Meer resultaten voor hof ter rielen

hof ter rielen
Hof ter Rielen Kasterlee Openingsuren Turnhoutsebaan 181.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren Hof ter Rielen Kasterlee. Hof ter Rielen in Kasterlee is vandaag vanaf 1000: open. Hof ter Rielen Kasterlee. 2460 Kasterlee Tel: 014 85 02 24. Deze week: 16 jul. Volgende week: 23 jul. Maandag 16 juli 23 juli.
welkom Hof ter Rielen.
En u geeft het graag uit handen, dan nemen wij dit met plezier aan en werken wij dit met u verder uit met uw wensen en budget. Hof Ter Rielen biedt u een scala aan culinaire arrangementen, die van uw gelegenheid een happening maken waarvan u en uw gasten nog lang zullen genieten.
Eigenaars Hof ter Rielen vinden geen overnemers en sluiten Made in Kempen.
Eigenaars Hof ter Rielen vinden geen overnemers en sluiten. Paul Huysmans 26 juni 2018. Na meer dan 40 jaar gaan in de loop van volgende maand de deuren van de bistro en feestzalen van Hof ter Rielen in Kasterlee toe.
Hof ter Rielen, Kasterlee Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Hof ter Rielen, Kasterlee. Restaurants in Kasterlee. Hof ter Rielen. Hof ter Rielen. Is dit uw bedrijf? 22 van 38 Restaurants in Kasterlee.
Hof ter Rielen, Kasterlee Tel: 014850. Feesten Aannemers goudengids.be.
Bistro en feestzalen voor bruiloften en evementen. Hof ter Rielen in Kasterlee is prachtig gelegen tussen het groen en toch makkelijk te bereiken. In de bistro of op het tuinterras kunt u genieten van een drankje of onze heerlijke gerechten.
Hof Ter Rielen Toerisme Kasterlee.
Hof Ter Rielen biedt je graag de oplossing en werkt een voorstel uit met jouw wensen. Deze locatie beschikt over een bistro, feestzaal met ruimte voor 200 personen op het gelijkvloers met aanpalend tuinterras en twee zalen op de eerste verdieping.

Contacteer ons