Zoeken naar hof ter rielen

hof ter rielen
Faillissement Hof Ter Rielen te Kasterlee 419336641 FaillissementsDossier.be.
Hof Ter Rielen. Faillissement Hof Ter Rielen. Op 24-07-2018 is Hof Ter Rielen te Kasterlee Antwerpen door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 419336641. De hoofdactiviteit van Hof Ter Rielen is eet en drinkgelegenheden. Er zijn nog geen verslagen beschikbaar.
Openingsuren Hof ter Rielen Kasterlee Turnhoutsebaan 181.
Hof ter Rielen. Hof ter Rielen aan de Turnhoutsebaan 181 in Kasterlee is vandaag geopend van 1000: tot 2200. Koopzondagen, koopavonden en openingsuren voor de overige dagen deze week en volgende week kan je vinden in de tabel bovenaan deze pagina.
Hof Ter Rielen Kasterlee Antwerpen Salino.be.
Keer terug naar vorige pagina. Hof Ter Rielen. Hof Ter Rielen. Feestzaal, Trouwzaal, Vergaderzaal. Bezoek onze website Vrijblijvende offerte. Hof Ter Rielen. 2460 Kasterlee, Antwerpen. Toon mij het telefoonnummer 014/85.02.24. Bezoek onze website. Toevoegen aan favorieten. Ook iets voor jou?
Welkom bij Neos.
Een bevestiging van wat goed was, een update met het oog op 2020. Vertrekkend van de eigen kracht, gesterkt door het succesverhaal dat Neos na 35 jaar nog steeds is, maar met een oog voor vernieuwing en scherpe blik op de uitdagingen voor morgen.

De club sloot aan bij de Vlaamse Bridge Liga en speelde enkele jaren met twee ploegen in de viertallencompetitie, een gegeven dat wij heel graag terug zouden invoeren. Van De" Valk" verhuisde de club naar Bergenhof" en later naar Hof" ter Rielen: een mooie locatie waar men elke maandagavond om 19.30 u.
Ontbijten in Kasterlee Toerisme Kasterlee.
Of wil je alles er op en aan met zelfs een glaasje cava? Start de dag zoals jij het wil in 1 van onderstaande gezellige ontbijtplekjes. Ark van Noƫ enkel groepen. De Nieuwe Bosrand. Domein De Putten. Hof Ter Rielen.
welkom Hof ter Rielen.
Door onze leeftijd hebben wij besloten om met de zaak te stoppen en nu tijd te nemen voor onszelf. Dankzij jullie kunnen wij wel terug kijken op mooie herinneringen en momenten die wij nog lang kunnen koesteren. Hartelijk dank daarvoor. Hof ter Rielen Turnhoutsebaan 181 2460 Kasterlee Tel: 014/85.02.24 e-mail: info@hofterrielen.be login.
Jean-Pierre en Simone nemen met pijn in het hart afscheid va. Kasterlee Het Nieuwsblad.
Na 45 jaar sluiten ze hun Hof ter Rielen. Twee jaar heeft de zaak te koop gestaan, maar Jean-Pierre en Simone hebben geen overnemer gevonden voor hun zaak die ze 45 jaar geleden openden. Voor wij er introkken, heeft deze zaak Belcampo.
Hof ter Rielen in Kasterlee, Turnhoutsebaan 181, telefoon: 014/85 met openingsuren Feestzalen.
Klik voor telefoon Telefoon: 014/85 02 24. Bistro in Kasterlee Feestzalen in Kasterlee Restaurants in Kasterlee. Geen openingsuren gevonden. Voeg openingsuren Hof ter Rielen toe. Geef ons een review. Ontdek andere handelaars in de buurt van Hof ter Rielen in Kasterlee.
5 horecazaken Hof ter Rielen, Den Leeuw. in onze regio failliet Nieuws dat je raakt. 24/24u Nnieuws.be.
5 horecazaken Hof ter Rielen, Den Leeuw. in onze regio failliet. Door: Herman Gezelle. De handelsrechtbank in Turnhout heeft het faillissement uitgesproken van 4 horecazaken in de Kempen. De bekendste is zonder twijfel Hof ter Rielen bvba, Turnhoutsebaan 181 in Kasterlee.

Contacteer ons