Meer resultaten voor hof van nazareth

hof van nazareth
Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier.
Feestzalen Hof van Beatrijs is uniek gelegen en gevestigd in een prachtig gerestaureerde abdijhoeve van de vroegere abdij Onze-Lieve-Vrouw van Nazareth. Deze abdij werd in 1235 gesticht door Bartholomeus van Aa en zijn zoon Wibertus. Beatrijs, dochter van de stichter en eerste priorin, schreef hier de prozatekst Van seven manieren van heiliger minne genaamd.
Feestzaal Hof Van Nazareth in Lier.
03 480 85 58. Feestzaal in Lier. De imposante Abdij Hof Van Nazareth is al meer dan dertig jaar een referentie. Van zodra je door de statige poort van de voormalige abdij treedt, word je overweldigd door haar rijke geschiedenis.
Hof Van Beatrijs, Lier Tel: 034893. Zalen Verhuur goudengids.be.
Hof Van Beatrijs. Nazaretdreef 99, 2500 Lier. 03 489 34 05. 03 489 34 36. Andere interessante bedrijven in de buurt. Hof van Nazareth. Nazaretdreef 101/B1, 2500 Lier. Hof Van Reyen Salons Pauwels. Oudebaan 39, 2530 Boechout. Hof Van Rieth.
Veiligheidscontrole nodig.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook.
Hof van Nazareth, Lier Tel: 03480 85. Zalen Verhuur goudengids.be.
Hof van Nazareth. Abdij Hof Van Nazareth Lier, de majestueuze locatie voor al uw feesten, seminaries en events. Imposante geschiedenis, zorgeloos comfort. De indrukwekkende Abdij Hof Van Nazareth in Lier is het perfecte huwelijk tussen een rijke geschiedenis en hedendaags comfort.
Abdij Hof Van Nazareth Lier Antwerpen Salino.be.
Abdij Hof Van Nazareth. Abdij Hof Van Nazareth. Vrijblijvende offerte aanvragen. Je kan Abdij Hof Van Nazareth contacteren door rechts het telefoonnummer op te vragen of een vrijblijvende offerte aanvraag te versturen. Op zoek naar andere partners in uw regio?

Contacteer ons