U bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief Recht van bij de boer.
MEUBELEN ANTIEK DE KASTEELHOEVE: MET MEUBEL OUTLET STORE.
Ook open op ZONDAG. zie CATALOGUS meubelen foto's' enz. ALLE MEUBELEN HEBBEN EEN VOLLEDIGE KEURING ONDERGAANZOWEL, DE BINNEN ALS BUITENKANT VAN DE MEUBELS ZIJN MET EEN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE WAS MOOI GEPATINEERD.DEGELIJKHEID EN KWALITEIT ZIJN EEN MUST EN DAT VINDT JE BIJ MEUBELEN DE KASTEELHOEVE.
Domein Kasteelhoeve Kempens Landschap.
In 2015 nam Kempens Landschap de als monument beschermde kasteelhoeve en 14 hectare bijhorende gronden in erfpacht van de graaf Ghislain dUrsel, in afwachting van een aankoop ervan. De graaf wilde de hoeve graag nieuw leven inblazen en openstellen voor het publiek en vond in Kempens Landschap een geschikte partner.

Contacteer ons