Zoeken naar broechem

broechem
Broechem Nieuws uit de regio.
16 mei 2018 webmaster. BROECHEM In 2017 heeft het gemeentebestuur in overleg met de buurt en onder begeleiding van adviesbureau Corridor en Regionaal Landschap de Voorkempen een beheersplan opgesteld voor de groenvoorzieningen in de kruidenwijk van Broechem. Regioranst.be kreeg LEES MEER.
KFC Broechem De ploeg van en voor Broechem.
De prijzen zijn af te halen op vertoning van uw tombolakaart in de kantine van KFC Broechem op 27-28-29 Woe-Do-vr december tussen 18u 20u. Indien dit niet past, gelieve ons te contacteren op contact@kfcbroechem.be of bel 0475 72 90 10.
Fort van Broechem Fortengordels.
In oktober 1914 werd het Fort van Broechem heel zwaar beschoten. Het fort is grotendeels intact en de inslagen van de Duitse granaten zijn nog altijd zichtbaar. Voor een uitgebreider overzicht van de geschiedenis van het Fort van Broechem kan je hier terecht.
De beste restaurants in Broechem TripAdvisor.
BB's' in Broechem. Restaurants in Broechem. Foto's' van Broechem. Kaart van Broechem. Alle restaurants in Broechem. Frans restaurants in Broechem. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
2520 Broechem Ranst UiT in Vlaanderen.
Broechem Ranst, Parking Gemeentehuis. zondag 9 september 2018. 55ste Jaarmarkt Broechem. Broechem Ranst, Gemeenteplein. Markt of braderie. Van 8 september 2018 tot 10 september 2018. Broechem Ranst, kerk Broechem. Kermis of feestelijkheid. Van 6 september 2018 tot 13 september 2018.
Broechem Wikipedia.
9.1 Geboren in Broechem. De naam is afgeleid van broek vochtig land en heem huis, gebouw. Broechem was een zelfstandige gemeente tot einde 1976. Broechem heeft een oppervlakte van 1179, km en telde in 2004 3852 inwoners. Evolutie van het inwoneraantal bewerken.
Broechem HLN.
Ranst De chiro van Broechem waarschuwt voor oplichters die de naam van de jeugdbeweging misbruiken voor een deur-aan-deur verkoop. Er" bereikten ons. Broechem heeft weer warme bakker. Ranst Broechem heeft opnieuw een warme bakker: in het centrum is gisteren de nieuwe bakkerij Het Dorp open gegaan.
Kaart Broechem ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Broechem en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Broechem of bereken een route van of naar Broechem, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Broechem.
Broechem Fedasil.
Het opvangcentrum in Broechem is één van de centra voor asielzoekers in België die rechtstreeks worden beheerd door Fedasil. Het is een open opvangcentrum dat plaats kan bieden aan zon 350 asielzoekers. Het centrum bevindt zich in de vroegere Britse legerbasis en dit sinds september 2002.
Geschiedenis Broechem Gemeente Ranst.
Broechem telt 4.025 inwoners en beslaat een oppervlakte van 1.174 ha. De recente vondst van een elitair Merovingisch grafveld uit de 6de 7de eeuw met bijhorende muntschat, toont aan dat Broechem al vrij vroeg in de geschiedenis een belangrijke nederzetting vormde.

Contacteer ons