Zoeken naar Westmeerbeek

Westmeerbeek
Vanaf nu ook winkels op La Corbeille te Westmeerbeek Tervias.
6 december 2017. De ontwikkeling van de retailzone op La Corbeille in Westmeerbeek is van start gegaan. Sinds 2014 is Tervias, de projectontwikkelaar van La Corbeille, gestart met de ontwikkeling van het bedrijventerrein van de voormalige conservenfabriek La Corbeille te Westmeerbeek.
Openingsuren Marco in Westmeerbeek.
zaterdag 14 april. zondag 8 april. Info laatst gecontroleerd op 22 september 2014. Info niet correct? Laat het ons weten! Op dinsdag 1 mei 2018 gesloten voor Feest van de Arbeid. Stationsstraat 6, 2235 Westmeerbeek. Verlof 2 laatste weken van juli.
Café De Ster in Westmeerbeek schittert als vanouds Hulshout Het Nieuwsblad.
24/05/2017 om 0151: door Alain Trappeniers Print Corrigeer. Vanaf donderdag herbeleven heel wat inwoners van Westmeerbeek de gouden tijdens van café De Ster. Foto: Alain Trappeniers. Hulshout Café De Ster in het centrum van Westmeerbeek opent vanaf morgen opnieuw de deuren als pop-upcafé.
Error Title.
Westmeerbeek Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
In de periode 995-1007 gaf Ansfried, graaf van Hoei en Teisterband en bisschop van Utrecht, Westerlo en de daarbij horende bezittingen met onder meer Westmeerbeek, aan het Sint-Maartenskapittel van Utrecht. Circa 1300 bestond de heerlijkheid Westmeerbeek uit Westmeerbeek, Houtvenne, Hoog Heultje zie Westerlo-Heultje en een deel van het huidige Hulshout.
Westmeerbeek Wikipedia.
Voetbalclub KVC Zwarte Duivels Westmeerbeek was sinds de jaren 30 aangesloten bij de KBVB, maar verdween in 2007. In 2009 werd met Racing Westmeerbeek een nieuwe club opgericht en aangesloten bij de Belgische Voetbalbond. Zie de categorie Westmeerbeek van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.
Immo te koop in Westmeerbeek 2235 Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. ins
Immo te huur in Westmeerbeek. Appartement te huur in Westmeerbeek. Huis te huur in Westmeerbeek. Garage te huur in Westmeerbeek. Grond te huur in Westmeerbeek. Bedrijfsvastgoed te huur in Westmeerbeek. Kot/kamer te huur in Westmeerbeek. Bekijk ook het aanbod in de regio rond Westmeerbeek.:
Hulshout.
Welke families waren leenheren van Westmeerbeek? Wat speelde zich in deze gemeente in de vorige eeuwen? Burgemeesters vanaf 1813. Een overzicht van de burgemeesters van Westmeerbeek vanaf 1813. Wat heeft Noah met Westmeerbeek te maken? Waarom is Westmeerbeek Klein Brussel?
Openingsuren voor alle winkels in westmeerbeek.
Ik zoek in Zoeken. Openingsuren voor Alle Winkels in Westmeerbeek. Nu open 4. Tot 2100: 4. Tot 2200: 2. Nu zondag open. Bed Breakfast 1. Fietsen en bromfietsen 1. IJsfabricage verdelers 1. Politie Lokale en Federale 1. CM Christelijke Mutualiteit 1.
Hulshout.
Deze parochie Westmeerbeek of Meerbeek, zoals het toen genoemd werd, was reeds vroeg uit het bezit van de familie VAN WESEMAEL geraakt, want vanaf 1300 werd Westmeerbeek niet meer vermeld bij het leengoed dat de familie VAN WESEMAEL van Utrecht leende.

Contacteer ons