Zoeken naar broechem

broechem
KFC Broechem De ploeg van en voor Broechem.
Steun KFC Broechem als u iets koopt van Coolblue of bol.com. 20 september 2017 28 september 2017 door KFCB. Overweeg je de aankoop van een nieuwe smartphone, laptop of huishoudtoestel of bijna elk ander product. Dan kan je voortaan KFC Broechem steunen door onze doorverwijzing naar Coolblue.be of bol.com te gebruiken.
Broechem Nieuws uit de regio.
BROECHEM In 2017 heeft het gemeentebestuur in overleg met de buurt en onder begeleiding van adviesbureau Corridor en Regionaal Landschap de Voorkempen een beheersplan opgesteld voor de groenvoorzieningen in de kruidenwijk van Broechem. Regioranst.be kreeg LEES MEER. Jaarmarkt Broechem maakt nieuwe naam bekend.
Fort van Broechem Fortengordels.
In oktober 1914 werd het Fort van Broechem heel zwaar beschoten. Het fort is grotendeels intact en de inslagen van de Duitse granaten zijn nog altijd zichtbaar. Voor een uitgebreider overzicht van de geschiedenis van het Fort van Broechem kan je hier terecht.
2520 Broechem Ranst UiT in Vlaanderen.
Broechem Ranst, Hippisch centrum moervelden Bistweg Broechem. Van 7 juli 2018 tot 9 juli 2018. Bezoek aan Kunst op het Hof per fiets of auto. Broechem Ranst, kerk Broechem. zaterdag 14 juli 2018. mega rommelmarkt engels kamp broechem. Broechem Ranst, De Moervelden.
De beste restaurants in Broechem TripAdvisor.
Zoom opnieuw in. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Broechem. Resultaten binnen 40 km van Broechem. Zoekopdracht beperken tot Broechem. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Broechem. Resultaten binnen 40 km van Broechem. Zoekopdracht beperken tot Broechem.
Broechem Wikipedia.
9.1 Geboren in Broechem. De naam is afgeleid van broek vochtig land en heem huis, gebouw. Broechem was een zelfstandige gemeente tot einde 1976. Broechem heeft een oppervlakte van 1179, km en telde in 2004 3852 inwoners. Evolutie van het inwoneraantal bewerken.
Openingsuren voor alle winkels in broechem.
Ik zoek in Zoeken. Openingsuren voor Alle Winkels in Broechem. Vanaf 900: 6. Tot 1700: 9. Tot 1800: 7. Tot 1900: 3. Tot 2000: 3. Tot 2100: 3. Tot 2200: 3. Nu zondag open. AD Delhaize 1. OZ Onafhankelijk Ziekenfonds 1.
Kaart Broechem ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Broechem en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Broechem of bereken een route van of naar Broechem, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Broechem.
Broechem Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
De bisschop van Kamerijk schonk in 1161 het geestelijk gezag over Broechem en zijn afhankelijkheden Oegelem en Wijnegem aan de abdij van Tongerlo en bij bulle van 1233 nam paus Gregorius IX alle bezittingen van Tongerlo, waaronder Broechem, onder zijn bescherming.
Geschiedenis Broechem Gemeente Ranst.
Broechem telt 4.025 inwoners en beslaat een oppervlakte van 1.174 ha. De recente vondst van een elitair Merovingisch grafveld uit de 6de 7de eeuw met bijhorende muntschat, toont aan dat Broechem al vrij vroeg in de geschiedenis een belangrijke nederzetting vormde.

Contacteer ons